Kategoriat
Koronavirus Musiikkiopisto

Musiikkiopiston Kalajoen opetus etäopetukseen 17.-27.5.

Viime viikon loppupuolella Kalajoella on ilmennyt useita koronatartunta- ja altistusketjuja, joilla on yhteys ns. Kokkolan tartuntaketjuihin.

Kalajoella on todettu viikolla 19 yhteensä 4 tartuntaa. Tartuntoja on tapahtunut yksityistilaisuudessa ja perhepiirissä. Näistä on seurannut joukkoaltistumisia Kalajoen eri kouluilla. Himangalla on myös tapahtunut joukkoaltistumisia nuorison keskuudessa.

Kyseessä on ainakin osittain ns. Intian variantti, joka on osoittautunut erittäin helposti tartuttavaksi.

Tilanteesta johtuen kaikki Kalajoen opetus toteutetaan etäopetuksena tästä päivästä alkaen lukuvuoden loppuun saakka. Lukuvuosi päättyy 27.5.2021. Kalajoen kaupungin tiedotteessa mainitaan suositus kaikenikäisten ryhmäharrastustoiminnan keskeyttämisestä mutta opetuspalveluiden johtajan Riku Saksholmin vahvan suosituksen johdosta siirrämme varotoimenpiteenä myös yksilöopetuksen etäopetukseen. Virusmuodon on todettu tarttuvan nyt herkästi nuoriin ja leviävän heidän kauttaan.

Kalajokiset oppilaat eivät voi käydä muissakaan toimipisteissä tunneilla tai esiintymässä.

Torstaille 20.5. suunnitellut Kalajoen päätössoittajaiset joudumme myös valitettavasti perumaan. Tärkeintä on kuitenkin nyt, että pysymme terveinä lukuvuoden loppumetrit emmekä mahdollisesti levitä tautia eteenpäin!

https://kalajoki.fi/paivitetty-koronaohjeistus-ajalle-17-5-2021-30-5-2021/

Kevät on ja kesäkin koittaa pian!

Seija-Leena, rehtori

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare