Kategoriat
Kasvatus ja opetus Vapaa-ajan palvelut Yleinen

Harrastuskuukausi Ylivieskassa 2020

Valtakunnallinen Harrastusviikko järjestetään marraskuun ensimmäisellä viikolla
https://harrastusviikko.fi/

Koronarajoitusten vuoksi toteutamme Ylivieskassa virtuaalisen harrastuskuukauden. Harrastuksia järjestävillä tahoilla on nyt mahdollisuus osallistua Harrastuskuukauteen laatimalla omasta harrastustoiminnastaan esittelyvideo.

Video voidaan tehdä esim. omalla puhelimella tai älylaitteella. Videoiden tekemiseen kannattaa hyödyntää sitä harrastavien lasten ja nuorten osaamista. Harrastusvideoiden maksimikesto saa olla 2 minuuttia. Esityksen voi myös pilkkoa lyhyisiin videopätkiin.

Otattehan huomioon, että kuvaaja / videontoimittaja vastaavat sekä videomateriaalin julkaisuluvasta ja videoilla esiintyvien henkilöiden lupa-asioista.

Lähettäkää valmis video viimeistään ma 23.11.2020 Akustiikkaan Jukka Miettiselle (jukka.miettinen(@)ylivieska.fi). Videot julkaistaan YouTube-kanavalla ke 25.11.2020 osoitteessa Ylivieskan harrastuskuukausi 2020.

Toimitamme YouTube-osoitteen peruskoululaisten koteihin Wilma:n kautta. Saman linkin löydät myös kaupungin kotisivulta ja sosiaalisesta mediasta. Tiedotamme asiasta myös lehdistöä.

Lisätietoja voi tiedustella osoitteesta juha.torvikoski(@)edu.ylivieska.fi.
Tekniset kysymykset tulee lähettää osoitteesta jukka.miettinen(@)ylivieska.fi.

Tervetuloa mukaan toteuttamaan Harrastuskuukausi yhdessä!

Ystävällisin terveisin ja kiitos aktiivisuudesta!
Ylivieskan kaupungin koulutoimi, kulttuuripalvelut, liikuntapalvelut, nuorisopalvelut, kansalaisopisto ja musiikkiopisto

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare