Hoitoaikojen ilmoittaminen-TietoEdu

TietoEdu on mobiili/web-sovellus vanhemmille kodin ja varhaiskasvatuksen väliseen yhteydenpitoon sekä hoitoaikojen ilmoittamiseen.

Hoitoaikojen ilmoittaminen TietoEdulla

Hoitoajat toiminnon kautta vanhemmat ilmoittavat lasten varatut hoitoajat ja etukäteen tiedossa olevat poissaolot mobiilisovelluksella tai internetselaimella sunnuntaina klo 24 mennessä.

Sovellus tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden seurata lapsen varattujen ja toteutuneiden tuntien kertymää.

TietoEdun mobiili-sovellusta voi käyttää Android ja iOS laitteissa. Web-sovellusta käytetään internetselaimessa. Parhaiten palvelu toimii Google Chromella tai Mozilla Firefoxilla.

Tunnistautuminen sovellukseen tapahtuu Suomi.fi tunnistautumisen kautta joko pankki- tai mobiilitunnistautumisella.

TietoEdu on toteutettu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kun käyttäjä kirjautuu sisään sovellukseen, kirjautumistiedot tallennetaan kolmeksi viikoksi. (Jos sovelluksesta ei kirjauduta ulos, voi kolmen viikon sisällä palata käyttämään sovellusta ilman tunnistautumista).

TietoEdun mobiili-sovellus

TietoEdun mobiiliversiota voi käyttää Android ja iOS laitteissa. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Google Play / Applen App Storesta.

TietoEdun web-sovellus

Mobiilisovelluksen lisäksi TietoEdua on mahdollisuus käyttää myös internetselaimen kautta webversiona, joka on laite riippumaton. Käyttö edellyttää Suomi.fi tunnistautumisen. Linkki: TietoEdu web

Poissaolojen ilmoittaminen

Hoitoaikojen ja suunniteltujen poissaolojen lisäksi on mahdollista ilmoittaa myös äkilliset poissaolot (sairaus tai poissaolo) lukitulle viikolle TietoEdun kautta. Poissaoloilmoituksen voi tehdä joko tälle päivälle tai huomiselle. Aikaisemmin nämä ilmoitukset on tehty varhaiskasvatuspaikkaan joko soittamalla tai tekstiviestinä. Varhaiskasvatuspaikan henkilöstö näkee ilmoitetun äkillisen poissaolon suoraan Läsnä-sovelluksessa lapsen kohdalla.

Poissaolojen ilmoittaminen vuorohoidossa

Vuorohoidossa täytyy ilmoitus äkillisestä poissaolosta tehdä edelleen myös suoraan lapsen omaan ryhmään vaikka ilmoituksen tekisi TietoEdun kautta.

Yhteystiedot

Lehtola Hilkka
toimistosihteeri maksujen määritys
040 6429 870
Varhaiskasvatuspalvelut

Hannula Sirpa
toimistosihteeri laskutus ja palvelusetelit
040 6429 871
Varhaiskasvatuspalvelut

Linkkejä

Hoitoaikojen ilmoittaminen TietoEdu web

Ohjeet ja tiedotteet

TietoEdun opastusvideot

Hoitoaikojen ilmoittaminen – huoltaja

Lasten lomakyselyyn vastaaminen ja loma-aikojen ilmoittaminen

Poissaolon ilmoittaminen – huoltaja