Ajankohtaista

Kouluhankkeiden tilannekatsaus 16.1.2019


Viimeinen neuvottelukierros pidettiin 8.-9.1. ja lopullinen tarjouspyyntö on jätetty tarjoajille 14.1. Tarjouspyyntöä voidaan vielä mahdollisesti täydentää tai tarkentaa mutta lopullinen tarjousten jättöajankohta on 4.2.

Tarjoukset esitellään kouluhankkeen työryhmälle 7.2. ja sen jälkeen työryhmän tehtävänä on valmistella asia päätöksentekoa varten. Kaupunginhallitus käsittelee asiaa 18.2. ja valtuuston käsittely ja hankintapäätös on vuorossa 25.2.

Tällä hetkellä suunnitelmissa on, että Taanilan koulun yhteyteen rakennetaan Ylivieskan suurin liikuntasali. Lisäksi piha-alueelle on tulossa jalkapallokenttä tekonurmella ja jääkiekkokaukalo, jota voidaan käyttää kesäaikaan rullakiekkoilussa. Nämä kuitenkin tarkentuvat helmikuussa. Jokirannan koulu saa myös oman liikuntasalin.
Suunnitelmia voidaan tarkentaa ja kehittää aina rakennuslupavaiheeseen asti, mutta päälinjat ja rakenneratkaisut sekä LVIAS-järjestelmät on pitkälti lukittu. Käyttäjät osallistuvat maaliskuun aikana työpajoihin, joissa käydään suunnitelmat läpi pedagogisen asiantuntijan sekä suunnittelijan johdolla. Pedagogian, avoimen oppimisympäristön ja uusien toimintatapojen osalta työ opettajilla jatkuu koko rakentamisen ajan.

Huhti-toukokuussa alkaa varsinainen rakentaminen molempien koulurakennusten osalta yhtä aikaa.

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus Joki ICT | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki