Etusivu Kulttuuritoimi Ylivieskatalo Akustiikka

KE 15.6. KLO 19:00 KANSAINVÄLISEN MESTARIKURSSIN PÄÄTÖSKONSERTTI

Kansainvälisen mestarikurssin pääkonsertti. Raudaskylän Soiva Kesä


www.raudaskylansoivakesa.fiLiput 10 €

TO 16.6. KLO 10:00 AUTIOLLA SAARELLA, LASTEN SATUKONSERTTI

Aihe käsittelee erilaisia eläimiä ja heidän erilaisia kykyjään pelastaa porukka pulasta

Vapaa pääsy!

Vapaa pääsy!

PE 1.7. KLO 19:00 RAUTIOSTA RIOON HYVÄNTEKEVÄISYYSKONSERTTI MILKO TOKOLALLE

Esiintyy Tenho Tokola, Pauliina Sormunen, Jouko Herranen, Pekka Roiko, Markku Partala, Tuomas Jokitalo. Karaoketaustat

Pohjois-Pohjanmaan Karhut ry


Liput 15 €

Ylivieskan kesääTapahtumia Puuhkalassa

Puuhkalan museo, Puuhkalantie 6, YLIVIESKA

Avoinna kesällä 8.6. alkaen ke-pe klo 12-18 ja la-su klo 12-16

Lisätietoa puuhkalan_museo

Ylivieskan kotiseutuviikon ohjelma

Ohjelma tulossa..

Iltatorin esiintyjät

keskiviikkoisin klo 19:00 Ylivieskan Kauppatorilla (Rautatienkatu 17)

Kahvila auki klo 15 - 20

KE 15.6. klo 19.00 TAIMO LÖF ORKESTEREINEEN
KE 22.6. klo 19.00 SARIAN & CORALIA
KE 29.6. klo 19.00 SOILAT –viihdekuoro
Iltatorin isäntänä KALAJOKILAAKSO
KE 6.7. klo 19.00 TRIO TUOKIO
KE 13.7. klo 18.00 CHORUS VALLIS -sekakuoro ”Kansanlaulunäytelmä”
klo 19.00 PUOLIKUU –tanssiorkesteri
KE 20.7. klo 19.00 TATU LÖYTYNOJA & COMBO
KE 27.7. klo 19.00 EDU KETTUNEN DUO
Iltatorin isäntänä FINNTENSID

Akustiikan syyskauden ohjelmisto


KONSERTTIPAKETIT

Lähde kulttuurimatkalle Ylivieskaan! Yhdistä matkaasi konsertti tai tapahtuma Ylivieska-talossa sekä yöpyminen ja illallinen lähihotellissa. HOTELLI KÄENPESÄ. 1hh 74€/vrk ja 2hh 98€/vrk. Varaukset 08 423 611. Voit kysyä lisätietoja ryhmäpaketeista yhteydenottolomakkeella

RAVINTOLA PIKKUVELI

KULTTUURITOIMI tarjoaa myös oheisohjelmapalveluita ryhmällenne - Kaupunkikierros, Puuhkalan museo - Ylivieskan kotiseutumuseo, maatilatutustumista jne. Tiedustelut Marita Öljymäki-Maarala 044 4294 543

TO 25.8. KLO 18:00 AKUSTIIKAN TORSTAITUOKIO - LAULA KANSSAIN


LAULA KANSSAIN on noin tunnin mittainen mukaansa tempaava yhteislaulumatinea, jossa lauletaan lauluvihkosta kaiken kansan rakastamia ikivihreitä sävelmiä vuosien varrelta aina kotkan ruususta Dingon tuttuihin hitteihin. Laulattajana ja säestävänä seremoniamestarina toimii TV:stä tuttu kapellimestari JARI PUHAKKA (mm. Bumtsibum! ja Tuttu Juttu Show)

Ylivieskan kaupungin kulttuuritoimiLiput 5 € Akustiikasta, sisältää kahvitarjoilun ennen tapahtumaa klo 17.00 alkaen

PE 16.9. KLO 19:00 OULU SINFONIA

Solistina Lasse Joamets, viulu // Kapellimestarina Johannes Gustavsson
Felix Mendelsohn: Scherzo
Felix Mendelsohn: Viulukonsertto
Johannes Brahms: Sinfonia nro 4


Oulu Sinfonia tulee konsertoimaan ensimmäistä kertaa Ylivieskaan.
Konserttiohjelma koostuu romantiikan ajan musiikista eli todellista orkesterisoiton hurmaa on ilmassa. Kapellimestari Johannes Gustavssonin haastattelu sekä illan teosten esittely kuuluvat konsertti-illan oheisohjelmaan.

Ylivieskan kaupungin kulttuuritoimi

Liput 20 €
16 vuotiaat ja alle 10 €

Kapellimestari Johannes Gustavsson

LA 17.9. KLO 18:00 JUKKA KUOPPAMÄKI

Jukka Kuoppamäki on suomalainen muusikko ja lauluntekijä, jonka ura alkoi jo 1950-1960-lukujen vaihteessa. Hän on säveltänyt ja sanoittanut kantaaottavia lauluja ja puhunut rauhan, rakkauden ja rehellisyyden puolesta sotaa, väkivaltaa ja petollisuutta vastaan. Jukka laulaa kantaaottavia lauluja edelleen, kuten myös suosittuja hittejään. Kuoppamäen tunnettuja lauluja ovat muun muassa Pieni mies, Valtatie, Kultaa tai kunniaa sekä Sininen ja valkoinen. Yhteensä Jukka Kuoppamäki on laatinut sävellyksiä itsellensä ja muille artisteille noin 1 500 kappaletta.

DEX Viihde OyLiput 20 €, KP-etukortilla 18 €

LA 1.10. KLO 18:00 KUOROLAULUN ILOA - NUORTEN KUOROLIITON YHTEISKONSERTTI

Kuorolaulun iloa - Nuorten kuoroliiton yhteiskonsertti

Konsertissa esiintyy mm. Nuortenkuoro Allegro Iisalmesta, Raahen Nuorisokuoro, Kalajoen Nuorisokuoro Fermaatti ja Päivärinnan Lapsikuoro Ylivieskasta
Kuorolaiset johtajineen ovat osallistuneet Olli Moilasen Äänimaisema- ja improvisaatiokoulutukseen. Koulutus huipentuu tähän konserttiin.

Ylivieskan kaupungin kulttuuritoimi


Liput 5 €

TO 6.10. KLO 19:00 KIVI, VESTERINEN & SAKSET Terävästi leikkaava stand up -show

On aika uskaltaa syvään päähän.

Teemu Vesterisen ja Iikka Kiven stand up -komiikkakiertue Kivi, Vesterinen & Sakset syyssiivoaa kansakunnan komerot turhasta kuonasta ja roudaa möröt päivänvaloon naurun alle.

Mukavat miehet vievät sinut epämukavuusalueelle. Loppusummerin soidessa olo saattaa olla kuin domina-tädin piiskaussession
jälkeen: vähän paikkoja kivistää, mutta oikealla tavalla.

Tule keikalle ja tunne kotimaisen komiikan terä. Puhdistut, liikutut. Ja osaat sitten ottaa vähän rennommin, kun muut aikuiset pönöttävät itsenäisyyden juhlavuotta 2017.

Mukana lavalla myös satunnaisia vierailijoita.
Liput ja lisätiedot osoitteesta www.standuplappi.fi ja fb:
kivivesterinensakset"

Kesto 1h. 40 min.
sis.väliajan 20 min

Arctic Live Oy

Liput 22 €, opiskelijat ja eläkeläiset 17 €

LA 8.10. KLO 19:00 SAMULI EDELMANN (LOPPUUNVARATTU!)

Konserttikiertue 2016.

Suomalaisten rakastama laulaja-näyttelijä Samuli Edelmann tekee syksyllä 2016 konserttisalikiertueen, joka vierailee loka-marraskuussa viidellätoista paikkakunnalla ympäri maata. Illan aikana konsertissa kuullaan koskettavia lauluja Vaiheet –albumilta, Samulin isoimmat pop-hitit lähes 25 vuoden ajalta sekä myös tuoretta materiaalia loppuvuodesta julkaistavalta uudelta albumilta. Samulin jäljittelemätön tulkinta ja voimakas läsnäolo lavalla luovat konsertteihin ainutlaatuisen tunnelman.

Warner Music Live /Warner Music Finland Oy

Liput 35 €

TO 20.10. KLO 19:00 JÄTTIPOTTI -musiikkikomediaa tähdittää Juha Veijonen

Leksan ja Raakelin rantaloma Rivieralla saa äkkikäänteen, kun koto-Suomessa ennen matkaa täytetty lottorivi paljastuu täysosumaksi. Kumpikin salaa toiseltaan tietävänsä jättipotista, kunnes totuus paljastuu. Parikymmenvuotinen liitto alkaa rakoilla, kun miljoonat saavat kummankin haaveilemaan uudesta kumppanista ja makeasta elämästä. Soppaa hämmentää vielä entisestään Alfredo, rantakahvilan valkohampainen gigolo, joka uskoo löytäneensä Raksusta elämänsä naisen. Leksa puolestaan päättää näyttää, että rahalla saa ja hevosella pääsee.

Mutta rahan villiinnyttämä aviopari joutuu pian toteamaan, ettei kaikki ole kultaa, mikä kiiltää. Loppumetreillä Leksan ja Raksun avioliittokin kohenee, piristysruiske on tullut tarpeeseen!
Viime vuosien hittisävelmien siivittämä Jättipotti tarjoaa katsojalle ratkiriemukkaita naurunpaikkoja ja viihdyttäviä hetkiä. Näyttelijät ovat kaikki kokeneita musiikkiteatterin saralla, tähtenä mm. Häjyt- sekä Vares –elokuvista tunnetuksi tullut Juha Veijonen. Pohjanmaa-elokuvasta ja tv-sarjasta Blondi tuli taloon tuttu Eeva Eloranta kutkuttaa nauruhermoja Raksuna ja mukana velmuilee myös Olli-Matti ”Opa” McLees.

Tuottaja www.proevents.org
KÄSIKIRJOITUS Eeva-Kaarina Kolsi
OHJAUS Eeva Eloranta
LAVASTUS ja PUVUSTUS Proevents Team

NÄYTTELIJÄT
Juha Veijonen
Eeva Eloranta
Olli—Matti ”Opa” McLees

Liput: peruslippu 26,00€+mahd. toim.kulut/ eläkeläiset, opisk., varusmiehet, työttömät, lapset 24,00€+mahd. toim.kulut/ ryhmälippu 23€ (min. 10hlöä)+mahd. toim.kulut.

PE 21.10. KLO 19:00 NAURU RAIKAA - SUURI PIKKUJOULU STAND UP - SHOW

Jack Björklund, Tomi Haustola, Heli Sutela

Nauru Raikaa – Suuri Pikkujoulu stand up –show
K-15

Bluesland Productions OyLiput 27€
25€ opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät

PE 28.10. KLO 19:00 JAMPPA TUOMINEN - AAMU TOI, ILTA VEI - Viihdekonsertti

Esiintyy: Eija Kantola, Teemu Roivainen , Aki Hietala ja Jaana Raivio.

Suurien tunteiden tulkin, edesmenneen Jamppa Tuomisen iskelmäura starttasi 40 vuotta sitten iki-ihanalla laululla Aamu toi, ilta vei. Tämän päivän iskelmätähdet haluavat kunnioittaa rakastettua artistia ja hänen laulujaan muistoja herättävässä konsertissa. Mukana kiertueella ovat Eija Kantola, Teemu Roivainen, Aki Hietala ja Jaana Raivio.
Konsertissa, joka kantaa nimeä ”Jamppa Tuominen - Aamu toi, ilta vei”, kuullaan tarinoita ja muistoja Jamppa Tuomisen elämästä ja hänen suosituimmat hittinsä, nimikkokappaleen lisäksi mm. Kevään ensi kukkanen, Vesipisaroiden laulu ja Kuumat kyyneleet. Kiertue järjestetään yhteistyössä Jamppa Tuomisen omaisten kanssa.

Kiertueorkesterina toimii Omega.

Kesto n. 2 tuntia, sisältää väliajan

Magnumlive Oy

Liput 34 €

SU 30.10. KLO 18:00 ISMO LEIKOLA - HYVÄT NAISET JA HERRAT

Oivallusten mestari ja stand upin maailman lähettiläs Ismo Leikola saapuu piipahtamaan kotikamaralle, mutta vain hetkeksi. Syyskiertueella on luvassa täysin uusi show, jossa Ismo tarjoilee tuoreimmat Amerikan maan tuliaiset ja uudet terävät havaintonsa elämästä ja ihmisyydestä. Leikolan käsittelyssä "Nauru vapauttaa" pitää kirjaimellisesti paikkansa. Liput ovat tunnetusti loppuneet kesken, joten kannattaa olla pikapikaa liikkeellä. Tarkoittaa siis nyt. Tervetuloa!

K-15
Esityksen kesto n. 2h sis. väliajan 20 min.

Tuotan niin Tuotanto Oy

Liput 29,50 €
25,50 € opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja työttömät

PE 3.11. KLO 19:00 INA FORSMAN - PRETTY MESSED UP -TOUR 2016


Bändi: Ina Forsman (laulu), Robbie Hill (kitara), Samuli Rautiainen (koskettimet), Jarkko Rantanen (rummut), Iiro Kautto (basso)
"Ina Forsmanista on kuoriutunut omaperäinen artisti, joka ei kumartele massamedian musiikkitrendeille, vaan tekee rohkeasti omaa juttuaan, jolla erottua joukosta. Inan voimakas, savuinen ja mehukas lauluääni hivelee kuulijan korvia, ja vahvatunteisissa lauluissa näkyy myös tekijöiden oma leima, joka linkittää musiikin tähän päivään. Showssa yhdistyvät blues ja soul, johon yhdistyy Inan laulu, jossa on kypsyyttä ja eläneisyyttä paljon enemmän kuin hänen ikänsä antaa olettaa. Fraseeraus on luontevaa ja yllättävän raa'assa äänessä on voimaa ja seksiä.
Ahkerasti ulkomailla yhdessä Helge Tallqvistin ja nyt vuonna 2016 Ruf Recordsin Blues Caravanin kanssa kiertänyt Ina nähdäänkin nyt vihdoin kotimaassaan kiertueella."

Bluesland Productions OyLiput 20€
Eläkeläiset, Opiskelijat 15€


LA 12.11. KLO 19:00 MIELENKÄÄNTÄJÄ PETE POSKIPARTA - Mentalisti 2.0

Mentalisti Pete Poskiparran sooloesitys edustaa interaktiivista teatteria parhaimmillaan pitäen yleisön otteessaan alusta loppuun.
Uusi kokonaisuus tarjoaa parhaat palat Mielenkääntäjä sekä Mies, mikrofoni ja mieli esityksistä sekä joukon uusia entistäkin hämmästyttävämpi ja hauskempia osuuksia.

Vuoden taikuriksikin valittu Pete Poskiparta heittää show´ssa kaikki ässät pöytään. Lopputuloksena näet ja koet ajatustenlukua, ohjattua intuitiota ja muita mielenihmeitä. Koko kakku kuorrutetaan huumorilla sekä uskomattomalla muistiesityksellä, jossa mentalisti näyttää mihin aivomme todella pystyvät! Tätä ei voi selittää, tämä pitää kokea!

K 10

Pete Poskiparta Ky

Liput 24 € aikuiset
22 € lapset, työttömät, eläkeläiset sekä varusmiehet

TO 24.11. KLO 19:00 PUSI, PUSI -komediaa tähdittää Hannele Lauri

Hannele Laurin tähdittämässä musiikkikomediassa topakka maatalon emäntä, Eila, päättää pelastaa hiipuvan elinkeinonsa ryhtymällä uudelle toimialalle, hyvinvointibisnekseen. Avukseen hän pestaa TE-keskuksesta Ahmedin, turkkilaistaustaisen velikullan, jolla on paljon hyvää tahtoa, mutta vähänlaisesti taitoa ja osaamista. Kun ensimmäisenä asiakkaana Tyrskylän hyvinvointikeskuksen pihaan karauttaa bemarillaan Sani, stressaantunut bisnesnainen, on kolmiodraama valmis. Lemmenkipeitten naisten ja Ahmedin piirileikkiä siivittävät ikivihreät iskelmät.

Käsikirjoitus Reijo Honkonen
Ohjaus Eeva Eloranta
Rooleissa Hannele Lauri, Opa McLees ja Annikki Saha
Kesto 1h 45min, sisältäen väliajan.

Tuottaja www.proevents.org

Liput: peruslippu 27,00 €+mahd. toim.kulut/ eläkeläiset, opisk., varusmiehet, työttömät, lapset 25,00 €+mahd. toim.kulut/ ryhmälippu 24 € (min.10hlöä)+mahd. toim.kulut.

PE 25.11. KLO 19:00 SILVENNOINEN & MAIJANEN BAND

SMB:n ohjelmisto koostuu sekä molempien omista kappaleista että yhteisistä suosikeista. ”-Keikan ensimmäisellä puoliskolla soitamme akustisesti omia, suomenkielisiä kappaleitamme, ja loppupuoliskolla 1960–1970 -lukujen brittiläistä ja kotimaista rock´n´rollia, kuten Creamin, Royalsin ja Rock’n’Roll Bandin kappaleita. Sekä tietysti bluesia, Heikkihän on yksi merkittävimmistä suomalaisista blueskitaristeista”, Maijanen kertoo.

Silvennoinen & Maijanen Bandissa soittavat myös Jani Auvinen rummuissa ja Janne Rajala bassossa, molemmat mukana SMB-kokoonpanossa alusta lähtien. ”-On hienoa soittaa yhdessä, kun homma toimii vuosi toisensa jälkeen vaikka keikkoja ei koko ajan tahkotakaan”, Maijanen ja Silvennoinen toteavat.

Dex Viihde Oy

Liput 28 € ennakko, 30 € ovelta
Ryhmät väh. 10 henk. liput 25 €, Akustiikka

TO 8.12. KLO 19:00 NURUKULKUSET- PIENET JOULUT, SUURET NAURUT

Ilari Johansson & Niko Kivelä

Naurukulkuset - pienet joulut, suuret naurut

Työtahti kiristyy ja pikkujoulukausi lähestyy. Tämä tietää vain yhtä asiaa. Pian on aika löysätä kravattia tai nutturaa ja antautua juhlahumulle. Mikäpä sen parempi tapa rentoutua kuin nauraa kulkuset kilisten.

Naurukulkuset -pikkujoulukiertue tarjoilee pikkujoulukauden makeimmat naurut, sillä lavan valtaavat verbaalisen akrobatian taitavat stand up -konkarit Ilari Johansson ja Niko Kivelä. Tämän kaksikon hauskuutta voisi ylistää loputtomasti mutta se ei siltikään tekisi heille oikeutta. Parempi, että tulet sen itse paikan päälle toteamaan.

Saavu siis paikalle joko yksin tai yhdessä tai vaikka koko työporukalla!

K-15

Hedberg Entertainment OyPeruslippu 22,50 €
Opisk., Eläk., Varusm., Tyött. 19,50 €
Ryhmät (väh. 10 hlöä) 20,50 €
S-etu (1 lippu/kortti) 20,50 €

Ylivieskatalo Akustiikka - Tapahtumien aarreaitta

Ylivieskatalo Akustiikka
Koulukatu 2B
84100 Ylivieska
karttalinkki Akustiikkaan
Myyntipalvelu puh. 044 4294 543, 044 4294 546 (klo 8-16)

Lipunmyynti avoinna
ma-pe 12.00-19.00
la 12.00-16.00 puh. 044 4294 545

www.lipputoimisto.fi

Akustiikka on Ylivieskan kokouskeidas
Kokous- ja koulutustiloja sekä tarjoilua 5 - 373 hengelle.
Pyydä tarjous!

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki