Etusivu Kulttuuripalvelut Taiteiden yö

Yhdessä-viikonloppu – ihmeen paljon porukalla!


Kaikkien aikojen Suomi 100 -tapahtumakesä huipentuu elokuun lopussa, jolloin vietämme Yhdessä-viikonloppua. Samalla käynnistyy juhlavuoden syksy ja elämyksiä täynnä oleva sadan päivän jakso, joka huipentuu satavuotissyntymäpäivään joulukuussa.

Yhdessä-viikonloppuna 25.-27.8. koko Suomessa ja eri puolilla maailmaa on luvassa huikean paljon Suomi 100 -ohjelmaa, jonka suomalaiset ja Suomen ystävät ovat rakentaneet toisilleen.

TAITEIDEN YÖ YLIVIESKASSA LA 26.8.2017 KLO 12.00-24.00

YLIVIESKAN TAITEIDEN YÖ - YHDESSÄ

Ylivieskan Taiteiden Yö järjestetään tänä vuonna Ylivieska 150 - Suomi 100 tunnelmissa.
Viikonloppu on nimetty valtakunnallisesti Suomi 100 Yhdessä viikonlopuksi, sillä ajankohdasta on sata päivää Suomen 100-vuotis itsenäisyysjuhlallisuuksiin joulukuun alussa.
Ylivieskan Taiteiden Yö koostuu jälleen monipuolisista tapahtumista. Oppilaitokset, järjestöt, yhdistykset, eri harrastajaryhmät sekä yksityiset henkilöt tekevät yhdessä Taiteiden Yö -päivästä tapahtuman, mikä kruunaa loppukesän. Taiteiden Yö levittäytyy jälleen pitkin Ylivieskan kaupunkia mahtavalla tapahtumakattauksella.

Myllyaukiolla kuullaan sykähdyttäviä musiikkiesityksiä laidasta laitaan sekä siellä on mahdollisuus nauttia erilaisia ruokavälipaloja kulttuurin lisäksi. Lapsia kutsutaan mukaan keppihevosten kokoontumisajoihin ja kasvomaalauksiin, yhteisötaidetta tehdään Helaalan Myllyllä Sanna-Mari Prittisen ohjeistuksen mukaisesti. Kulttuurikävelyt starttaavat Myllyaukiolta kolmesti päivän aikana. Asemapäällikön talolla on taidetyöpaja Lena Segler-Heikkilän kanssa sekä siellä on mahdollisuus kuulla Henna Haapalan luento Stressi rajoittaa luovuutta. Elämystalo Artterissa puolestaan on origamityöpaja himmeleiden merkeissä sekä improtyöpaja, musiikkia ja yhteislaulua. Sputnik kutsuu taiteiden iltapäivään mm. talon porrasmaton maalaukseen ja kirjastolle on mahdollisuus tulla nauttimaan runoista, kilpailuista ja lautapeleistä. Suvannon kappelilla vihitään hääpareja, Tuokiotuvalle on mahdollista mennä seuraamaan Tupateatteria, runoja ja musiikkia. Kulttuurikeskus Akustiikka tarjoaa tutustumistunnin baletin maailmaan Lena Segler-Heikkilän johdolla. Akustiikassa kuullaan myös alkuillasta tervehdyttävän rauhoittavaa Sointukylpyä sekä Singet- lauluyhtyeen ja vanhanmusiikin orkesterin Puhdas armo -konsertti. "Vanhan Vieskan" tiloissa kuullaan Heikki Knuutilan monologi ja keskustan yrityksissä Vaateliike Olgassa, Ylivieskan kotikutomo ja käsityöliikkeessä kuin myös Pankkiaukiolla on monenlaista ohjelmaa. Tervetuloa Taiteiden Yöhön!


Taiteiden yön tapahtumia ja esiintymisiä koordinoi kaupungin kulttuuritoimi.
Ylivieskan kaupunki Kulttuuritoimi, Koulukatu 2 B, 84100 Ylivieska
Kulttuuritoimi huolehtii tapahtuman markkinoinnista ja auttaa tarvittaessa lupa-asioiden järjestämisessä.

Katriina Leppänen 044 4294 354
Marita Öljymäki-Maarala 044 4294 543
Terhi Saarimaa 044 4294 546

sähköposti: taiteidenyo@ylivieska.fi

ILMOITTAUTUMINEN TAITEIDEN YÖHÖN

Tällä lomakkeella ilmoitat ohjelmasi / tapahtumasi Ylivieskan Taiteiden yö -tapahtumaan.

Ohjelmajärjestäjän / esiintyjän nimi*
Yhteyshenkilön nimi (jos eri kuin yllä mainittu)
Yhteystiedot (osoite, puhelin, sähköposti)*
Ohjelman/tapahtuman nimi
Esiintymisen / tapahtuman paikka tai toivomus esiintymispaikasta
Toivottu esiintymisaika
Ohjelman pituus
Muuta esitystä/ohjelmaa koskevaa tietoa

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki