Etusivu Rakennusvalvonta Luvat Sähköinen asiointi - Lupapiste.fi

Sähköinen asiointi - Lupapiste.fi

Luvat rakentamiseen haetaan sähköisesti Lupapiste.fi -palvelun kautta.

Lupapiste on palvelu, jossa kansalaiset, yritykset ja yhteisöt hoitavat lupa- ja ilmoitusasiansa vuorovaikutuksessa viranomaisten ja muiden osapuolten kanssa.

Lupapiste.fi -palvelua voi käyttää rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä jo ennen rakennushankkeen aloittamista. Palvelu neuvoo ja opastaa luvanhakijaa.

Neuvontapalvelu ohjaa luvanhakijaa hakemaan rakennushankkeen sijainnin kartalta ja kuvaamaan lupa-asian yksityiskohtaisesti ja selkeästi. Oikeat tiedot sisältävät pyynnöt helpottavat myös viranomaista asian käsittelyssä. Sähköisen palvelun kautta luvanhakija saa henkilökohtaista palvelua vastaavalta viranomaiselta. Lupapisteen kautta voi jättää kaikki lupaan liittyvät asiakirjat, myös neuvontapyynnöt ennen rakennushankkeen käynnistämistä. Palvelussa voi seurata lupa-asioiden ja hankkeiden etenemistä.

Neuvontapalvelu on auki ympäri vuorokauden kaikille rakentamista suunnitteleville kuntalaisille ja se on maksuton. Palveluun rekisteröidytään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki