Suomi 100 -juhlavuoden konsertti. Juha Uusitalo, bassobaritoni & Jouni Somero, piano

Tilaisuuden nimi: Suomi 100 -juhlavuoden konsertti. Juha Uusitalo, bassobaritoni & Jouni Somero, piano
Tilaisuustyyppi: Pelkkä ilmoitus
Alkaa: 24.9.2017 15.00

Ylivieskan Kulttuurikeskus Akustiikka, Koulukatu 2 B

Bassobaritoni Juha Uusitalo ja pianotaiteilija Jouni Somero ovat koonneet konserttiohjelman, joka juhlistaa vuonna 2017 itsenäisen Suomen juhlavuotta. Isänmaallisen konsertin ohjelma sisältää Oskar Merikannon, Toivo Kuulan, Leevi Madetojan ja Jean Sibeliuksen lauluja, Merikannon ja Kuulan pianoteoksia sekä Sibeliuksen Finlandian säveltäjämestarin vaikuttavana pianosovituksena.
Molemmat taiteilijat edustavat alansa kotimaista kärkeä. Juha Uusitalo on esiintynyt kaikissa merkittävissä oopperataloissa Euroopassa ja Amerikassa. Uusitalon vaikuttavat Wagner-tulkinnat New Yorkin Metropolitanissa, Milanon La Scalassa, Savonlinnan Oopperajuhlilla ja Tokiossa ovat hurmanneet sekä yleisön että kriitikot. Uusitalo on ollut myös mukana useassa kansainvälisessä oopperalevytyksessä.

Jouni Somero on soittanut uransa aikana yli 2800 konserttia eri puolilla maailmaa. Hän on tehnyt yhteistyötä lukuisten koti- ja ulkomaisten laulajien, instrumentalistien ja kapellimestareiden kanssa. Somero on eniten levyttänyt suomalainen pianisti.

Liput 15 € / 10 €

http://www.lipputoimisto.fi/TilaisuusPublic.aspx?id=15363


Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki