Kategoriat
Koronavirus

Ylivieskan kaupunki avaa liikuntatilat jälleen käyttäjille

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto antoi viime viikolla uuden määräyksen liikuntatilojen käytöstä sekä tapahtumien ja yleisötilaisuuksien järjestämisestä. Pohjois-Pohjanmaan alueella on kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset kielletty 31.1.2022 saakka. Ulkotiloissa on voimassa viiden (5) hengen kokoontumisrajoitus. Ylivieskan kaupungin laajennettu johtoryhmä kokoontui tänään aamulla päättämään toimintojensa uudelleen avaamisesta.

Ylivieskan kaupunki avaa liikuntapalveluiden toiminnot uudelleen tänään maanantaina kaikille käyttäjille. Liikuntapalveluiden asiakkaiden tulee muistaa, että tiloissamme:

  • edellytämme koronapassia kaikilta 16-vuotiailta ja sitä vanhemmilta asiakkailta.
  • on käytössä hygienia- ja turvallisuusohjeet; riittävät turvavälit sekä hyvä käsi- ja yskimishygienia.
  • Tiloissamme on voimassa maskisuositus kaikille yli 12-vuotiaille.

Muistutamme, että harrastamaan tullaan vain terveenä. Lievissäkin hengitystieoireissa on hyvä tehdä antigeeni-kotitesti. Jos kotitestistä saa positiivisen testituloksen, tulee se vahvistaa terveydenhuollossa tehtävällä koronatestillä. Tarkempia ohjeita voi kysyä liikuntapalveluiden asiakaspalvelusta Kahvila Messistä.

Perusopetuksen ja toisen asteen opetuksen järjestämiseen liittyviä ohjeita ei ole vielä saatu aluehallintoviranomaisilta, joten niistä tiedotetaan myöhemmin.

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare