Etusivu Liikuntapalvelut Liikuntatilojen varaaminen

Liikuntatilojen varaus ja hakeminen

Ylivieskan kaupungin hallinnoimien liikuntapaikkojen varauksia koordinoi liikuntatoimi. Vuoroja voi hakea yksittäisinä tai vakiovuoroina sisä- ja ulkoliikuntapaikkoihin sekä koulujen liikuntasaleihin.

Kausikohtaisia vakiovuoroja haetaan hakuohjeiden mukaisesti. Vakiovuorojen hakemiselle on määritelty hakuajat. Kesän ja talven vakiovuorot haetaan edeltävänä keväänä. Tarkemmat hakuajat ilmoitetaan myöhemmin. Vuoroja voi hakea myös hakuaikojen ulkopuolella. Hakuaikana tulleet hakemukset käsitellään ensin, ja sen jälkeen tulleet käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Vakiovuoroja haetaan liikuntatoimen tilojen käyttövuorohakemuspdf, 18 kb-lomakkeella. Täytetty hakulomake toimitetaan osoitteeseen Närhitie 2, 84100 Ylivieska. Yksittäisiä vuoroja voi varata puhelimitse p. 044 4294 472, tai uimahallin lippukassalta ja liikuntatoimistosta.

Vuoron maksuton peruutus tulee tehdä viimeistään 1vrk ennen vuoron alkua. Myöhemmin perutuista vuoroista peritään hinnaston mukainen maksu.

Liikuntatoimi pidättää oikeuden vuorojen tilapäiseen peruuttamiseen. Käyttäjän vastuulla on seurata TIMMI-kalenterista salien varaustilannetta. Esimerkiksi tapahtumat, turnaukset ja sarjaottelut voivat olla peruste vuoron perumiseen.

Liikuntapaikkojen varauskalenteri

Uusi varaussovellus TIMMI 4.1 on asiakkaille selailukäytössä. Asiakkaat voivat selata varusohjelmiston kautta liikuntapaikkojen varaustilannetta. Asiakkaiden sähköinen asiointi ja vuorojen varaaminen ohjelmiston kautta ei vielä toistaiseksi ole mahdollista.

Ohjeet vuorojen selailemiseen:

Valitse sivun ylälaidan linkeistä haluatko tarkastella urheilukeskusten vai liikuntalaitosten varaustilannetta.

Avautuvalta sivulta pääset varausjärjestelmään klikkaamalla sen liikuntapaikan nimeä, jonka varauksia haluat tarkastella.

Kun olet varaussovelluksessa ja haluat selailla muiden liikuntapaikkojen varaustilannetta, klikkaa vasemmassa reunassa olevaa talon kuvaa. Avautuvasta työkalupaneelista klikkaa Tilojen haku-välilehteä. Paina Tyhjennä-painiketta ja klikkaa Tilaprofiili-kenttää. Tästä avautuu automaattisesti lista liikuntapaikoista. Huom! Kaikki liikuntapaikat eivät mahdu avautuvalle listalle. Jos etsimääsi tilaa ei löydy, voit kirjoittaa kenttään liikuntapaikan nimen alkukirjaimen tai palata suoralinkkisivulle. Valitse haluttu tilaprofiili ja paina Päivitä kalenteri-painiketta.

Huomioi, että avautuvan kalenterin aikaväli (klo 6:00-23:00) ei ole sama kuin liikuntapaikan aukioloaika.

Osa tiloista on sellaisia, joihin vuoroja jaetaan myös kentän lohkoille. Kun kyseessä on kenttä joka on jaettu osiin, näkyy se tilan nimessä. Esim. Sählykenttä jaettuna kahtia sulkapallokäyttöön on merkitty: SULIS 1, SULIS 2.

Valkoiset alueet kalenterissa ovat vapaita aikoja.

Vihreällä näkyvät alueet tarkoittavat, että tila ei ole varattavissa (esim. varaus on tehty koko kentälle, jolloin puolikkaiden varaaminen ei ole mahdollista).

Varauksissa näkyvät värit ovat liikuntapalveluiden käytössä olevia luokitteluja kuten esim. vaaleanpunainen=yksittäinen varaus, punainen=vakiovaraus jne.

Vuoronvarauksen yhteystiedot

Liikuntakeskus lippukassa p. 044 4294 472

Keilahalli p. 044 4294 473

Jäähalli p. 044 4294 263

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki