Klubi-ilta: Osmo Ikonen

to 02.12.2021 • 19:00 - 21:00

Klubi-ilta: Osmo Ikonen

Tapahtuman kuvaus:

Osmo Ikonen on laulaja/lauluntekijä/multi-instrumentalisti ja musiikkituottaja. Hänet tunnetaan soolouransa lisäksi Sunrise Avenue yhtyeen kosketinsoittajana, sekä mm. SuomiLOVE-ohjelman solistina ja sovittajana.

Hänen debyyttialbuminsa ”Stories From Within” julkaistiin vuonna 2008, toinen albumi ”Heaven Or Hell Is Just State Of Mind” puolestaan vuonna 2010 ja 2015 ilmestyi hänen viimeisin englanninkielinen EP:nsä ”Let it out”. Sittemin artisti on keskittynyt suomenkieliseen tuotantoon. Tuore single ”Leikitään et rakkaus ei voi kuolla” on ensimmäinen julkaisu keväälle 2021 kaavaillulta täyspitkältä albumilta.

Lämmin ja tunnistettava laulusoundi, energinen lavakarisma, poikkeuksellinen lahjakkuus useiden eri soitinten taitajana, sekä pitkä ura musiikin parissa on tehnyt Osmosta arvostetun artistin ympäri Suomen.

Akustiikka tuo yhteistyössä Dex-viihteen kanssa Klubi-illat osaksi kulttuuripalveluiden ohjelmakokonaisuuksia. Klubi-illat ovat pienempiä ja tiivistunnelmaisempia tapahtumia Kulttuurikeskus Akustiikan näyttelysalissa, jossa kahvila anniskeluoikeuksineen palvelee koko tapahtuman ajan. Illan kokonaisuuteen kuuluvat artistin haastatteluhetki sekä itse konsertti. Tervetuloa tunnelmallisiin Klubi-iltoihin!

Tapahtuman tiedot


Liput:
25 €. Ovelta 29 €.

Järjestäjä:
Ylivieskan Kulttuuripalvelut ja Dex-viihde

Linkit:
Osta liput

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare