Akustiikka-Kino

Tilaisuuden nimi: Akustiikka-Kino
Tilaisuustyyppi: Pelkkä ilmoitus
Alkaa: 8.9.2017 17.00

Ylivieskan kulttuurikeskus Akustiikka, Koulukatu 2 B

Pe 8.9.2017 Akustiikka-Kino

KLO 17:00 EMOJI-ELOKUVA
Suomeksi puhuttu! EMOJI-ELOKUVA kurkistaa älypuhelimesi sisällä olevaan salaiseen maailmaan.

Piilossa viestisovelluksen uumenissa sijaitsee Textopolis, vilkas kaupunki, jossa kaikki suosikkiemojit asuvat ja työskentelevät. Tässä maailmassa jokaisella emojilla on vain yksi ilme. Jokaisella paitsi Genellä – riehakkaalla emojilla, joka suorastaan pursuaa erilaisia ilmeitä ja tunnetiloja. Kun puhelin joutuu vaaraan kutsuu Gene avukseen kätevän bestiksensä Yläfemman sekä koodinmurtajaemoji Jailbreakin. Yhdessä he heittäytyvät appiseen seikkailuun halki puhelimen, pelastaakseen maailmansa ennen kuin se tyhjennetään lopullisesti.

Kesto: 1h 32 min
Ikäraja: 7/4
LIPUT 8 €
http://www.lipputoimisto.fi/TilaisuusPublic.aspx?id=15867


KLO 19:00 NAPAPIIRIN SANKARIT 3
Napapiirin sankarit -elokuvasarjan kolmannessa osassa Janne (Jussi Vatanen) on eksynyt elämän keskipäivän pimeään metsään ja lähtee etsimään itseään tunturiin. Haaveiden luontoretriitistä ollaan kuitenkin kaukana, kun vaellukselle tunkee mukaan muutama muukin sankari. Eikä aikaakaan, kun pyhiinvaelluksen reittisuunnitelmaan tulee pari muuttujaa.

Samaan aikaan toisaalla: Inari (Pamela Tola) pyrkii takaisin työelämään. Suopotkupallokisoissa urkenee mahdollisuus uuteen uraan, mikäli Inari pystyy todistamaan olevansa johtaja-ainesta. Inarin kauhuksi oman joukkueen mukaan tunkee myös Pikku-Mikko (Kari Ketonen) – eikä suolla mene mikään kuten piti.

Kesto: 1h 43 min
Ikäraja: 12 / 9
LIPUT 10 €
http://www.lipputoimisto.fi/TilaisuusPublic.aspx?id=15868


Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki