Etusivu Kaupunki-info Ajankohtaista Kausikortteja lainaan kirjastosta

Paikallisten seurojen ja ja Ravikeskuksen kausikortteja lainattavana kirjastokortilla!

Paikalliset urheiluseurat ovat vastanneet innokkaasti Ylivieskan kirjaston kutsuun ja lahjoittaneet kausikorttejaan lainattaviksi kirjastoon. Tähän mennessä kausikortteja ovat toimittaneet kirjastolle Sievi Futsal (5 kpl), Ylivieskan Jääkarhut (3 kpl) ja Popula (6 kpl). Ylivieskan Kuulan pesäpallojoukkueen kausikortteja on luvassa keväällä, kun sarja alkaa. FC Ylivieska on hengessä mukana hyvällä asialla, mutta heidän jalkapallopeleihinsä on tällä hetkellä vapaa pääsy, joten kausikortteja ei tarvita. Uusimpana tulokkaana lahjoituksen on tehnyt Ylivieskan Ravikeskus, joten nyt raveihinkin löytyy kausikortteja kirjastosta.

Kortit lainataan normaaliin tapaan kirjastokortilla. Niiden laina-aika on viikko, eikä lainaa voi uusia. Varauksia kausikortteihin ei voi tehdä.

Kausikorttien lainaamisen toivotaan innostavan uusia kannustajia ja harrastajia. Näin Sievi FS:n kotisivuilla sanotaan kampanjasta:

- Tämä on mahtava tempaus, joka mahdollistaa pääsemisen ”oman kylän joukkueiden” otteluihin. Kiitokset Kosken Jannelle kirjastoon, joka on ollut asian alkuun laittaja, kommentoi Justus Perttu Sievi Futsalista.

Sievi FS on ylivieskalainen futsalseura, jonka edustusjoukkue pelaa Suomen korkeimmalla sarjatasolla Futsal-liigassa. Seura on voittanut Suomen mestaruudet vuosina 2015 - 2017. Seura pelaa tällä hetkellä Sievin monitoimihallissa.

Ylivieskan jääkarhut on ylivieskalainen jääkiekkoseura, joka pelaa II-divisioonassa. Pelipaikka on KPK-Areena Ylivieskassa.

Populan jääkiekon edustusjoukkue alias Liekkimiehet pelaa III-divisioonassa. Pelit pelataan myös KPK-Areenalla Ylivieskassa.

Kirjasto on kiitollinen lahjoituksista, jotka varmasti menevät nopeaan lainauskiertoon. Idea kausikorttien välittämisestä kirjaston kautta napattiin opintomatkalta Tampereen kirjastoon. Käytäntö on jo levinnyt kulovalkean tavoin eri puolille Suomea. Joillakin paikkakunnilla kirjastot tekevät yhteistyötä urheiluseurojen lisäksi myös orkesterien ja muiden kulttuuritapahtumia järjestävien tahojen kanssa.

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus Joki ICT | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki