Klubi-ilta: Viitasen Piia

pe 03.05.2024 • 19:00

Klubi-ilta: Viitasen Piia

Tapahtuman kuvaus:

Viitasen Piia julkaisee odotetun 5. studioalbuminsa Ihmisen aika maaliskuussa 2024 ja juhlistaa levyä kattavalla Suomen-kiertueella toukokuussa esiintyen soolona. Keväällä Ylivieskaan, Kaarinaan, Hämeenlinnaan, Joensuuhun, Lappeenrantaan, ja Kotkaan saapuva artisti kertoo tulevan albumin käsittelevän kotia ja kodittomuutta, juuria ja juurettomuutta, äidiksi tulemista sekä ihmisen vaikutusta luontoon.

”Huomasin uuden albumin kirjoitusprosessin edetessä kirjoittaneeni useita kappaleita eri tavoin kyydistä pudonneiden näkökulmasta: tarinoita ihmisistä, jotka ovat syystä tai toisesta pudonneet tyhjän päälle tai joutuneet rakentamaan elämänsä perustuksia ja turvan tunnetta uudelleen”, Piia kertoo.

Neljä kriitikoiden ylistämää albumia urallaan julkaissut Viitasen Piia on huomioitu uransa aikana Emma-ehdokkuuksin sekä Kriitikoiden valinta (2014) että Vuoden etno (2019) -kategorioissa. Musiikin tuottajien ja teknologien yhteisö Aux ry palkitsi kuulijoita ravisuttaneen Meidän jälkeemme hiljaisuus -levyn Vuoden albumi ja Vuoden single -palkinnoilla vuonna 2020.

Julius Maurasen (mm. Oranssi Pazuzu, Vesa-Matti Loiri) tuottamalta Ihmisen aika -albumilta on tähän mennessä julkaistu singlet Outo tyttö ja Paras kellua vaan, joka voitti Yle Radio Suomen Levylautakunnan lokakuussa.

Klubi-illat ovat Akustiikan näyttelysalissa järjestettäviä tiiviimmän tunnelman tapahtumia, joissa tarjoilupiste palvelee ennen esitystä ja koko esiintymisen ajan.

Tapahtuman tiedot


Liput:
22,50 €

Järjestäjä:

Linkit:
Osta liput
Tarjoilupiste palvelee koko tapahtuman ajan

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare