Akustiikka: Kohti Kasvua! Yrittäjätapahtuma

Tilaisuuden nimi: Akustiikka: Kohti Kasvua! Yrittäjätapahtuma
Tilaisuustyyppi: Pelkkä ilmoitus
Alkaa: 27.9.2019 19.00

Liput 25 €.
(+palvelumaksu netistä ostaessa)

Illan teemana unelmien tavoittelu ja niiden saavuttaminen, vastuun kantaminen sekä tiimityö.

Kohti kasvua -tapahtuman järjestäjinä toimivat Ylivieskan Yrittäjät ry ja YTEK Yrityspalvelut, jotka ovat yhdistäneet yrittäjäseminaarin ja kaupan alan Liikkeessä!-seminaarin. Näin pystytään jatkossa tuottamaan vuosittain yhteinen isompi yrittäjyystapahtuma Ylivieskassa.

Yrittäjäjärjestön puheenjohtaja Mikko Kaarto kertoo, että tapahtuman tavoitteena on avata uusia näkökulmia yrittäjyyteen, luoda uskoa kasvuun ja tarjota uusia ajatuksia yritysten arkeen.
- Toivottavasti jokainen osallistuja saisi mukaansa ainakin yhden uuden idean. Myös yrittäjien yhteistyö on alueen kannalta tärkeää, ja sitä halutaan vahvistaa tuomalla ihmisiä yhteen, Kaarto sanoo.

Pääesiintyjien lisäksi tilaisuudessa puhuvat Kotipizzan toimitusjohtaja Tommi Tervanen ja Streamteam Nordic Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Juha Koskela. Tervanen kertoo, kuinka persoonalla voidaan vaikuttaa yrityksen menestykseen. Koskela taas puhuu rahoituksen, henkilöstöjohtamisen ja strategian merkityksestä. Ylivieskan kaupungin tervehdyksen tuo kaupunginjohtaja Maria Sorvisto.
Akustiikassa syyskuun 27. päivänä järjestettävä tapahtuma on suunnattu ennen kaikkea alueen yrityksille ja niiden työntekijöille, mutta samalla se on paikkojen riittäessä avoin muillekin kiinnostuneille.

Aikataulu:
18:30 Ovet auki
19:00 Tilaisuuden avaus, Mikko Kaarto
19-19:10 Ylivieskan kaupunki, Maria Sorvisto
19:10-19:50 Streamteam Nordic - Juha Koskela
Keskustelua ja kahvit
20:15-21:00 Kotipizza, Tommi Tervanen
Keskustelua ja kahvit
21:30-22:20 Duudsoni-Jarno
Tilaisuus päättyy klo 23:00.


Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus Joki ICT | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki