Kategoriat
Koronavirus Kulttuurikeskus Akustiikka Kulttuuripalvelut Yleinen

Koronapassi käyttöön Akustiikassa ja kaupungintalolla kaupungin järjestämissä yleisötapahtumissa

Ylivieskan kaupunginhallitus päätti tänään ylimääräisessä kokouksessaan edellyttää koronapassin käyttöä Kulttuurikeskus Akustiikassa sekä kaupungintalolla kaupungin järjestämissä yleisötapahtumissa sisätiloissa 26.11.-25.12.2021 välisenä aikana.

Pohjois-Suomen aluehallintoviraston kokoontumisrajoitusten tullessa voimaan perjantaina 26.11.2021 Ylivieskan kaupungin toiminnassa on varattu ja suunniteltu erilaisia yleisötilaisuuksia mm. kulttuurikeskus Akustiikassa. Toiminta Akustiikassa on ollut pitkään lähestulkoon pysähdyksissä koronan vuoksi ja toiminta on syksyn mittaan alkanut pikkuhiljaa käynnistyä. Esimerkiksi joulukuulle on varattu monia tilaisuuksia. Tästä syystä on perusteltua, että Ylivieskan kaupungin toiminnassa päätetään koronapassin käyttöönotosta.

Koska aluehallintovirasto on määrännyt yleisötilaisuuksien henkilömäärärajoituksen, ei koronapassin käyttöä voida edellyttää liikunta- ja kulttuuritilojen ns. normaalikäytössä (esim. uimahalli tai kuntosali). Koronapassia voidaan edellyttää, jos tiloissa järjestetään tapahtuma, esitys tai ohjattua toimintaa.

Koronapassi voidaan vaatia vain kaupungin itsensä järjestämissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa, jos tila on annettu urheiluseuran tai muun ulkopuolisen käyttöön, passin käyttämisestä päättää kyseinen toiminnanharjoittaja.

Viime viikolla Ylivieskan kaupungin laajennettu johtoryhmä päätti mm. ottaa laajan etätyösuosituksen uudelleen käyttöön. (https://www.ylivieska.fi/kaupunki-palauttaa-laajan-etatyosuosituksen/ )

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare
Takaisin