Etusivu Kulttuuritoimi Puuhkalan museo Kesän näyttelyt ja tapahtumat

Näyttelyt ja tapahtumat:


2016

Kesäkuu

La 11.6. klo 10–14 Maitorieskamarkkinat. Perinneruokien valmistajat, leivonnaisten tekijät sekä kädentaitajat ilmoittautukaa mukaan kesäiseen tapahtumaan!
Ennakkoilmoittautumiset ma 30.5. mennessä.
- Myynnissä mm. taimia, kesäkukkia, pepua, leivonnaisia, rieskaa, käsitöitä, punaista heraa, kortteja, tuohitöitä, magneettikoruja, muikkuja, vaatteita myymässä NOSH ja Annarikoo, tapahtumassa myös rieskabaari.
- Oheisohjelmana musiikkia ja Hoplaa!-komediateatteri
- Kesäkahvila Kerttu palvelee koko päivän
- Museorakennuksiin vapaa pääsy
Tervetuloa mukaan nauttimaan maalaismarkkinatunnelmasta ja tekemään ostoksia!
Tapahtuman järjestää: Ylivieskan kaupungin kulttuuritoimi ja Kaupunkilehti Kymppisanomat
• Su 12.6. Klo 10.00 Valokuvaustyöpaja alakouluikäisille lapsille
Alakouluikäisille lapsille tarkoitettu valokuvaustyöpaja klo 10.00 alkaen, kesto noin 1 tunti. Opiskeltavia aiheita ovat ainakin kuvakulma, kuvakoko (lk, pk, kk.) ja sommittelu. Osallistujilla tulee olla oma väline kuvien ottamista varten, esimerkiksi kamera tai kännykkäkamera.Kuvia julkaistaan sivun verran 16.6. ilmestyvässä Kymppisanomat-lehdessä. Vapaa pääsy! Kahvilassa myytävänä mm. mehua ja voileipää yhteishinta 2€, jäätelöä 2€. Järjestää Ylivieskan Kameraseura ja Ylivieskan kulttuuritoimi
To 16.6. klo 13 Varttuneen väen tapaaminen. järj. Ylivieskan kotiseutuyhdistys ja Ylivieskan seurakunta. Vapaa pääsy!
Su 19.6. Klo 14 Kurkkulaulukonsertti. Kurkkulaulun taitaja Sauli Heikkilä konsertoi ja kertoo paimentolaiselämästä. Liput 5 € sisältää kahvitarjoilun.

Heinäkuu

La 2.7. klo 10–15 Kirjoittajakurssi (ennakkoilmoittautuminen). 20 €/hlö, sisältää kahvit ja lounaan. Tule mukaan kirjoittamaan kokemuksistasi omaperäisiä ja tuoretta tekstiä. Etsitään luovuutta erilaisten harjoitusten kautta - runoissa ja proosassa. Pääpaino kirjoittamisessa, joten kynät ja vihkot mukaan! Sopii kirjoittamisesta haaveileville, kuin jo sitä jonkin aikaa harrastaneille. Kurssin ohjaajana toimii Helena Sydänmetsä. Hän on opettanut kirjoittamista Oulu-opistossa neljän vuoden ajan sekä pitänyt Kainuun Opistossa viikonloppukursseja.
To 21.7. klo 18 Yhteislaulutilaisuus, virsi-ilta. Järj. Ylivieskan seurakunta. Vapaa pääsy!
Huom, museo suljettu 24.7. yksityistilaisuuden vuoksi!
To 28.7. klo 18 Karjalaisten yhteislauluilta. Järj. Ylivieskan Karjalaiset ry. Vapaa pääsy!
Su 31.7. klo 12–17 Niilon ja Nellin pellepuisto. Pellepuistossa ihmetellään, tuumaillaan, nauretaan ja puuhaillaan, hupsutellaan, hassutellaan ja nurinperin tassutellaan. Lystikkäät pellehahmot johdattavat lapset monenlaisten iloa ja oppia tuottavien puuhatehtävien pariin. Lapset 2 €. Kahvila avoinna!

Elokuu

Ke 3.8. klo 18 Antiikkia – tapahtuma. Talonpoikaisantiikin asiantuntija Raul Pohjonen kertoo antiikista ja arvioi antiikkiesineesi. Musiikkiesityksiä: Taimo Löf, harmonikka ja Kuutama. Järj. Ylivieskan seudun kansalaisopisto ja Ylivieskan kulttuuritoimi. Vapaa pääsy!
To 4.8. klo 18 Eino Leino runolaulukonsertti
Jukka Lamminen - laulu, kitara
Julia Rantala - viulu, kitara, laulu
Julius Rantala - lyömäsoittimet, didgeridoo
Liput 6 € sisältää kahvitarjoilun.
La 6.8. klo 11–13 Perinneruokapäivä. Lihakeitto, ruisleipä ja levite, kotikalja, ohrapuuro ja soppa 10 €, lapset 5 €. Itse leivottuja tuotteita myynnissä, Alpo Suonvieri ja Riikka Yli-Kotila - kantelemusiikkia. Järj. Ylivieskan martat ry.
Nia-tanssia perjantaisin klo 17.00. 15.7.–5.8. Puuhkalan museon pihalla, Ohjaajana Hanna-Kaisa Salo. 8 €/krt/hlö.

Tykkää meistä Facebookissa:

Seuraa tapahtumiamme: https://www.facebook.com/pages/Puuhkalan-Museo-Ylivieskan-Kotiseutumuseo/289115944440965

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki