Kategoriat
Kirjasto Vapaa-ajan palvelut Yleinen

Joki-verkkokirjasto avoinna 24/7

Joki-kirjastojen uusi verkkokirjasto löytyy osoitteesta https://joki.finna.fi/. Verkkokirjaston käytettävissä 24/7 myös juhlapyhinä. Tee hakuja Joki-kirjastojen kokoelmista, varaa, uusi lainasi tai päivitä yhteystietosi.

E-kirjasto Kaipo löytyy osoitteesta https://joki.finna.fi/Content/ekirjasto. Voit lainata e-kirjoja, e-äänikirjoja, lehtiä tai elokuvia kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Käyttäjätunnukset ovat samat kuin vanhassa Tiekön verkkokirjastossa.

Joki-kirjastojen logossa joet kulkevat halki maiseman, yhdistyen vapaaksi eteenpäin kuljettavaksi virraksi. Vedestä kasvaa uutta ja usein kulttuurit ovatkin syntyneet jokien varsille jokilaaksoihin. Myös kirjastot tarjoavat ympäristölleen elinvoimaa, sivistystä ja kulttuuria.

Logossa oranssi väri kuvaa Joki-kirjastojen elinvoimaa ja kutsua osallisuuteen.
Vihreä symboloi kirjastoryhmää ympäröivää luontoa, maaseutua ja kasvua.

Kirjastoissa suvaitaan, kirjastoissa erilaisuus voi yhdistyä. Tämä ajatus näkyy logossa siinä, kuinka joki yhdistää varsin erilaiset värit.

Kirjastokortissa ja verkkokirjaston bannerissa uiskentelevat leikkisät saukot ovat tuttu näky Joki-kirjastojen alueella.

Joki-kirjastojen logossa, verkkokirjastossa ja uudessa kirjastokortissa näkyvän graafisen ilmeen on suunnitellut kuvataitelija/kirjastonhoitaja Anita Rivander.

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare