Etusivu Kulttuuripalvelut Kulttuurikeskus Akustiikka

KULTTUURIKESKUS AKUSTIIKKA

SYYSKAUDEN 2018 OHJELMISTO

AKUSTIIKAN LIPUNMYYNTI
ma-pe 12-18 ja la 12-15. sekä tuntia ennen tapahtumaa
Lipunmyynti p. 044-4294 545, akustiikkainfo@ylivieska.fi

Lipunvarauskäytäntömme uudistuu lipunmyyntijärjestelmän vaihdoksen myötä ja käytännöt yhtenäistyvät. Lippuvaraukset säilyvät järjestelmässämme voimassa kaksi viikkoa, jonka jälkeen ne palautuvat automaattisesti takaisin myyntiin.

Jos tapahtumaan on aikaa kaksi viikkoa tai alle, emme valitettavasti voi ottaa vastaan varauksia. Lippuvaraukset ainoastaan Akustiikan lipunmyynnin kautta aukioloaikoina.

Mikäli lipussa on ennakkohinta, on se lunastettava viimeistään tuntia ennen tapahtuman alkua, saadakseen lipun edullisemmalla ennakohinnalla.
Käytäntö koskee myös lippuvarauksia.

TO 18.10. KLO 19:00

UNTO MONOSTA MUISTELLEN

Säveltäjä, sanoittaja ja muusikko Unto Mononen kuoli vuonna 1968 nuorena, 37-vuotiaana. Vuonna 2018 nuoren somerolaisen muusikkoneron kuolemasta tulee 50 vuotta.

Liki parituntisen juonellisen konsertin aikana Unto Monosen elämää viedään kerronnallisesti eteenpäin valoineen ja varjoineen. Konsertissa kuullaan Monosen tunnetuimmat ja rakastetuimmat kappaleet. Lauluihin Satumaa, Tähdet meren yllä, Erottamattomat on helppo samaistua ja ehkä juuri siksi ne ovat jääneet elämään.

Konsertissa Unto Monosen tuotantoa tulkitsevat tangokuningas 1986 Teuvo Oinas, tangoprinssi 2015 Kalle Jussila, pitkän linjan muusikko ja vahva tulkitsija J. Eskelinen sekä tangokuningatar 2014 Maria Tyyster. Säestyksestä vastaa Legenda-orkesteri.

Tuotanto: Viihdeohjelmat

Liput 27 €.
Ryhmät, väh. 10 hlöä, 25 €.

PE 19.10. KLO 19:00

ANSSI KELA
ÄÄRIVIIVOJA

Anssi Kela julkaisee uuden studioalbuminsa syyskuun 14. päivä, ja tekee myös paluun lavoille välivuoden jälkeen. Kela suuntaa syksyllä laajalle konserttisalikiertueelle, joka käynnistyy perjantaina 28. syyskuuta Lohjan Laurentius-salista. Sen jälkeen on luvassa keikat Lahdessa, Helsingissä, Oulussa, Kajaanissa, Järvenpäässä, Tampereella, Hyvinkäällä, Turussa, Lappeenrannassa, Kuopiossa ja Ylivieskassa. Kiertue huipentuu Espoon Sellosalliin lauantaina 20. lokakuuta.

Ahkerasta keikkailutahdistaan tunnettu Anssi Kela on pitänyt välivuotta keikoilta ja taukoa kestääkin syksyyn saakka. Kela kuitenkin odottaa jo lavoille palaamista, ja erityisesti konserttisaleihin palaaminen inspiroi:
”Vuoden 2016 konserttisalikiertue oli yksi pitkän urani kohokohdista. Tunnelma saleissa oli uskomaton. Tuo kiertue muutti käsitykseni siitä, millaisia konserttisalikeikat voivat oikeasti olla: illat olivat samaan aikaan käsinkosketeltavan intiimejä, sekä kohottavan riehakkaita. Olen yli kahden vuoden ajan odottanut mahdollisuutta palata takaisin saleihin, ja olenkin todella innoissani siitä, että vuoden keikkatauon jälkeen paluu lavoille tapahtuu nimenomaan konserttisalikiertueen merkeissä. Luvassa on aivan erityisiä iltoja: musiikkia koko urani varrelta maalattuna paletin kaikilla sävyillä. Nostalgiaa ja tätä päivää, meidän yhteisiä laulujamme. Elämys, jota ei voi kokea kotisohvalla”, kertoo Anssi Kela.

Viime ajat ovat kuluneet tiiviisti studion uumenissa uutta materiaalia luomassa. Vastikään saatiin ensimmäinen maistiainen uudesta musiikista ”Ilves”-singlen muodossa. Biisi on otettu lämpimästi vastaan ja ”Ilves” onkin ehtinyt kerätä jo lähes huimat 235 000 kuuntelukertaa Spotifyssä. Uusia kappaleita on luvassa varmasti myös konserttisalikiertueen settilistaan.

Liput: 43,50 €.
Opiskelijat, eläkeläiset,
työttömät 34,50 €.
S-Etukortilla 39,50 €.
Varauduthan esittämään S-Etukortin
tapahtumaan saapuessasi.

Esityksen kesto n. 2 h sisältäen väliajan.

LA 20.10. KLO 19:00

EDU KETTUNEN
TAKAPIHAN TARINOITA 2

Vuoden 2015 Takapihan Tarinoita -kiertue oli Edu Kettusen uran ensimmäinen kiertue, jolla hän esiintyi täysin yksin trubaduurina.
Tällä kertaa Takapihan Tarinoita 2 -keikoille Edun vahvistukseksi lähtee suomalaisen roots-musiikin kärkinimi Mika Kuokkanen.
Kiertueen konserteista kasvaa moniulotteinen kokemus, kun lavalle heijastetut videot ja still-kuvat kuvittavat lauluihin ja niiden tarinoihin uuden kerroksen.

Edu Kettunen -laulu, kitara, kitarasyntetisaattori
Mika Kuokkanen - kitara, laulu
Mira Vähänikkilä - projisoinnit

Liput 20 €.
KP-kortilla 18 €.

Esityksen kesto noin 2h sisältäen väliajan.

PE 26.10. KLO 19:00

JONNA TERVOMAA
TILASSA

Tervomaa tulee syksyyn riisutummalla kokoonpanolla, joka jättää tilaa niin laululle kuin lauluillekin. Viime vuonna komea, jo 20-vuotinen ura sai kehutun Ääni-albumin myötä uusia sävyjä ja uusia kuulijoita. Nyt tämä tuotteliaassa vaiheessa elävä artisti haluaa tuoda saleihin intiimimmän esityksen, jossa riisuttu, ilmaisuvoimainen kokoonpano (Jussi Jaakonaho kitarat, Niko Votkin lyömäsoittimet ym. Jonna Tervomaa, laulut) versioi Tervomaan musiikkia jälleen uudesta näkökulmasta, jättäen lauluille runsaasti elintilaa ja esitellen artistista taas uusia sävyjä.

Niko Votkin - lyömäsoittimet, kitara
Niko Votkin tunnetaan musiikillisesta laaja-alaisuudestaan. Hänellä on runsas tausta kansanmusiikin saralla esim. kokoonpanossa Stringpurée Band, toisaalta juurevan ronskissa rockmusiikissa Knucklebone Oscarin kautta. Hänen näkyvin pestinsä on ollut Ismo Alangon viime vuosien yhtyeessä.

Jussi Jaakonaho
Jussi Jaakonaho, palkittu kitaristi-tuottaja monen suomalaisen huippuartistin taustalta (mm. Ismo Alanko, Chisu, Jonna Tervomaa, Tuure Kilpeläinen), julkaisi ensimmäisen instrumentaalisen sooloalbuminsa syyskuussa 2017. Se huomioitiin laajalti kotimaisessa mediassa kuin myös vaikutusvaltaisessa yhdysvaltalaisessa Vintage Guitar -lehdessä.

Liput ennakkoon 15 €.
Ovelta 20 €.

KE 31.10. KLO 19:00

SAMULI EDELMANN
50V-JUHLAKONSERTTI

Samuli Edelmann konsertoi 50v-juhlavuoden hengessä konserttisaleissa syksyllä.

Konserteissa kuullaan paitsi uusia kappaleita, niin myös vanhempia rakastettuja suosikkeja uusina sovituksina. Edelmann esiintyy yhdessä Orkestra Suora Lähetyksen kanssa, joka tuo mukanaan lavalle räiskyvää rytmiikkaa ja kaihoisaa tunteenpaloa modernin mustalaismusiikin hengessä. Yhdeksänhenkisen rytmimusiikin voimaryhmän lauluharmoniat ja virtuoosimainen soitto eivät taatusti jätä ketään kylmäksi.Samuli Edelmann konsertoi 50v-juhlavuoden hengessä konserttisaleissa syksyllä.

Liput 34,50 €.

TO 1.11. KLO 19:00


MITÄ JOS MÄ RAKASTAN

Yö-yhtyeen ”Mitä jos mä rakastan” -konserttitalokiertue alkaa tänään Sastamalasta. Kahden kuukauden mittainen kiertue pitää sisällään toistakymmentä salia ulottuen Helsinkiin, Jyväskylään, Kuopioon ja lukuisiin muihin viihde- ja kulttuurikeskuksiin.

Mukana kiertueella ovat myös Uuden Musiikin Kilpailusta tunnetuksi tullut Stella Christine ja Voice of Finlandissa Ollin joukkueessa kisannut Mia Suszko. Molemmat toimivat paitsi taustalaulajina myös kiertuekitaristeina.

Pitkästä aikaa Yö-yhtyeen kokoonpanossa nähdään vierailevia muusikoita. ”On älyttömän mukavaa ja innostavaa päästä soittamaan kahden näin lahjakkaan ja taitavan nuoren muusikon kanssa. Mia ja Stella tuovat hienon lisän konsertteihimme ja istuivat porukkaan välittömästi”, yhtye kommentoi.

Konserteissa kuullaan läpileikkaus Yön 37 vuotisen uran hiteistä ja harvinaisuuksista. Salonkikelpoisissa olosuhteissa pääsevät oikeuksiinsa niin Tia-Maria, Vie mut minne vaan kuin Likaiset Legendat -kappaleet. Lisäksi konserttikiertueella kuullaan materiaalia juuri julkaistulta ”Mitä jos mä rakastan” -albumilta.

Yö oli ensimmäisiä suomirock-yhtyeitä, joka lähti esiintymään 2000-luvun alussa myös konserttisaleihin. Syksyn kiertue on yhtyeen yhdeksäs saleihin sijoittuva kiertue.

”Konsertit ovat hienoja elämyksiä meille jokaiselle, sillä Yö on parhaimmillaan konserttisaleissa. Siellä laulut pääsevät oikeuksiinsa, pienet nyanssit ja tarinat erottuvat, tunnelma välittyy ja musiikin virtaan pääsee loikkaamaan helposti niin yleisö kuin bändikin”, sanoo Olli Lindholm.

Liput 39,50 €.

PE 2.11. KLO 19:00

SAARA AALTO
WILD WILD WONDERLAND

Näyttävistä esiintymisistään tunnettu Saara Aalto tekee kattavan konserttisalikiertueen Suomessa syksyllä 2018.

Lukuisissa laulukilpailuissa hyvin pärjännyt superlahjakas tulkitsija löi itsensä läpi lopullisesti sijoittumalla toiseksi Iso-Britannian kovatasoisessa X-Factor –kilpailussa vuonna 2016 ja on Suomen Euroviisuedustaja keväällä 2018. Konserteissa kuullaan upeaäänisen laulajan tunnetuimpia kappaleita sekä uutta materiaalia tuoreelta albumilta:

”On mahtavaa päästä esittämään uuden levyn biisejä suomalaiselle yleisölle kunnon kiertueella! Tämä on Brittien X Factorin jälkeen ensimmäinen kerta, kun ehdin lähteä kiertämään Suomea. Haluan, että yleisö pääsee näkemään ja kuulemaan jotain sellaista, mitä ei ole Suomessa aiemmin kokenut!”, lupaa Aalto tulevista konserteistaan.

Keväällä uuden Wild Wild Wonderland -albuminsa julkaissut Saara Aalto lähtee ensimmäiselle Suomen kiertueelleen pitkästä aikaa. Kuusitoista keikkaa Suomessa käsittävä Wild Wild Wonderland -kiertue tarjoaa kurkistuksen Saaran Ihmemaahan missä kaikki on mahdollista. Luvassa visuaalinen pop-show, jossa päästään nauttimaan myös Saaran upeasta muusikkoudesta ja lauluäänestä. Konserteissa Saaralla on mukanaan nelihenkinen livebändi sekä ammattitanssijoita.

Liput ennakkoon 32,50 €
sis. toimitusmaksun.

SU 4.11. KLO 18:00

GABRIEL FAURÉ
REQUIEM

Yksi aikamme suosituimmista Requiem-teoksista (sielunmessuista), ranskalaisen Gabriel Faurén (1845-1924) Requiem, sai ensiesityksensä Pariisissa v. 1900. Säveltäjälle kuolema oli ystävällinen vapauttaja, jota hän halusi suorastaan ylistää lempeällä ja valoa huokuvalla messullaan. Lohduttavat, koruttoman kauniit melodiat ovat antaneet tälle Requiemille enkelimäisen luonteen. Messua on kutsuttu jopa nimellä ”kuoleman kehtolaulu”.

Nyt tämä Faurén teos kuullaan Oulaisten Musiikkiviikkojen yhteydessä sunnuntaina 4.11. klo 13.00 Oulaisten Merkuriussalissa ja samana päivänä klo 18.00 Ylivieskan Kulttuurikeskus Akustiikassa. Teoksen johtaa Tapani Tirilä ja sen esittävät hänen valmentamansa kolme menestynyttä kuoroa, Oulaisten Nuorisokuoro, Naiskuoro Välke ja Laaksojen Kamarikuoro Vox Ardens sekä Sinikka Ala-Leppilammen valmentama, erityisesti Oulussa esitettyjen isojen teosten jousikokoonpano Oulunsalo Ensemble. Urkurina toimii urkuvirtuoosi Elias Niemelä. Solisteina laulavat Tomi Punkeri, mm. vuosi sitten menestyksellisesti Jukka Linkolan Abrahamin pidot-oopperassa esiintynyt baritoni sekä monia lyyrisiä sooloja aikojen kuluessa esittänyt sopraano Anu Mattila.

Liput 20 €.

KE 7.11. KLO 19:00

YLIVIESKAN SEUDUN MUSIIKKIOPISTO
MARRASKUUN SOITANTA

Ylivieskan Seudun Musiikkiopiston nuoret soittajat konsertoimassa.

Vapaa pääsy.

PE 9.11. KLO 19:00

MICKE BJÖRKLÖF & BLUE STRIP
TWENTYFIVE LIVE

Micke Björklöf & Blue Strip on yksi kansainvälisesti menestyneimmistä kotimaisista bluesartisteista.

Bändin tuore livealbumi ”Twentyfive Live At Blues Baltica" on ollut todellinen arvostelu menestys ja noussut radiosoittolistoille niin Briteissä kuin Australiassa.

Peräti 21 kappaletta sisältävä livelevy on äänitetty viime vuonna Saksassa Blues Baltica -festivaalilla, jossa yhtye esiintyi osana edellisen levynsä Ain’t Bad Yet – 25 Live -kiertuetta. Twentyfive Live at Blues Baltica edustaa 25 vuoden työrupeamaa ja sisältää tämän ajan suositummat kappaleet sekä ehdottomat keikkasuosikit.

Blue Strip on keikkaillut Suomen lisäksi ahkerasti ulkomailla, aina Huippuvuorilla, Pohjois-Norjassa ja Japanissa saakka sekä Keski-Euroopassa, muualla Pohjoismaissa ja Ranskassa. Huippuvuorilla he esiintyivät maailman pohjoisimmalla blues-festivaalilla lokakuussa 2016.

Micke Björklöf perusti Blue Strip -yhtyeen yhdessä basisti Seppo Nuolikosken kanssa vuonna 1991. Yhtyeen kokoonpano muodostui varsin pian sellaiseksi, mikä se on ollut viimeisen 20 vuoden aikana. Blue Strip aloitti akustisena blues-rock-yhtyeenä ja on kasvanut vuosien aikana täysimittaiseksi bluesyhtyeeksi, joka keskittyy pääasiassa omaan materiaaliin. Micke Björklöf & Blue Strip on palkittu Finnish Blues Awardseissa kahdesti. He saivat Vuoden yhtye -palkinnon vuonna 2014 ja Parhaan blues-biisin kappaleen vuonna 2015. Heidän levynsä on myös palkittu vuoden parhaana blues-levynä Radio Suomen Bluesministeri-ohjelmassa useita kertoja. Heidän viimeisimmän studiolevynsä Ain’t Bad Yet on tuottanut Grammy-palkittu John Porter, joka on työskennellyt yhdessä mm. legendaaristen Buddy Guyn, B.B.Kingin, Taj Mahalin, Keb Mon ja Santanan kanssa.

www.mickebjorklof.com
www.facebook.com/bluestrip
https://youtu.be/gyFXzrjHsGw

Micke Björklöf & Blue Strip
Micke Björklöf: laulu, huuliharppu, kitara
Lefty Leppänen: kitarat, taustalaulu
Timo Roiko-Jokela: perkussiot, malletkat
Seppo Nuolikoski: basso, taustalaulu
Teemu Vuorela: rummut

Liput 15 €.
Opiskelijat, työttömät
ja eläkeläiset 10 €.

TO 15.11. KLO 19:00

DIANDRA & TEEMU ROIVAINEN
SYDÄMENI OSUMAN SAI

Sydämeni osuman sai -konsertti täynnä kauniita rakkauslauluja eri vuosikymmenten varrelta. Rakkaudesta kertovia lauluja tulkitsevat valovoimaiset ja upeaääniset artistit Diandra ja Teemu Roivainen.

Kappaleiden kirjo on laaja, vanhoista suomalaisille rakkaista kappaleista uudempaan tuotantoon. Konsertin läpi soljuvat sulassa sovussa niin suomalaisen mustavalkoelokuvan ikonin Leif Wagerin Romanssi kuin 2000-luvun rakkauslaulut, mm. Johanna Kurkelan, Anna Erikssonin ja Ultra Bran tutuksi tekemää tuotantoa. Mahtuupa mukaan myös mestarisanoittaja Juicen musiikkia.

Liput 34 €.

PE 16.11. KLO 19:00

SUOMIROCKMUSIKAALI
RAPARPERITAIVAS

Hulvattoman hauska musikaali kertoo Leevistä, entisaikojen trubaduurista, joka elää tahtomattaan nykyajassa. Gösta Sundqvistia muistuttava Leevi toimii musiikkihommien lisäksi kerrostalon talonmiehenä. Hän tutustuu hyvin persoonallisiin talon asukkeihin ja saa heistä aiheita lauluihinsa.

Esityksessä nähdään koomisia ja tragikoomisia hahmoja, heidän tarinoitaan, unelmiaan ja arjen kommelluksiaan. Useimpia heistä vaivaa kaipuu vastakkaiseen sukupuoleen ja suomalaiseen luontoon.

Lavalla heräävät henkiin mm. Kyllikki, Vakosamettihousuinen mies ja Poika Nimeltä Päivi. Nähdäänpä siellä myös suomalaiset legendat Juice, Jörn Donner ja Lenita Airistokin.

Esitys perustuu pääosin Leevi And The Leavingsin tarinaan, musiikkiin ja sen hahmoihin. Oman mausteensa musikaalin tuovat Juicen ja Kirkan parhaimmat kappaleet. Esitys on kunnianosoitus suomirockin legendalle Gösta Sundqvistille, joka on myös yksi kaikkien aikojen parhaista sanoittajista.

Musikaalissa kuullaan mm. kappaleet: Mitä kuuluu Marja-Leena, Muotitietoinen, Poika nimeltä Päivi, Teuvo, Pohjois-Karjalaan, Raparperitaivas, Onnelliset, Syksyn sävel, Paperitähdet, Rakkauden ammattilainen, Leijat, Hetki lyö, Varrella virran, Born to be wild...

Esiintyjät: A-J Keskinen (Voice of Finland finalisti), Ilari Hämäläinen (Voice of Finland finalisti) , ja Musiikkiteatterin tähdet Ari Myllyselkä, Elisa Lairikko, Christian Lairikko, Jussi Ojanen, Tero Tanhuanpää, Simo Stenman ja Juha Kinnunen.

www.musiikkiteatteri.fi

Esityksen kesto: 2,5h (sis. väliajan)

Liput 39 €.
Eläkeläiset 36 €.
Opiskelijat ja työttömät 28 €.
Ryhmät min. 20 hlöä 36 €.
Ryhmät min. 40 hlöä 34 €.
S-Etukortilla 34 €, merkitse
kortin numero tilauksen
tietoihin kohtaan etukortti.

SU 18.11. KLO 15:00

YLIVIESKAN SEUDUN MUSIIKKIOPISTO
JUHLASOITTO - YSMO 50V JUHLAKONSERTTI

Juhlakonsertissa esiintyy nykyisiä ja entisiä oppilaita, mm. Kansallisoopperan orkesterin fagotin äänenjohtaja Asko Padinki, sekä opettajia. Vieska Sinfonietta soittaa johtajanaan Timo Hannula ja huilusolistinaan Hilla Isokääntä. Juhlan kunniaksi myös orkesterissa on mukana opettajia ja entisiä oppilaita.

Konsertissa kuullaan talon omien säveltäjien tuotannosta Antti Toivolan Sinfoninen runo d-molli, Jouko Kantolan Soitanto ja Jorma Styngin Kesäilta. Muita konsertin säveltäjänimiä ovat mm. Antonio Vivaldi ja Edward Elgar.

Konsertissa on väliaika ja kahvitarjoilu.

Tervetuloa!

Vapaa pääsy.

KE 21.11. KLO 19:00

YLIVIESKAN SEUDUN MUSIIKKIOPISTO
MARRASKUUN SOITANTA

Ylivieskan Seudun Musiikkiopiston nuoret soittajat konsertoimassa.

Vapaa pääsy.

PE 23.11. KLO 19:00

”VIIMEINEN ILTA DANNYN SEURASSA”

Dannyn mittava konserttikiertue ensi syksynä! – Yli 30 konserttia ympäri Suomea!

VUOSIKYMMENTEN VIIHDYTTÄJÄ LÄHTEE URANSA VIIMEISELLE MEGA-KIERTUEELLE!

”Viimeinen ilta Dannyn seurassa” –konserttikiertue käynnistyy Hyvinkäältä 26. päivä lokakuuta ja päättyy Helsingin jäähalliin 18.tammikuuta 2019.

Danny teki ensimmäinen konserttikiertueensa ”Timantinkova Danny Show” vuonna 1966, viisikymmentäkaksi vuotta sitten. Dannyn mukana kiertueella olivat Anki Lindqvist, Antti Einiö ja Tapio Tammilehto sekä Eero (Raittinen) & The Boys. Sen jälkeen Suomi on nähnyt useita kymmeniä muistorikkaita Danny Show –tapahtumia vuodesta toiseen.

Musiikkineuvos Ilkka Juhani Lipsanen alias Danny on syntynyt Porissa syyskuussa 1942. Hänen levyjään on myyty reilusti yli 500 000 kappaletta. Häneltä on ilmestynyt parisen kymmentä studioalbumia, satakunta singleä ja monia eri kokoelma-albumeita. Dannyn rakastetuimpia hittejä ovat muun muassa ”East Virginia”, ”Vähän ennen kyyneleitä”, ”Kesäkatu”, ”Salattu suru”, ”Tuulensuojaan”, ”Rebecca”, ”Hiljainen kitara”, ”Seitsemän kertaa seitsemän”, ”Tahdon olla sulle hellä” yhdessä Armi Aavikon kanssa ja ”Tämä taivas, tämä maa”.

”Ensimmäinen levytykseni vuodelta 1964 oli samalla myös läpimurtoni suomalaiseen musiikkimaailmaan. Kyseessä oli The Islanders –yhtyeen kanssa levytetty ’East Virginia’, joka voitti Levyraadin ja nousi Yleisradion Kahdeksan kärjessä –ohjelman ykköseksi. Se oli jo yli 50 vuotta kestäneen urani startti. Olin onnekas”, Danny muistelee.

”Laajamittaisia konserttikiertueita ei Suomessa yhden artistin nimen ympärille tuolloin vielä järjestetty. Näin ollen ’Timantinkova Danny Show’ oli historiallinen avaus, joka rohkaisi monet muutkin suomalaisartistit lähtemään kiertueille, kuten näiden kuluneiden vuosikymmenten aikana on huomattu.”

”ON TULLUT AIKA HELLITTÄÄ…”

”Olen saanut levyttää ja tehdä konserttikiertueita varsin menestyksellisesti peräti kuudella eri vuosikymmenellä, josta olen paitsi ylpeä, mutta myös onnellinen ja kiitollinen. Nyt on kuitenkin tullut aika hellittää. Sanotaan, että koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan, mutta kyllä ensi syksyn massiivinen ’Viimeinen ilta Danny seurassa’ –kiertue on urani viimeinen. Satunnaisista esiintymisistä en varmaankaan luovu koskaan, en ainakaan niin kauan kuin jalka nousee ja ääni kulkee, mutta laajat konserttikiertueet ovat tämän vuoden lopussa minun kohdaltani ohi.”

Kiertueella nähdään myös Petri Kokon johtama Juhlaorkesteri, jossa ovat mukana Eki Sutela (kitara), Matti Saari (basso), Hate Sjöblom (rummut) ja Curre Andersen (laulu & kitara) sekä Katja Lukin, Varpu Virta ja Matti Järveläinen.

Suurimmassa osassa konserttipaikoissa illan isäntänä toimii Dannyn pitkäaikainen ystävä Markku Veijalainen, joissakin paikoissa Lasse Norres.

”Kiertueella kuullaan tunnetumpia hittejä soitettuna mahdollisimman autenttisilla soundeilla juuri niin kuin ne aikoinaan levytettiin ja tietysti uusia, yllätyksellisiä kappaleita. Konsertti sisältää muutakin kuin pelkkää musiikkia, kun me käymme illan isännän kanssa kevyesti jutustellen läpi pitkää uraani, elämäni kohokohtia ja rakkaimpia muistoja. Tarinoita vuosikymmenten takaa”, Danny sanoo.

Liput riveille 1-5 49,50 €.
Muuten 42,50 €.

LA 24.11. KLO 15:00

TI-TI NALLEN 30-VUOTISJUHLAKONSERTTI

30 VUOTTA YHTEISTÄ TAIVALTA RIITALLA JA TI-TI NALLELLA!

Vuosi 2018 on yhtä juhlaa ja synttärihumua kun Ti-Ti Nalle ja Riitta juhlistavat Synttärikiertueen muodossa huikeaa, yhteistä taivaltaan! Synttärikakun palasia jaetaan ympäri Suomea pitkin poikin kylästä kylään ja kaupungista toiseen yli 100 konsertin merkeissä!
Aina on aihetta juhlaan, saatikka nyt!
Tervetuloa meidän 30v. synttäreille, jossa jokainen tuntee olevansa päivän sankari.
Kiitos teille rakkaat fanit! Nyt on aika juhlaan!

Liput 25 €.
Alle 1 v sylissä veloituksetta.

KE 28.11. KLO 19:00

YLIVIESKAN SEUDUN MUSIIKKIOPISTO
SÄVELTEN JÄLJILLÄ

Lastenmusikaali. Musiikillinen matka Peikkovuorelle ja takaisin.

Vapaa pääsy.

LA 1.12. KLO 19:00

PELLE MILJOONA OY
40-VUOTISJUHLAKIERTUE

LISÄKSI MUKANA TUMPPI VARONEN, ARI TASKINEN, ANDY MCCOY JA SAMI YAFFA

Pelle Miljoona Oy:n 40-vuotisjuhlakiertue ”ottaa varaslähdön” perinteisessä Fugefest-tapahtumassa, Fuengirolassa, Espanjassa 20. päivä lokakuuta. Suomen maaperällä kiertueen startti tapahtuu 14. marraskuuta Kouvolassa huipentuen Helsingin jäähallissa järjestettävään konserttiin 19. päivä tammikuuta 2019.

Mittavalla 40-vuotisjuhlakiertueella nähdään juuri se legendaarinen läpimurtokokoonpano vuosilta 1979 ja 1980, jossa olivat mukana Pelle Miljoona, laulu & rummut, Tumppi Varonen, laulu & rummut, Ari Taskinen, laulu, kosketinsoittimet & kitara, Andy McCoy, kitara & laulu ja Sami Takamäki alias Sami Yaffa, laulu & basso.

Edellä mainittu kokoonpano levytti suomipunkrockin ikivihreisiin lukeutuvan, Ari Taskisen säveltämän ja Pelle Miljoonan sanoittaman menestyskappaleen "Moottoritie on kuuma", joka löytyy Pelle Miljoona Oy:n samannimiseltä, syksyllä 1980 ilmestyneeltä klassikkoalbumilta. Samalla albumilla soivat myös sellaiset biisit kuin ”Olen kaunis”, ”Vapaus on suuri vankila”, ”Hyvää yötä maailma”, ”Älä äiti itke” ja ”Juokse villi lapsi”. Sanomattakin on selvää, että albumi nousi Suomen levymyyntilistan ykkössijalle ja myi Kultaa.
Edellä mainittu kokoonpano kuitenkin hajosi juuri ennen menestyksen kruunaavaa, jo sovittua konserttikiertuetta. Andy McCoy ja Sami Yaffa jättivät yhtyeen ja muuttivat Tukholmaan perustamaan Hanoi Rocks -yhtyettä.

Liput ennakkoon 25 €.
Ovelta 30 €.

Tilaa tarjoilu

SU 2.12. KLO 11:00-15:00

PUUHKALAN JOULUTUPA

Puuhkalan museon tunnelmallinen Joulutupa ja Joulumyyjäiset järjestetään 2. joulukuuta klo 11-15
(Puuhkalan Kotiseutumuseo, Puuhkalantie 6).

Myynnissä käsitöitä, jouluisia tuotteita ja leivonnaisia.
Jouluinen kahvila palvelee.
Korvatunturin joulupukki ja muori tavattavissa ainutlaatuisessa Puuhkalan maitokannumuseossa. Näyttely avoinna vapaa pääsyisesti.
Tervetuloa!

Tervetuloa myymään käsitöitä, leivonnaisia ja muita tuotteita.
Kaikki myyntipaikat on varattu.

PE 7.12. KLO 19:00

DRAGTÄHTI MARKO VAINIO
DOLLYSTA KATRI HELENAAN

DIVET SHOWN takana oleva Marko Vainio on Suomen kirkkaan eturivin dragtaiteilija. DOLLYSTA KATRI HELENAAN on suuri pikkujoulushow, jossa lavalla nähdään huikea määrä diivoja niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Lähes 50 kaikkien tuntemaa parodiahahmoa Saara Aallosta Tina Turneriin sekä Antti Tuiskusta Lady Gagaan viihdyttävät täydellisesti pikkujoulujuhlijoita!

Tämä alansa palkituin show on jo 13 vuoden ajan naurattanut ja ihastuttanut kansaa niin maalla kuin merellä. Talentistakin tutut Paula Koivuniemi, alaston Katri Helena, nokkahuilua soittava Celine Dion sekä hyvin liikkuvaisella etumuksella varustettu Dolly Parton naurattavat sinua taatusti! Tule ja näe tämä yleisömenestys vihdoin Ylivieskassa!

Esityksen kesto noin 1h 40 min sisältäen väliajan.
Esitys on ikärajaton.

www.divetshow.com

Liput 28 €.
Ryhmät väh. 10 hlöä 25 €.

SU 9.12. KLO 14:00

PÄIVÄRINNAN LAPSIKUORON JOULUKONSERTTI

Päivärinnan Lapsikuoro on pitänyt joulukonsertin yhtäjaksoisesti jo lähes 35 vuoden ajan ja jatkaa perinnettä ihastuttavilla joululauluilla.

Tänä vuonna perinteisten joululaulujen mukaan on liitetty myös ihan uusia ja vähemmän tunnettuja joululauluja.

Kuoroja on kaksi, B-kuoro jossa laulavat 3-4 luokkalaiset ja A-kuoro, jossa laulavat 5-6 luokkalaiset.

Kaiken kaikkiaan kuorolaisia on yli 80, joten laulu raikuu ilolla. Kuoroa johtaa Sanna Yli-Kotila.

Liput 8 €.
12-vuotiaat ja alle 4 €.

KE 12.12. KLO 19:00

YLIVIESKAN SEUDUN MUSIIKKIOPISTO
JOULUNODOTUSTA

Ylivieskan Seudun Musiikkiopiston nuoret soittajat konsertoimassa.

Vapaa pääsy.

TO 13.12. KLO 19:00

ERJA LYYTINEN & FRIENDS
BLUE CHRISTMAS

Erja Lyytisen emännöimä riemukas Blue Christmas – kiertue starttaa jälleen joulun alla marraskuussa! Rokkaava bluesilla, soulilla ja jouluisilla lauluilla kulkeva karavaani lähtee kiertueelle mielenkiintoisten artistien voimin. Mukana läpi kiertueen ovat Erja Lyytinen, Veeti Kallio, Erika Vikman sekä valikoiduilla paikkakunnilla Pave Maijanen, Sami Saari sekä Mikko Kuustonen.
Solistit esittelevät taitojaan kaksi tuntia kestävässä konserttikokonaisuudessa. Ilta huipentuu solistien yhteismusisointiin, joten luvassa on huikea ja ikimuistoinen elämys paikan päälle saapuvalle yleisölle

Erja Lyytisen emännöimä riemukas Blue Christmas – kiertue starttaa jälleen joulun alla marraskuussa! Rokkaava bluesilla, soulilla ja jouluisilla lauluilla kulkeva karavaani lähtee kiertueelle mielenkiintoisten artistien voimin! Mukana läpi kiertueen ovat Erja Lyytinen, Veeti Kallio, Erika Vikman sekä valikoiduilla paikkakunnilla Pave Maijanen, Sami Saari sekä Mikko Kuustonen.

Veeti Kallio tuli ensi kerran tunnetuksi 1980-luvun lopussa a cappella yhtyeestä Veeti & The Velvets, jossa lauloivat myös Aki Sirkesalo, Sasu Moilanen ja Sami Saari. Muita Kallion yhtyeitä ovat olleet muun muassa Elastic Family, Leningrad Cowboys, Kallio Horns ja Veeti & The Hellvets. Karismaattinen Kallio on juonto- ja näyttelijäntöiden ohella esiintynyt mm. Helsingin Kaupunginteatterissa musikaalissa Les Miserables, Tampereen Työväenteatterin Peter Panissa ja Turun Kaupunginteatterin rock-musikaalissa Rock of Ages. Hän on lainannut äänensä useihin animaatioelokuviin ja on pitänyt paikkansa kiinnostavana artistipersoonana kautta vuosikymmenten.

Viihdetaiteilija Erika Vikman puskee perinteisen iskelmätaivaan rajoja monipuolisena artistina. Hänet valittiin vuonna 2016 Tangokuningattareksi Seinäjoen tangomarkkinoilla. Vikman on julkaissut useita omia levytyksiä ja kiertää ahkerasti Suomen lavoja. Vuonna 2017 Vikman osallistui MTV3:n Tähdet, Tähdet –ohjelmaan, jossa hänen tumma lauluäänensä ja esiintymistaidot hämmästyttivät myös hänen kanssakilpailijoitaan. Vikman on kysytty musikaalien ja teatterin alalla, josta kertoo hänen viimeisin kiinnityksensä Linnanmäen Peacock- teatterin revyyssä.
Brittiläisen musiikki-lehdistön slide-kitaran kuningattareksi ylistämä kitaristi, laulaja ja lauluntekijä Erja Lyytinen on rakentanut itselleen menestyksekästä uraa kotimaassa ja ulkomailla. Kuluneen vuoden aikana Lyytinen on esiintynyt neljässätoista eri maassa ja soittanut yli 120 keikkaa. Ahkera keikkailu on tehnyt Lyytisestä lyömättömän lavaesiintyjän, jonka soitossa yhdistyy taidokkuus, soittamisen riemu sekä blues-traditio. Lyytinen on eittämättä 2010-luvun blues-buumin kirkkaimpia tähtiä, josta kertoo Vuoden Kitaristi 2017 - palkinto European Blues Awardseissa sekä 7. sija Total Guitar - lehden parhaan blueskitaristin lukijaäänestyksessä.

Konserteissa kuullaan artistien omaa tuotantoa ja mielenkiintoisia yhteisnumeroita, kun artistit sulautuvat toistensa kappaleisiin ja esittävät joulun teemaan sopivia ohjelmanumeroita. Koko illan lavalla esiintyy Erja Lyytinen komppivaljakon Iiro Laitinen (rummut) ja Tatu Back (basso) kera artistien vieraillessa eri ohjelmanumeroiden lomassa.

Luvassa on mukaansatempaava kattaus Suomen ykkösrivin esiintyjiä!

Liput 38 €.
Alle 14-vuotiaat lapset 30 €.
Opiskelijat, työttömät ja
eläkeläiset 35 €.

PE 14.12. KLO 19:00

JP LEPPÄLUOTO
JOULURAUHAA

Charon-, Harmaja- ja Raskasta Joulua -kokoonpanoista tunnettu tummaääninen laulaja JP Leppäluoto jatkaa viime vuoden Joulurauhaa-menestyskiertuettaan. Tämän vuotinen konserttisarja ulottuu Helsingistä Ouluun ja mukaan mahtuu niin kirkkoja kuin konserttisaleja. Matkaan hän starttaa 30.11. Iisalmen ravintolamiljööstä päätyen 22.12. Hämeenlinnan Vanajan kirkkoon.

Jokainen konsertti on uniikki
Kiertue on tuotettu pieteetillä. Mukana kulkee kaksi eri kokoonpanoa, joten konsertteihin valmistaudutaan treenaamalla kahdet eri sovitukset tutuista joululauluista. Sellisti Elias Kahilanja kitaristi Samuli Erkkilän kanssa Leppäluoto sovittaa tutut kappaleet sello-kitara-laulu -pohjalta ohjelmistoon. Kahilan ja Erkkilän ohella edelliseltä kiertueelta tuttu kokoonpano Erik Valkama (kitara), Netta Skog (hanuri), Jani Auvinen (rummut) on matkassa mukana tänäkin vuonna. Vaihtuvat kokoonpanot ilmoitetaan myöhemmin.

Ohjelmisto rakentuu tunnetuista joululauluista, jotka ovat saaneet uudet, nimenomaan sali- ja kirkko-olosuhteissa oikeuksiinsa pääsevät sovitukset.

”Konsertteja voi tulla katsomaan vaikka useamman, sillä jokainen niistä on omalla tavallaan uniikki”, Leppäluoto kommentoi.

Viime vuoden kiertue oli monella tapaa menestys. Yleisömäärät, tunnelma ja palaute olivat positiivisia, joten päätös tämän vuoden konserttisarjan toteutuksesta oli helppo tehdä. ”Konserteista jäi aivan huikea fiilis niin allekirjoittaneelle kuin koko orkesterille ja työryhmälle. Tunnelma oli käsin kosketeltavaa ja näin laulajana on ihan parasta päästä ammentamaan sitä omaan tulkintaansa. Tuntui kuin yleisö ja orkesteri olisivat olleet yhtä, kun matkasimme liikutuksesta riemuun!”.

Nykyajan jouluperinteet
Leppäluoto toteaa suomalaisen kaipaavan joululta edelleen hiljentymistä, mutta myös vanhojen joulunviettotapojen tuulettamista. ”Näyttää siltä, että vastapainoa vanhalle haetaan konserteista. Siksi kirkot ovat mahtavan juhlavia ’areenoita’ tähän tarkoitukseen ja ihmiset ovatkin alkaneet löytää nuo huoneet myös varteenotettavina konserttipaikkoina, joissa hiljentyminen jouluun hoituu niin sanotusti samaan hintaan. Joulu on edelleen pyhä, jos niin haluaa, mutta sitä uskalletaan juhlia nykyään myös hieman rennommalla otteella”, JP sanoo.

Kiertueen alla JP Leppäluoto on työstänyt myös uutta materiaalia. ”Kellojen joulu” -kappale on kuunneltavissa https://youtu.be/JrzVOME1Pk4

Kappale on mukana Joulurauhaa-kiertueen ohjelmistossa.

Liput 24 €.

KULTTUURIKESKUS AKUSTIIKKA

KEVÄTKAUDEN 2019 OHJELMISTO

LA 26.1. KLO 19:00

SATUMAA - HYVÄNTEKEVÄISYYSJUHLAKONSERTTI

Tervetuloa Satumaahan – hyväntekeväisyyskonsertti lasten diabeteksen ehkäisemiseksi

Paikalliset muusikot NOORA, Pauliina Sormunen, Pekka Roiko ja Arto Lukkari esiintyvät ainutkertaisessa Satumaa-hyväntekeväisyyskonsertissa, jonka tuotto ohjataan lasten diabeteksen tutkimukseen.

Konsertilla kerätään varoja Oulun yliopiston professori Riitta Veijolan tutkimusryhmälle, joka pyrkii selvittämään lasten 1-tyypin diabeteksen syntymekanismeja.

Satumaisen hyvän juhlaorkesterin muodostavat kapellimestari Jouko Kantola sekä trumpetisti Janne Nietula, kitaristi Petri Ylitalo, basisti Juha Ylikotila ja rumpali Hannu Puomio.

Illan aikana kuulemme ikivihreitä iskelmiä vuosikymmenten varrelta – aina tähän päivään saakka.

Konsertin suojelija on eduskunnan puhemies Paula Risikko, ja hän on paikalla konsertissa.

Liput 20 €.

Tilaa tarjoilu

TO 14.2. KLO 18:00

JOKERI POKERI BOX - ILOPILLERI!

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto tarjoilee Taika-Ilopillerin yhdessä avustajavaimonsa Kirstin kanssa.

Uudessa Iloisessa showssa nähdään maailman parhaita taikatemppuja ryyditettynä hyväntuulisella lavashowlla. Simo johdolla kaikenikäiset katsojat pääsevät tunnin matkalle taikamaailmaan, jossa mikään ei ole mahdotonta.

Mukana seikkailevat Simon ja Kirstin eläinkaverit Erkki-kani ja Paloma kyyhky ja uusina tuttavuuksina rokkaava Omenamato sekä ajatuksia lukeva Eino-papukaija. Ja toki lapset pääsevät auttamaan taikuria lavalle asti!

Simon mukaansatempaava esiintyminen takaa, että Taika- Ilopillerin vaikutus säilyy pitkään, vmieli virkistyy ja arjen pyöritys unohtuu. Sanalla sanoen luvassa on laadukasta estradiviihdettä! Simon omin sanoin: ”Pitkän urani aikana on jo yksi sukupolvi, ysärilapset, kasvanut aikuisiksi ja he tulevat nyt omien lastensa kanssa katsomaan lapsuutensa idolia, siksi haluan tarjota iloa ja ihmetystä kaikenikäisille".

Liput 15 €.

LA 16.2. KLO 19:00

RAJATON

Liput 25 €.

(TULOSSA MYYNTIIN)

Tilaa tarjoilu

TO 21.2. KLO 19:00

KESKI-POHJANMAAN KAMARIORKESTERI
& AARNE PELKONEN, BARITONI

Liput 25 €.
Eläkeläiset 20 €.
Opiskelijat, työttömät
ja koululaiset 10 €.

LA 23.2. KLO 19:00

BLUESROCK MEETS BIG BAND

St. Marcus Blues Band jatkaa hyvää palautetta saanutta ”Bluesrock meets Big Band” konserttien sarjaa . Yhtyettä vahvistaa Anders Sjölindin johtama Jakob Big Bandin koko puhallinsektiota (13 puhaltajaa) ja perkussionisti. Suurin osa esittävästä musiikista on StMBB:n laulaja ja kitaristi Hannu Lindblomin käsialaa ja Anders Sjölind on tehnyt varta vasten tätä konserttikiertuetta varten uudet sovitukset Jakob Big Bandille.

StMBB:n kotipaikka on Pietarsaari ja on yksi Suomen vanhimmista ja vielä aktiivisesti toimiva bluesbändi. StMBB:n juuret ulottuvat aina 60-luvun alkuun. 1967 otettiin nimeksi St. Marcus Bluesband. 1972-1979 bändin nimi muutettiin Fantasiaksi ja musiikki vaihtui proge vaikutteiseen musiikkiin. Bändi teki kiertueen mm. silloisessa Neuvostoliitossa. Vuonna 1980 StMBB palasi juurilleen eli bluesrokkiin ja se tavaramerkki on säilynyt tähän päivään asti. Hannu Lindblom on alusta alkaen ollut StMBB:n ”tulisielu”. Perustajajäsenistä Hannu Lindblomin lisäksi on Markku ”Löke” Lönngren edelleen mukana. Bändin kokoonpano on vuosien varrella vaihdellut mutta 2000-luvun alusta bändi koostuu kahdesta kitarististä, basistista, kosketinsoittajasta, rumpalista ja kolmen miehen puhallinsektiosta. StMBB:n musiikin tunnusmerkkinä on aika raskas mutta svengavaa bluesrock, mukana mausteena hieman progevaikutteita.

Konsertit ovat varmasti Pohjanmaalla ainutlaatuisia, ensimmäistä kertaa yhdessä soittavat sekä bluesrockyhtye ja big band ja konsertin nimeksi sopiikin ytimekkäästi BLUESROCK MEETS BIG BAND. Lavalla tulee olemaan 20 muusikkoa.

Täydellinen historiikki + lisäinfoa löytyy St. Marcus Bluesbandin kotisivuilta
www.stmbb.net
https://www.facebook.com/stmarcusbluesband/

Jakob Big Band, jonka kotipaikkana on Pietarsaari, on täyskokoinen bigbändi .Jakob Big Band perustettiin 90-luvulla mutta juuret ulottuvat jo 70-luvun Jakobstads Storbandetiin.

St. Marcus Bluesband:
Hannu Lindblom laulu ja kitara, Markku Lönngren basso, Göran Fellman kitara, Sven Wannäs koskettimet, Thomas Lindström rummut, Sebastian Back tenorisaksofoni, Torvald Lund vetopasuuna, Jan-Anders Fagerhed trumpetti.

Jakob Big Band:
Trumpetit: Sami Ihajoki, Jan-Anders Fagerhed, Peter Hauptmann, Ilkka Ekdahl (varalla: Matias Långbacka)
Saksofonit: Jonas Rintala, Robin Käldström, Erica Ivars, Håkan Ahlvik, Sebastian Back (varalla: Markus Kaikkonen, Benji Westerlund)
Vetopasuunat: Gustav Nyström, Mari Kaasinen-Annanperä, Torvald Lund, Esa Fagerholm (varalla: Martin Enroth)
Percussion: Michele Uccheddu
Kapellimestari: Anders Sjölind

Liput 12 €.
Ovelta 15 €.

Tilaa tarjoilu

LA 2.3. KLO 18:00

RITVA OKSANEN
ÄLÄ JÄTÄ SINUA YKSIN

Ritva Oksasen hurmaava konsertti, jonka teemoina ovat ystävyys, toisen huomioonottaminen, lämpö sekä rakkaus. Esityksessä kuullaan rakastettuja kappaleita ja koskettavia runoja Oksasen tulkitsemana ja Pedro Hietasen säestämänä.

”Vahva tai hauras, älä jätä sinua yksin.
Ole hyvä ja armollinen itseäsi kohtaan,
äläkä sulje ovia toisiltakaan.”
Eva Kleman: Omin silmin (Suom. Mirja Sevon, Päivä Osakeyhtiö 2014)

Laulut ja tekstien tulkinta Ritva Oksanen
dramaturgia Ritva Oksanen, Matti Kuikkaniemi
näyttämöohjaus Osku Heiskanen
Tekstit Aino Suhola ja Eva Kleman
Kapellimestari ja sovitukset Pedro Hietanen

Ritva Oksanen tunnetaan erityisesti Elämänmenon Eila Niemisenä, mutta 1939 syntynyt näyttelijä on ehtinyt olla mukana monessa muussakin. Ensimmäisen teatteriroolinsa Ritva teki Jyväskylän Huoneteatterissa 1957. Oksanen on nähty myös muun muassa Marlene Dietrichin roolissa, sekä Emilia Viléninä menestystelevisiosarjasta Tankki täyteen sovitetussa kesäteatterinäytelmässä.

Ritva Oksanen on tunnettu myös omista teatteriteoksistaan, joissa hän yhdistää laulua, runonlausuntaa ja proosaa. Tällaisia ovat esimerkiksi juhlavuosinäytelmät Elämän sirkus vuodelta 2003 sekä Näyttelijätär vuodelta 2014. Näyttelijättärestä kriitikko Lauri Meri kirjoitti Helsingin Sanomissa näin: ” Ritva Oksanen juhlii kuin pyörremyrsky. Esitys rakentuu laulavan näyttelijän työnäytteiden varaan. Mistään muisteluillasta ei ole kysymys. Oksaska on näyttämöllä läsnä tässä ja nyt, vaikuttavampana kuin koskaan." (HS 13.4.2014).

Tällä hetkellä Ritva kiertää ympäri Suomea omalla esityksellään Älä jätä sinua yksin. Esitys on konsertti-ja lausuntaesitys, jonka teemoina ovat rakkaus ja toisista välittäminen. Esitys on koostettu erilaisista tunnetuista kappaleista ja runoista, sekä Aino Suholan teksteistä – ja mukana lavalla on myös Ritvan luottopianisti, Pedro Hietanen.

Elokuvien ja teatterin lisäksi Ritva on myös levyttänyt musiikkia, ja ollut mukana Eurovision laulukilpailun Suomen karsinnoissa sekä osallistunut Syksyn Säveleen. Monipuolinen ja äärimmäisen lahjakas taiteilija ei ole hidastanut tahtia ikääntyessään. Keväällä on tulossa jälleen uusia projekteja ja esitystä Älä jätä sinua yksin Ritva suunnittelee esittävänsä seuraavat kaksi vuotta.

Liput 20 €.

(TULOSSA MYYNTIIN)

PE 8.3. KLO 19:00

AN EVENING OF ROCK CLASSICS
KOTIPELTO, HEINO, LIIMATAINEN, SKOG

Stratovariuksen laulajana tunnettu Timo Kotipelto ja Brother Firetriben solisti Pekka Heinonähdään yhteisellä kiertueella helmi-maaliskuussa. An Evening of Rock Classics -konsertti-illat koostuvat molempien edustamien yhtyeiden materiaalista, mutta myös tunnetuista lainabiiseistä. Hardrock-iltojen säestyksestä vastaavat Kotipellon kanssa satoja duo-keikkoja ympäri maailmaa tehnyt kitaristi Jani Liimatainen sekä virtuoosimainen harmonikan soittaja Netta Skog.

”Hyvillä mielin ja innostuneesti lähdetään näitä tekemään. Pekan kanssa on lavaa jaettu aiemminkin muun muassa Rock & Roll Sensationin tiimoilta. Netta puolestaan on vieraillut minun ja Janin duokeikalla. Kaikki ovat siis entuudestaan tuttuja tyyppejä. Tästä tulee hauskaa!”, Kotipelto kommentoi Saksasta, jossa Stratovarius kiertää parhaillaan.

Yhtä odottavin mielin on myös kiertueen toinen solisti Heino: ”Ollaan muutamaan otteeseen tosiaan esiinnytty Timon kanssa kimpassa ja homma toiminut aina kaikilla oletetuilla tasoilla, on ja off stage!”.

Konsertti-illoissa solistit esiintyvät vuoroillaan. Lopussa heidät nähdään lavalla myös yhtä aikaa. ”Odotan täysiveristä hauskanpitoa laatumusasta tinkimättä, tulee todella hauska rundi”, Heino kuittaa.

”Odotettavissa on täyslaidallinen tunnettuja hardrock-hittejä, joten luvassa on takuulla tuhti rokki-ilta salonkikelpoisissa olosuhteissa. Saa laulaa mukana!”, vinkkaa kiertueen toinen tuottaja Minni Kumpuvuori.

Konsertit alkavat klo 19.00. Ovet avautuvat tuntia ennen. Konserttien kesto on noin 2 tuntia sisältäen väliajan.

Liput 29 €.
Ryhmät min. 20 hlöä 26 €.

Tilaa tarjoilu

Ylivieskan Kulttuurikeskus Akustiikka
Tapahtumien aarreaitta

Kulttuurikeskus Akustiikka
Koulukatu 2B
84100 Ylivieska
karttalinkki Akustiikkaan

Lipunmyynti
ma-pe 12-18
la 12-15
sekä tuntia ennen tapahtumaa
akustiikkainfo@ylivieska.fi
044 4294 545
Lipputoimisto palvelee 24/7

Akustiikka on Ylivieskan
tapahtuma- ja kokouskeidas

Tapahtuma-, kokous- ja koulutustiloja sekä
tarjoilua 5 - 401 hengelle.
Pyydä tarjous!

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki