Hyödyllisiä linkkejä ja ajankohtaisia asioita

Ajankohtaisia asioita ja hyödyllisiä linkkejä

Pohjois-Pohjanmaan virtuaaliset järjestömessut 9–10.11.2021

Pohjois-Pohjanmaan virtuaaliset järjestömessut ovat jatkumoa maaliskuussa 2021 ensimmäistä kertaa järjestetyille valtakunnallisille virtuaalisille järjestömessuille. Tällä kertaa järjestömessut on suunnattu erityisesti Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä kunnanvaltuutetuille ja aluevaltuustoehdokkaille, mutta kokonaan verkossa toteutettavaan ohjelmaan voi osallistua kuka tahansa omalta laitteeltaan.

Järjestömessuilla tuodaan esille järjestöjen erilaisia rooleja mm. ihmisten osallisuuden lisäämisessä, hyvinvoinnin ja terveyden tukemisessa sekä sosiaali- ja terveysalan toimijoina. Messut toteutetaan yhdessä. Olittepa pieni tai suuri, valtakunnallinen, alueellinen tai paikallinen järjestö tai yhdistys, olette tervetulleita tuottamaan omaa ohjelmaa messuille. Valitsette siis itse, millä tavalla tuotte esille toimintaanne ja teille tärkeitä asioita.

Järjestömessuille ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Ilmoittakaa järjestönne/yhdistyksenne ohjelma mukaan messuille Ihimiset.fi tai Toimeksi.fi -palvelussa viimeistään 13.10.2021.

Sosiaalisessa mediassa virtuaalisista järjestömessuista voi käyttää tunnistetta #POPjärjestömessut2021

Nuorten Ystävät ry ja POPsote-hanke/Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri toteuttavat Pohjois-Pohjanmaan virtuaaliset järjestömessut yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen, Koillisen Kumppanit -hankkeen/Koillismaan Omaishoitajat ja Läheiset ry:n, ALVA-verkoston/Raudaskylän Kristillisen Opiston sekä Raahen Kansalaistalo Jyty ry:n kanssa.

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet: https://www.jarjestomessut.fi/

Helena Liimatainen

Järjestö- ja yhdistysyhteistyön asiantuntija

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen (HYTE) osahanke

POPsote-hankekokonaisuuden Rakenneuudistushanke

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Puh. 050 520 1081

s-posti: helena.liimatainen(a)popsote.fi
Twitter: @HeLiimatainen

Postiosoite: PL 10, 90029 OYS

Käyntiosoite: Aapistie 7 A, 2. krs, Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare