Akustiikka-Kino: Fingerpori ja Täydellinen Joulu

Tilaisuuden nimi: Akustiikka-Kino: Fingerpori ja Täydellinen Joulu
Tilaisuustyyppi: Pelkkä ilmoitus
Alkaa: 29.10.2019 17.00

TI 29.10. KLO 17:00
Akustiikka-Kino: Fingerpori

Liput 12 €. (+palvelumaksu netistä ostaessa)

k12/9
Fingerpori on komedia ikiaikaisesta vitsauksesta nimeltä rakkaus. Neljän toisiinsa niveltyvän episodin kautta näemme, kuinka rakkauden nälkä sysää korruptoituneen kaupunginjohtajan Aulis Homeliuksen, saamattoman tutkijan Heimo Vesan, rääväsuisen baarinpitäjän Rivo-Riitan ja päihdeongelmaisen lähihoitajan Krapula-Päivin toimintaan, josta ei absurdia Fingerpori-komiikkaa saati noloja tilanteita puutu. Kaikella on hintansa, mutta mikä on rakkauden?


TI 29.10. KLO 19:00
Akustiikka-Kino: Täydellinen Joulu

Liput 12 €. (+palvelumaksu netistä ostaessa)

k16/13
Varasto-menestyselokuvien tekijän Taru Mäkelän uusi komedia Täydellinen joulu on elokuva kaikkien aikojen suurperhejoulusta. Elokuva on komedia existä, uusista puolisoista, suhteista, perheistä, perinteistä, ja niiden rikkomisista.
Kaikkien aikojen joulu on edessä kun lempeä tahtonainen Outi (Elena Leeve) on päättänyt viettää sen kutsumalla kotiinsa kaikki kolme ex-miestään, heidän yhteiset lapsensa sekä miesten uudet kumppanit uusine lapsineen. Vaikka Outin nykyinen aviomies Janne (Antti Luusuaniemi) alun perin ajatusta vastustikin, joulupöytä pursuaa tänä vuonna uusia, vanhoja ja juuri esiin tulleita perhesolmuja.
Snapsit, rosollit ja jouluperinteet saavat kyytiä kun vieraat lähtevät muistelemaan yhteisiä aikoja illan emännän kanssa. Illan kuluessa Outi pitää puheen, jossa hän kertoo antavansa Jannelle lahjoista suurimman; hän on raskaana. Jannen reaktio ei suoranaisesti ole odotetun kaltainen ja ilta saa vielä yhden käänteen, jota puidaan aina naapurin joulupukkia myöten.
Elokuva pohjautuu ruotsalaiseen Tomten är far till alla barnen elokuvaan.


Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus Joki ICT | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki