Nykyiset asiakkaat ja hoitoaikojen ilmoittaminen Edlevo

Edlevo, entiseltä nimeltään TietoEdu, on mobiili/web-sovellus vanhemmille kodin ja varhaiskasvatuksen väliseen yhteydenpitoon sekä hoitoaikojen ilmoittamiseen.

Tietojärjestelmämme muuttuu 1.12.2022 alkaen. Mutta päätökset jotka saatte vanhasta järjestelmästä vielä marraskuun aikana, voitte lukea täältä.

Viikottaiset hoitoaikavaraukset tehdään Edlevoon vielä marraskuun ajan. Uuteen järjestelmään eli DaisyFamilyyn tulee tehdä hoitoaikavaraukset 1.12 alkaen. Huomioikaa lukitusaika. Viikolle 48 varausjärjestelmä lukkiutuu maanantaina 21.11 klo 7.00.

Hoitoaikojen ilmoittaminen Edlevolla (aiemmin TietoEdu)

Hoitoajat toiminnon kautta vanhemmat ilmoittavat lasten varatut hoitoajat ja etukäteen tiedossa olevat poissaolot mobiilisovelluksella tai internetselaimella sunnuntaina klo 24 mennessä.

Sovellus tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden seurata lapsen varattujen ja toteutuneiden tuntien kertymää.

Edlevon (aiemmin TietoEdu) mobiili-sovellusta voi käyttää Android ja iOS laitteissa. Web-sovellusta käytetään internetselaimessa. Parhaiten palvelu toimii Google Chromella tai Mozilla Firefoxilla.

Tunnistautuminen sovellukseen tapahtuu Suomi.fi tunnistautumisen kautta joko pankki- tai mobiilitunnistautumisella.

Edlevo (aiemmin TietoEdu) on toteutettu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kun käyttäjä kirjautuu sisään sovellukseen, kirjautumistiedot tallennetaan kolmeksi viikoksi. (Jos sovelluksesta ei kirjauduta ulos, voi kolmen viikon sisällä palata käyttämään sovellusta ilman tunnistautumista).

Edlevo mobiili -sovellus (aiemmin TietoEdu)

Edlevon (aiemmin TietoEdu) mobiiliversiota voi käyttää Android ja iOS laitteissa. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Google Play / Applen App Storesta.

Edlevo web-sovellus (aiemmin TietoEdu)

Mobiilisovelluksen lisäksi Edlevoa (aiemmin TietoEdu) on mahdollisuus käyttää myös internetselaimen kautta webversiona, joka on laite riippumaton. Käyttö edellyttää Suomi.fi tunnistautumisen. Linkki: Edlevo web (aiemmin TietoEdu web)

Poissaolojen ilmoittaminen

Hoitoaikojen ja suunniteltujen poissaolojen lisäksi on mahdollista ilmoittaa myös äkilliset poissaolot (sairaus tai poissaolo) lukitulle viikolle Edlevon (aiemmin TietoEdu) kautta. Poissaoloilmoituksen voi tehdä joko tälle päivälle tai huomiselle. Aikaisemmin nämä ilmoitukset on tehty varhaiskasvatuspaikkaan joko soittamalla tai tekstiviestinä. Varhaiskasvatuspaikan henkilöstö näkee ilmoitetun äkillisen poissaolon suoraan Läsnä-sovelluksessa lapsen kohdalla.

Poissaolojen ilmoittaminen vuorohoidossa

Vuorohoidossa täytyy ilmoitus äkillisestä poissaolosta tehdä edelleen myös suoraan lapsen omaan ryhmään vaikka ilmoituksen tekisi Edlevon (aiemmin TietoEdu) kautta.

Yhteystiedot

Lehtola Hilkka
toimistosihteeri maksujen määritys
040 6429 870
Varhaiskasvatuspalvelut

Hannula Sirpa
toimistosihteeri laskutus ja palvelusetelit
040 6429 871
Varhaiskasvatuspalvelut

Linkkejä

Hoitoaikojen ilmoittaminen Edlevo web (aiemmin TietoEdu web)

Nykyiset asiakkaat

Ohjeet ja tiedotteet

Hoitoaikojen ilmoittaminen

Poissaolon ilmoittaminen – huoltaja

Tiedotteet

Yhteystietojen muuttaminen

Lupakysely

Varahakijat

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare