Akustiikka: Rakkauden rikkaus - Unohtumaton Taisto Tammi

Tilaisuuden nimi: Akustiikka: Rakkauden rikkaus - Unohtumaton Taisto Tammi
Tilaisuustyyppi: Pelkkä ilmoitus
Alkaa: 25.10.2019 18.00

Liput 29,50 €.
(+palvelumaksu netistä ostaessa)

Rakastetun laulajan unohtumattomia lauluja.

Illan isäntänä toimii Tangokuningas Marco Lundberg.

Konsertissa esiintyvät artistit: Tangokuninkaat Marco Lundberg, Teuvo Oinas ja Petri Hervanto

Upeita muistoja herättäviä lauluja ja hetkiä. Taisto Tammen musiikkia kunnioittava Rakkauden rikkaus kiertue nähdään syksyllä 2019.

Rakkauden rikkaus -konsertti kertoo rakastetun Taisto Tammenliian lyhyeksi jääneestä elämästä unohtumattomien laulujen siivin. Taisto Tammi oli 1960-luvulla suosituimpia tangolaulajia. Hän oli myös ensimmäinen suomalainen romaniartisti, joka pääsi levylaulajaksi. Taisto Tammen kuolemasta tuli tänä vuonna 40 vuotta.

Rakkauden rikkaus -konsertin keskeinen artisti on Taisto Tammen veljenpoika, tangon perinteitä jatkava Marco Lundberg, joka muistetaan myös vuoden 2016 Tangokuninkaana. Konsertissa vierailevat Tangokuninkaat Teuvo Oinas sekä Petri Hervanto.

Pääosin tangoista koostuvassa konsertissa kuullaan Toivo Kärjensäveltämiä kappaleita ja vähän tuntemattomampiakin Taiston tutuksi tekemiä iskelmiä, mm. Tango merellä soi ja Tangotyttö.Näitä kappaleita voi kuulla myösMarcon 1.2.2019 julkaistulta albumilta Rakkauden rikkaus.”Rantatie, Yksi ainoa katse vain, Ei erossa yhtään iltaa, Ruhtinaan viulu, Tango mandolino, Muistojeni ruusut, Tämä ilta aikaa on, Sua vailla…” Konsertissa nähdään myös ennen näkemättömiä kuvia ja muistoja Taisto Tammen elämän varrelta, jotka ovat löytyneet perheen ja suvun kätköistä.

Juontajana toimii Jaana Lundberg, joka kuljettaa meidät syvemmälle Taiston elämän polkuihin ja laulujen saloihin. Säestyksessä vastaa Kultaisen harmonikan -voittaja Jani Helenius sekä Roulette orkesteri juhlakokoonpanossa.


Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus Joki ICT | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki