Pelimiitin Peliviikko 2021

ma 08.11.2021 - su 14.11.2021 • Koko päivä

Pelimiitin Peliviikko 2021

Tapahtuman kuvaus:

Pelimiitti järjestää Peliviikolla ohjelmaa laidasta laitaan sekä etänä että kasvokkain! Viikon ohjelmassa on edustettuna monia eri pelikulttuurin muotoja, muun muassa digipelaaminen, Pokémon sekä lauta- ja miniatyyripelit. Ohjelmaa järjestetään eri ikäisille sekä etänä että kasvokkain. Huomioimme kasvokkain järjestettävissä tapahtumissa alueelliset koronarajoitukset ja -suositukset.

Lauantai 13.11. on viikon pääpäivä. Tuolloin järjestetään Warhammer 40 000 -pelipäivä klo 12-18 Ylivieskan 4H-yhdistyksen toimiston alakerrassa osoitteessa Kauppakuja 5 L 1, 84100 Ylivieska. Pelipäivä on suunnattu nuorille ja aikuisille (13 -vuotiaista ylöspäin). Tapahtuma on ilmainen ja siihen on vapaa pääsy eli ei tarvitse erikseen ilmoittautua mukaan. Päivän aikana on mahdollista pelata Warhammer 40k Command Edition – ja Warhammer 40k Recruit Edition -pelejä. Halutessasi voit tuoda omia figuureja Combat Patrol -pelailuja varten. Lähellä on ruokakauppoja ja -paikkoja, josta voi käydä päivän aikana ostamassa evästä.

Peliviikon ohjelman päättää kuuden tunnin kestoinen striimi Pelimiitin Twitch-kanavalla lauantaina 13.11. klo 18-24. Pelaamassa ovat Pelimiitin vapaaehtoinen Heidi sekä suomalaisen e-urheilun kentältä tuttu, entinen kilpapelaaja ja nykyinen esports-selostaja Teemu ”wabbit” Hiilinen. Illan aikana (klo 18-24) on luvassa ainakin Valorantin pelailua (ikäraja: PEGI16).

Jos haluat somen ihmeellisessä maailmassa jutella Pelimiitin Peliviikon ohjelmasta tai seurata viikon ohjelmanumeroihin liittyviä keskusteluita, kannattaa käyttää ja seurata tunnisteita #pelimiitti, #peliviikko sekä #PelimiitinPeliviikko.

Peliviikko on kirjastojen aloitteesta aikoinaan lähtenyt teemaviikko, jonka aiheena on pelikasvatus. Peliviikkoa vietetään vuosittain yleensä marraskuun alussa. Kyseisen viikon tavoitteena on edistää positiivista pelikulttuuria sekä vähentää pelaamiseen ja pelaajiin liittyviä ennakkoluuloja. Peliviikkoa koordinoi KAVI eli Kansallinen audiovisuaalinen instituutti.

Tapahtuman tiedot


Liput:
Maksuton

Järjestäjä:
Pelimiitti-toiminta

Linkit:
Pelimiitin Peliviikko 2021

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare