Koulunuorisotyö

Välituntitoimintaa joulun alla

Koulunuorisotyö Ylivieskan kouluilla

Keväästä 2022 alkaen Ylivieskan kouluille on jalkautunut kaksi koulunuorisotyöntekijää, jotka ovat säännöllisesti tavattavissa kaikilla kouluilla.

Kaisaniemen yläkoululla sekä Taanilan yhteinäiskoululla koulunuorisotyöntekijä on tavattavissa joka viikko säännöllisinä päivinä.

Koulunuorisotyöntekijän tehtäviin koululla kuuluu mm. nuorten kohtaaminen välituntitilanteissa, ryhmäytystuntien sekä erilaisten teematuntien pitäminen luokissa ja muiden ajankohtaisten aiheiden ylläpitäminen koulun arjessa. Koulunuorisotyöntekijä tekee tiivistä yhteistyötä opettajien kanssa, jolloin erilaisiin luokkatilanteisiin on helpompi valmistautua. Lisäksi vuoden aikana on välituntitempauksia liittyen erilaisiin kalenterivuoden tapahtumiin, kuten joulu, pääsiäinen, vappu ja halloween ja yhteistyössä muiden kaupungissa olevien nuorisotyötätekevien kanssa järjestetään toimintapäiviä.

Koulunuorisotyöntekijän lisäksi kaupungin muut nuorisonohjaajat käyvät säännöllisesti päivystämässä viikoittain sekä Kaisaniemen että Taanilan kouluilla, jolloin he voivat kohdata nuoria, sekä kertoa tulevista tapahtumista ja toiminnoista nuorisotilalla.

Alakoulujen koulunuorisotyöntekijä kiertää kaikissa Ylivieskan alakouluissa säännöllisesti ja kohtaa lapsia pääasiassa koulujen välituntien aikana. Lisäksi hän myös toteuttaa erilaisia teematunteja toiveiden mukaan alakoululuokissa.

Hannele Aho, Kaisaniemen koulu ja Taanilan yhtenäiskoulu

Seuraa Instagramissa: @ylivieskakoulunuorisotyo_hansu

Tiina Hietamäki, Alakoulut

Seuraa Instagramissa: @ylivieskakoulunuorisotyo_tiina

Ota yhteyttä!

Aho Hannele
kouluyhteisöohjaaja
040 1417 593
Nuorisopalvelut

Lomalla 1.7.-7.8.2022

Hietamäki Tiina
koulunuorisonhjaaja
044 4294 532
Nuorisopalvelut

Lomalla 1.6.-31.7.2022

Sähköpostit

etunimi.sukunimi@ylivieska.fi

Huojuva torni -välituntipeli
Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare