Etusivu Kaupunki-info Ajankohtaista Ylivieskan kirjasto aloittaa varatun aineiston lainaamisen 11.5.

Lataa tiedote tästäpdf, 42 kb

Ylivieskan kaupunki tiedottaa 7.5.

Ylivieskan kirjasto aloittaa varatun aineiston lainaamisen 11.5.

Kirjaston muut kuin lainaukselle välttämättömät tilat avataan vasta 1.6.2020 valtioneuvoston ja aluehallintoviraston ohjeiden mukaisesti.

Kirjastosta voi 11.5.-29.5. noutaa etukäteen varatun aineiston, jonka kirjasto on ilmoittanut olevan noudettavissa. Varauksia voi tehdä verkkokirjastossa osoitteessa tiekko.finna.fi tai puhelimitse aukioloaikoina numerosta 044 4294 271 tai lähettämällä sähköpostia kirjastolle osoitteeseen kirjasto@ylivieska.fi.

Varaukset noudetaan varaushyllystä ja lainataan mieluiten itsepalveluna lainausautomaatilla ja poikkeustapauksissa palvelutiskiltä. Kirjastossa pääsee aukioloaikoina sisään vain eteisaulaan ja lainaustiskille. Muut kirjaston tilat ovat suljettuja kesäkuun alkuun saakka.

Palautukset jätetään ulkona pääoven vasemmalla puolella olevaan palautusluukkuun. Palautuksia ei saa tuoda sisälle.

Kirjastossa on viranomaisten ohjeiden mukaisesti asioitava pikaisesti noutopalvelun tyyliin. Kirjastoon ei saa jäädä oleilemaan, eikä asiakkaita päästetä hyllyille aineistoja tutkimaan.

Lehtilukusali on suljettu 1.6. saakka. Omatoimilehtisali ei siis ole toiminnassa.

Kirjastoauto ei liikennöi enää toukokuun aikana eikä kesällä. Koska auton asiakkaille jäi koronasulun alkaessa lainoja, auto kerää palautuksia 18.-20.5. kouluilla ja iltareiteillä 25.5. ja 27.5. Asiakkaita ei päästetä sisään, mutta palautukset voi jättää ulkopuolelle. Samalla on mahdollisuus noutaa varattua luettavaa esimerkiksi päiväkodille tai vaikka kesälukemista kenelle tahansa. Jos haluaa noutokassin kirjastoautolta, pitää soittaa etukäteen puhelimeen 044-4294 513 tai lähettää sähköpostia pauli.ylikoski@ylivieska.fi. Kirjastoauton henkilökunta on yhteydessä kouluihin ja päiväkoteihin tarkemmista aikatauluista.

Muista Tiekkö-kirjastoista tilatut seutulainat ovat noudettavissa aikaisintaan 20.5. alkaen.

11.5. alkaen pääkirjaston lainaus on avoinna

maanantai klo 12-19
tiistai klo 12-19
keskiviikko klo 10-18
torstai klo 12-19
perjantai klo 12-19

Sekä yhtenä lauantaina ennen kesää 16.5. klo 10-15.
Helatorstaina 21.5. suljettu ja helatorstain aattona 20.5. avoinna klo 10-15.

Aamun extratunti riskiryhmille klo 8-9

Toukokuun aikana kokeillaan aamun extratuntia riskiryhmille maanantaista perjantaihin klo 8-9. Se on tarkoitettu koronaviruksen riskiryhmille ennakkoon varatun aineiston lainaamiseen.

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus Joki ICT | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki