Etusivu Kulttuuritoimi Ylivieskatalo Akustiikka

Lipunmyynti avoinna heinäkuun ajan Puuhkalan museolla (Puuhkalantie 6) aukioloaikojen mukaisesti ke-pe klo 12-18 ja la-su klo 12-16. Puh. 044 4294 498

Lipunmyynti aukeaa Akustiikassa tuntia ennen konserttia

Liput ostettavissa myös www.lipputoimisto.fi


Ylivieskan kesääIltatorin esiintyjät

Keskiviikkoisin klo 19:00 Ylivieskan Kauppatorilla (Rautatienkatu 17)

Kahvila auki klo 15 - 20

KE 27.7.
klo 19.00 EDU KETTUNEN DUO
Iltatorin isäntänä FINNTENSID

Tapahtumia Puuhkalassa

Puuhkalan museo, Puuhkalantie 6, YLIVIESKA
Avoinna kesällä 8.6. alkaen ke-pe klo 12-18 ja la-su klo 12-16
Lisätietoa Puuhkalan museo

Ylivieskan kotiseutuviikko

Kotiseutuviikon 1.8. -7.8. ohjelmapdf, 575 kb

 • su 31.7. klo 12-17 Niilon ja Nellin kiertävä pellepuisto Puuhkalasssa
 • su 31.7. klo 18 Kesäillan Jokikirkko Niemelänkylällä
 • ma 1.8. klo 17–20 Ylivieskan UA:n karting & RC autojen esittelyä Akustiikan piha-alueella
 • ti 2.8. klo 11 Kulttuurikävely. Lähtö Akustiikasta, kesto 30-40 min
  1. Kyösti Kallion puisto + muistomerkki
  2. Elämän vesi
  3. Kansakoulun paikka / Veteraanipuisto
  4. Lakeuden liekki
  5. Kirkon alueen sankarihaudat ja muistomerkit
  6. Lukkarin puustelli
 • ti 2.8. klo 19 Tuulahduksia Afrikasta - Senegalilaista musiikkia Akustiikassa, lisätietoa alempana
 • ke 3.8. klo 18 Antiikki-ilta Puuhkalassa
 • to 4.8. klo 18 Eino Leino runolaulukonsertti Puuhkalassa
 • pe 5.8. Rieska Blues Myllyaukiolla (Kauppakatu 14)
  • Pääesiintyjä Honey B. Duo
 • pe 5.8.-su 7.8. 10Fest (Asemakatu 10, Kymppikerho)
  • perjantaina Mr. Hyde band, Arttu Wiskari
  • lauantaina Ysäri Disco Tour, Waldo`s People
 • la 6.8. klo 11-13 Perinneruokailu Puuhkalassa
 • la 6.8. klo 11-16 Wanahat Wehkeet kylätiellä Vähäkankaan koululla ja Pylvään kylätalolla
 • Pääjuhla su 7.8. Raudaskylän Ahjolassa

TI 2.8. KLO 19:00 TUULAHDUKSIA AFRIKASTA - MALANG CISSOKHO KORANSOITON TAITAJA

Malang Cissokho on kotoisin Senegalista ja on senegalilaisen perinnesoittimen koranin (21-kielinen harppu-luuttu) taitaja. Malang Cissokho on asunut Suomessa pitkään ja soittanut mm. J. Karjalainen Electric Sauna -bändissä (laulan mm. Missä se Väinö on -kappaleessa), Cool Sheiksissä, Asamaanissa ja Piirpaukessa. Cissokho on esiintynyt myös esim. Kaustisten kansanmusiikkifestivaaleilla aiempina vuosina. Tänä kesänä hän esiintyy FestAfrika-festivaalilla Tampereella ja Faces-festivaalilla Raaseporissa.

Maailman musiikin keskuksen sivulta löytyy hänen esittelynsä osoitteesta: http://www.etnosoi.fi/fi/malang-cissokho

https://www.youtube.com/watch?v=yvxOXl-71SM

Liput 5€ (tilaisuus näyttelysalissa)

KONSERTTIPAKETIT

Lähde kulttuurimatkalle Ylivieskaan! Yhdistä matkaasi konsertti tai tapahtuma Ylivieska-talossa sekä yöpyminen ja illallinen lähihotellissa.

HOTELLI KÄENPESÄ. 1hh 74€/vrk ja 2hh 98€/vrk. Varaukset 08 423 611. Voit kysyä lisätietoja ryhmäpaketeista yhteydenottolomakkeella

Illallinen RAVINTOLA PIKKUVELI

KULTTUURITOIMI tarjoaa myös oheisohjelmapalveluita ryhmällenne - Kaupunkikierros, Puuhkalan museo - Ylivieskan kotiseutumuseo, maatilatutustumista jne. Tiedustelut Marita Öljymäki-Maarala 044 4294 543

Akustiikan syyskauden ohjelmisto


TO 25.8. KLO 18:00 AKUSTIIKAN TORSTAITUOKIO - LAULA KANSSAIN


LAULA KANSSAIN on noin tunnin mittainen mukaansa tempaava yhteislaulumatinea, jossa lauletaan lauluvihkosta kaiken kansan rakastamia ikivihreitä sävelmiä vuosien varrelta aina kotkan ruususta Dingon tuttuihin hitteihin. Laulattajana ja säestävänä seremoniamestarina toimii TV:stä tuttu kapellimestari JARI PUHAKKA (mm. Bumtsibum! ja Tuttu Juttu Show)

Ylivieskan kaupungin kulttuuritoimiLiput 5 € Akustiikasta, sisältää kahvitarjoilun ennen tapahtumaa klo 17.00 alkaen

LA 10.9. KLO 19:00 HANNA PAKARINEN ON CAROLA

Hanna on esittänyt Carolan lauluja ja tehnyt lopulta omannäköiset versiot tuottaja Sampo Haapaniemen kanssa. Hanna kertookin, että Carolan biisit koskettivat häntä niin paljon, että hän päätti lopulta tehdä ne omalla tavallaan, oman näköisikseen ja tuoda ne tähän päivään.

”Muulla ei ole väliä kuin että saan laulaa niitä. Minä tarvitsen näitä lauluja.”
Levyllä kuuluukin Hannan oma ääni, jolla hän kertoo Carolan laulujen tarinoita hänelle ominaisella tyylillään. Hanna kertoo myös, että häntä kiehtoo Carolan rohkea, rehellinen ja totuudenmukainen musiikkimaailma. ”Carola oli vahva naisasianainen, mitä lauluihin ja sanomaan tulee.”Liput 15 €, ovelta 20 €

PE 16.9. KLO 19:00 OULU SINFONIA

Solistina Lasse Joamets, viulu // Kapellimestarina Johannes Gustavsson
Felix Mendelsohn: Scherzo
Felix Mendelsohn: Viulukonsertto
Johannes Brahms: Sinfonia nro 4


Oulu Sinfonia tulee konsertoimaan ensimmäistä kertaa Ylivieskaan.
Konserttiohjelma koostuu romantiikan ajan musiikista eli todellista orkesterisoiton hurmaa on ilmassa. Kapellimestari Johannes Gustavssonin haastattelu sekä illan teosten esittely kuuluvat konsertti-illan oheisohjelmaan.

Ylivieskan kaupungin kulttuuritoimi

Liput 20 €
16 vuotiaat ja alle 10 €

Kapellimestari Johannes Gustavsson

LA 17.9. KLO 18:00 JUKKA KUOPPAMÄKI

Jukka Kuoppamäki on suomalainen muusikko ja lauluntekijä, jonka ura alkoi jo 1950-1960-lukujen vaihteessa. Hän on säveltänyt ja sanoittanut kantaaottavia lauluja ja puhunut rauhan, rakkauden ja rehellisyyden puolesta sotaa, väkivaltaa ja petollisuutta vastaan. Jukka laulaa kantaaottavia lauluja edelleen, kuten myös suosittuja hittejään. Kuoppamäen tunnettuja lauluja ovat muun muassa Pieni mies, Valtatie, Kultaa tai kunniaa sekä Sininen ja valkoinen. Yhteensä Jukka Kuoppamäki on laatinut sävellyksiä itsellensä ja muille artisteille noin 1 500 kappaletta.

DEX Viihde OyLiput 20 €, KP-etukortilla 18 €

TO 29.9. KLO 15.30-17.00 AKUSTIIKAN TORSTAITUOKIO - AJOTERVEYDEN VAALIMINEN

Tule kuuntelemaan geriatrian ylilääkäri Marja-Liisa Karjulan luentoa Ajoterveyden vaalimisesta: Miten sydän- ja verisuonitaudit vaikuttavat ajoterveyteen? Entä diabetes tai tuki- ja liikuntaelimistön sairaudet? Kunka voin pitää ajoterveyttä yllä ja mihin asioihin tulisi kiinnittää huomiota? Miten erilaiset sairaudet vaikuttavat liikenteessä liikkumiseen paitsi autolla, myös jalan ja pyörällä? Liikenteen vilkastumen ja reaktioiden hidastumien syystä tai toisesta ovat yhtälö, joka voi poikia ongelmia. Viisas ikäkuljettaja kompensoi tätä elämänkokemusellaan.

Luento järjestetään yhteistyössä Ylivieskan seudun kansalaisopiston, Liikenneturvan, Liikenneturvallisuustyöryhmän ja Ylivieskan kulttuuritoimen kanssa.

Vapaa pääsy. Kahvitarjoilu!

LA 1.10. KLO 18:00 KUOROLAULUN ILOA - NUORTEN KUOROLIITON YHTEISKONSERTTI

Kuorolaulun iloa - Nuorten kuoroliiton yhteiskonsertti

Konsertissa esiintyy mm. Nuortenkuoro Allegro Iisalmesta, Raahen Nuorisokuoro, Kalajoen Nuorisokuoro Fermaatti ja Päivärinnan Lapsikuoro Ylivieskasta
Kuorolaiset johtajineen ovat osallistuneet Olli Moilasen Äänimaisema- ja improvisaatiokoulutukseen. Koulutus huipentuu tähän konserttiin.

Järjestää Ylivieskan kaupungin kulttuuritoimi


Liput 5 €

TO 6.10. KLO 19:00 KIVI, VESTERINEN & SAKSET Terävästi leikkaava stand up -show

On aika uskaltaa syvään päähän.

Teemu Vesterisen ja Iikka Kiven stand up -komiikkakiertue Kivi, Vesterinen & Sakset syyssiivoaa kansakunnan komerot turhasta kuonasta ja roudaa möröt päivänvaloon naurun alle.

Mukavat miehet vievät sinut epämukavuusalueelle. Loppusummerin soidessa olo saattaa olla kuin domina-tädin piiskaussession
jälkeen: vähän paikkoja kivistää, mutta oikealla tavalla.

Tule keikalle ja tunne kotimaisen komiikan terä. Puhdistut, liikutut. Ja osaat sitten ottaa vähän rennommin, kun muut aikuiset pönöttävät itsenäisyyden juhlavuotta 2017.

Mukana lavalla myös satunnaisia vierailijoita.
Liput ja lisätiedot osoitteesta www.standuplappi.fi ja fb:
kivivesterinensakset"

Kesto 1h. 40 min.
sis.väliajan 20 min

Arctic Live Oy

Liput 22 €, opiskelijat ja eläkeläiset 17 €

LA 8.10. KLO 14:00 RAKKAUDENTUNNUSTUS ISÄNMAALLE
Ylä-Kainuun Yrittäjänaiset. Käsikirjoitus Minna Vikholm

Olet lämpimästi tervetullut tähän koskettavaan teatteriesitykseen, joka soi kiitoksena sotavuodet kokeneille naisille. Esitys sisältää lauluja, runoja, kirjeitä ja tarinoita suomussalmelaisten ja suomalaisten naisten elämästä sota-aikana. Kertomukset puhuttelevat aitoudellaan.

Liput 17€ ennakko, ovelta 20€
15€ eläkeläiset ja isot ryhmät. Väh. 10 henk

LA 8.10. KLO 19:00 SAMULI EDELMANN (LOPPUUNVARATTU!)

Konserttikiertue 2016.

Suomalaisten rakastama laulaja-näyttelijä Samuli Edelmann tekee syksyllä 2016 konserttisalikiertueen, joka vierailee loka-marraskuussa viidellätoista paikkakunnalla ympäri maata. Illan aikana konsertissa kuullaan koskettavia lauluja Vaiheet –albumilta, Samulin isoimmat pop-hitit lähes 25 vuoden ajalta sekä myös tuoretta materiaalia loppuvuodesta julkaistavalta uudelta albumilta. Samulin jäljittelemätön tulkinta ja voimakas läsnäolo lavalla luovat konsertteihin ainutlaatuisen tunnelman.

Warner Music Live /Warner Music Finland Oy

Liput 35 €

TO 13.10. KLO 19:00 ERIN

Erin julkaisee muutaman vuoden tauon jälkeen odotettua uutta musiikkia. Sydäntä särkee -kappale kuvaa tunnetilaa, josta ei pääse ravistelemallakaan eroon. Biisin on tuottanut Jurek (mm. Antti Tuiskun menestysalbumi En kommentoi). Sydäntä särkee on Erinin oma sävellys ja sanoitus.

- Edellisen levyni kolme sinkkubiisiä tehtiin pilke silmäkulmassa, joten minulle tuli kaipuu ja halu tehdä pitkästä aikaa haikeampi kappale. On ihan mahtavaa saada valmiiksi biisi, joka on muhinut tosi kauan. Ja tuntuu hyvältä että se onnistui näin hyvin, Erin sanoo.

Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnettu Erin on yksi maamme suosituimpia ja valovoimaisimpia artisteja, jolla on takanaan vuosikausien menestyksekäs ura. Hänen kolmas pitkäsoittonsa julkaistaan syksyllä.

Erinin ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla julkaistiin 2011 ja siitä tuli menestys. Albumi on myynyt kolminkertaista platinaa eli yli 60 000 kappaletta. Levyltä jäivät elämään jättihitit Vanha nainen hunningolla, Popeda, Vanha sydän ja On elämä laina.

Kolme vuotta sitten ilmestyneeltä Erinin toiselta albumilta, platinaa myyneeltä Sä osaat! -levyltä muistetaan muun muassa hittisingle Ei taida tietää tyttö.

Liput 32€
eläkel., työttömät, opiskelijat, lapset alle 16v. 28€

TO 20.10. KLO 19:00 JÄTTIPOTTI -musiikkikomediaa tähdittää Juha Veijonen

Leksan ja Raakelin rantaloma Rivieralla saa äkkikäänteen, kun koto-Suomessa ennen matkaa täytetty lottorivi paljastuu täysosumaksi. Kumpikin salaa toiseltaan tietävänsä jättipotista, kunnes totuus paljastuu. Parikymmenvuotinen liitto alkaa rakoilla, kun miljoonat saavat kummankin haaveilemaan uudesta kumppanista ja makeasta elämästä. Soppaa hämmentää vielä entisestään Alfredo, rantakahvilan valkohampainen gigolo, joka uskoo löytäneensä Raksusta elämänsä naisen. Leksa puolestaan päättää näyttää, että rahalla saa ja hevosella pääsee.

Mutta rahan villiinnyttämä aviopari joutuu pian toteamaan, ettei kaikki ole kultaa, mikä kiiltää. Loppumetreillä Leksan ja Raksun avioliittokin kohenee, piristysruiske on tullut tarpeeseen!
Viime vuosien hittisävelmien siivittämä Jättipotti tarjoaa katsojalle ratkiriemukkaita naurunpaikkoja ja viihdyttäviä hetkiä. Näyttelijät ovat kaikki kokeneita musiikkiteatterin saralla, tähtenä mm. Häjyt- sekä Vares –elokuvista tunnetuksi tullut Juha Veijonen. Pohjanmaa-elokuvasta ja tv-sarjasta Blondi tuli taloon tuttu Eeva Eloranta kutkuttaa nauruhermoja Raksuna ja mukana velmuilee myös Olli-Matti ”Opa” McLees.

Tuottaja www.proevents.org
KÄSIKIRJOITUS Eeva-Kaarina Kolsi
OHJAUS Eeva Eloranta
LAVASTUS ja PUVUSTUS Proevents Team

NÄYTTELIJÄT
Juha Veijonen
Eeva Eloranta
Olli—Matti ”Opa” McLees

Liput: peruslippu 26,00€+mahd. toim.kulut/ eläkeläiset, opisk., varusmiehet, työttömät, lapset 24,00€+mahd. toim.kulut/ ryhmälippu 23€ (min. 10hlöä)+mahd. toim.kulut.

PE 21.10. KLO 19:00 NAURU RAIKAA - SUURI PIKKUJOULU STAND UP - SHOW

Jack Björklund, Tomi Haustola, Heli Sutela

Nauru Raikaa – Suuri Pikkujoulu stand up –show
K-15

Bluesland Productions OyLiput 27€
25€ opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät

PE 28.10. KLO 19:00 JAMPPA TUOMINEN - AAMU TOI, ILTA VEI - Viihdekonsertti

Esiintyy: Eija Kantola, Teemu Roivainen , Aki Hietala ja Jaana Raivio.

Suurien tunteiden tulkin, edesmenneen Jamppa Tuomisen iskelmäura starttasi 40 vuotta sitten iki-ihanalla laululla Aamu toi, ilta vei. Tämän päivän iskelmätähdet haluavat kunnioittaa rakastettua artistia ja hänen laulujaan muistoja herättävässä konsertissa. Mukana kiertueella ovat Eija Kantola, Teemu Roivainen, Aki Hietala ja Jaana Raivio.
Konsertissa, joka kantaa nimeä ”Jamppa Tuominen - Aamu toi, ilta vei”, kuullaan tarinoita ja muistoja Jamppa Tuomisen elämästä ja hänen suosituimmat hittinsä, nimikkokappaleen lisäksi mm. Kevään ensi kukkanen, Vesipisaroiden laulu ja Kuumat kyyneleet. Kiertue järjestetään yhteistyössä Jamppa Tuomisen omaisten kanssa.

Kiertueorkesterina toimii Omega.

Kesto n. 2 tuntia, sisältää väliajan

Magnumlive Oy

Liput 34 €

SU 30.10. KLO 18:00 ISMO LEIKOLA - HYVÄT NAISET JA HERRAT

Oivallusten mestari ja stand upin maailman lähettiläs Ismo Leikola saapuu piipahtamaan kotikamaralle, mutta vain hetkeksi. Syyskiertueella on luvassa täysin uusi show, jossa Ismo tarjoilee tuoreimmat Amerikan maan tuliaiset ja uudet terävät havaintonsa elämästä ja ihmisyydestä. Leikolan käsittelyssä "Nauru vapauttaa" pitää kirjaimellisesti paikkansa. Liput ovat tunnetusti loppuneet kesken, joten kannattaa olla pikapikaa liikkeellä. Tarkoittaa siis nyt. Tervetuloa!

K-15
Esityksen kesto n. 2h sis. väliajan 20 min.

Tuotan niin Tuotanto Oy

Liput 29,50 €
25,50 € opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja työttömät

PE 3.11. KLO 19:00 INA FORSMAN - PRETTY MESSED UP -TOUR 2016


Bändi: Ina Forsman (laulu), Robbie Hill (kitara), Samuli Rautiainen (koskettimet), Jarkko Rantanen (rummut), Iiro Kautto (basso)
"Ina Forsmanista on kuoriutunut omaperäinen artisti, joka ei kumartele massamedian musiikkitrendeille, vaan tekee rohkeasti omaa juttuaan, jolla erottua joukosta. Inan voimakas, savuinen ja mehukas lauluääni hivelee kuulijan korvia, ja vahvatunteisissa lauluissa näkyy myös tekijöiden oma leima, joka linkittää musiikin tähän päivään. Showssa yhdistyvät blues ja soul, johon yhdistyy Inan laulu, jossa on kypsyyttä ja eläneisyyttä paljon enemmän kuin hänen ikänsä antaa olettaa. Fraseeraus on luontevaa ja yllättävän raa'assa äänessä on voimaa ja seksiä.
Ahkerasti ulkomailla yhdessä Helge Tallqvistin ja nyt vuonna 2016 Ruf Recordsin Blues Caravanin kanssa kiertänyt Ina nähdäänkin nyt vihdoin kotimaassaan kiertueella."

Bluesland Productions OyLiput 20€
Eläkeläiset, Opiskelijat 15€


PE 4.11. KLO 19:00 JOONAS WIDENIUS TRIO

Joonas Widenius Trio esittelee toisen täyspitkän albuminsa syyskuussa 2016. Levyn julkaisee Rockadillo records. Trio tekee kattavan levynjulkaisukiertueen Suomessa loka-marraskuun vaihteessa.
Joonas Widenius Trio on suomalaisen modernin flamencon ja world jazz -musiikin kärkeä. Yhtye on matkannut triona vasta neljä vuotta, mutta matkan varrelle mahtuu paljon; kaksi levytystä, kymmeniä keikkoja, festivaaleja kuten Pori Jazz, Etnosoi ja Tampere Guitar Festival, haastatteluja, laajasti mediahuomiota, showcase-esiintymisiä sekä näiden lisäksi alati kasvava huomio ja kiinnostus ulkomailla. Kesällä 2016 yhtye vieraili Ruotsissa pariinkin otteeseen.
Virtuoottinen soitanta, trion jäsenten välinen yhteys, lavashow ja musiikillisesti moniulotteiset keikat ovat olleet avainasemassa yleisön ja median palautteessa. Trio vie kuulijansa musiikilliselle matkalle, jolle ei helposti löydy vertaista. Andalusian auringon lämmöstä siirrytään hetkessä urbaanin ympäristön metrokiskoille.

Trion kokoonpano
Joonas Widenius, flamencokitara
Hannu Rantanen, basso
Karo Sampela, rummut ja perkussiot

YouTube
www.youtube.com/watch?v=_XllqyeezUs
www.youtube.com/watch?v=JUUwF7IISBM

Facebook
www.facebook.com/joonaswidenius

Kuva: Kimmo Tähtinen

Liput 15 €

SU 6.11. KLO 19:00 ANNELI SARI - RENDEZVOUS!

ILOINEN JÄLLEENNÄKEMINEN!
Anneli Sari saapuu Pariisista esiintymään rakastamalleen
suomalaisyleisölle. Mukanaan Anneli tuo maailmanluokan
muusikoista kootun ranskalaisorkesterin.

Jälleennäkemisessä esitetään yleisön Annelilta eniten toivomia
sävelmiä. Tiedossa siis mahtava ja monipuolinen kattaus
ikivihreitä, tangoa, chansonia…

Upean uran kansainvälisillä estradeilla luonut Anneli Sari on
tunnettu ainutlaatuisen vahvana tunteiden tulkitsijana, jonka
konsertit eivät taatusti jätä ketään kylmäksi.

Odotettavissa ikimuistoinen ilta täynnä pukuloistoa, glamouria ja
ne rakastetuimmat sävelmät.
Varaa siis lippusi ajoissa.

Kesto n. 2h, sisältää väliajan.
Järj. Bravo tuotanto

Liput 32,50€, eläkel., opiskelijat 28,50€

LA 12.11. KLO 19:00 MIELENKÄÄNTÄJÄ PETE POSKIPARTA - Mentalisti 2.0

Mentalisti Pete Poskiparran sooloesitys edustaa interaktiivista teatteria parhaimmillaan pitäen yleisön otteessaan alusta loppuun.
Uusi kokonaisuus tarjoaa parhaat palat Mielenkääntäjä sekä Mies, mikrofoni ja mieli esityksistä sekä joukon uusia entistäkin hämmästyttävämpi ja hauskempia osuuksia.

Vuoden taikuriksikin valittu Pete Poskiparta heittää show´ssa kaikki ässät pöytään. Lopputuloksena näet ja koet ajatustenlukua, ohjattua intuitiota ja muita mielenihmeitä. Koko kakku kuorrutetaan huumorilla sekä uskomattomalla muistiesityksellä, jossa mentalisti näyttää mihin aivomme todella pystyvät! Tätä ei voi selittää, tämä pitää kokea!

K 10

Pete Poskiparta Ky

Liput 24 € aikuiset
22 € lapset, työttömät, eläkeläiset sekä varusmiehet

PE 18.11. KLO 19:00 JOHANNA KURKELA - INGRID

Johanna Kurkelan ”Ingrid” on kaksituntinen väliajallinen konsertti, joka kutsuu kuulijansa matkalle Ingridin maailmaan. Konsertti on jatkoa levyn viimevuotiselle julkaisukiertueelle.

Johanna Kurkela - laulu
Tomi Aholainen - koskettimet, laulu
Antti PItkäjärvi - koskettimet, laulu
Ville Nurmi - kitara
Marko Timonen - rummut
Juho Kanervo - basso, sello
Ismo Oikarinen - äänitekniikka
Teemu Lehtonen - valotekniikka

Järjestää Kaiku Agency Oy
www.kaikuentertainment.fi

Liput 38 €, eläkel., opisk., koulul., työttömät, varusm. 35 €

Ryhmät väh. 20 henk. 35 €

TO 24.11. KLO 19:00 PUSI, PUSI -komediaa tähdittää Hannele Lauri

Hannele Laurin tähdittämässä musiikkikomediassa topakka maatalon emäntä, Eila, päättää pelastaa hiipuvan elinkeinonsa ryhtymällä uudelle toimialalle, hyvinvointibisnekseen. Avukseen hän pestaa TE-keskuksesta Ahmedin, turkkilaistaustaisen velikullan, jolla on paljon hyvää tahtoa, mutta vähänlaisesti taitoa ja osaamista. Kun ensimmäisenä asiakkaana Tyrskylän hyvinvointikeskuksen pihaan karauttaa bemarillaan Sani, stressaantunut bisnesnainen, on kolmiodraama valmis. Lemmenkipeitten naisten ja Ahmedin piirileikkiä siivittävät ikivihreät iskelmät.

Käsikirjoitus Reijo Honkonen
Ohjaus Eeva Eloranta
Rooleissa Hannele Lauri, Opa McLees ja Annikki Saha
Kesto 1h 45min, sisältäen väliajan.

Tuottaja www.proevents.org

Liput: peruslippu 27,00 €+mahd. toim.kulut/ eläkeläiset, opisk., varusmiehet, työttömät, lapset 25,00 €+mahd. toim.kulut/ ryhmälippu 24 € (min.10hlöä)+mahd. toim.kulut.

PE 25.11. KLO 19:00 SILVENNOINEN & MAIJANEN BAND

SMB:n ohjelmisto koostuu sekä molempien omista kappaleista että yhteisistä suosikeista. ”-Keikan ensimmäisellä puoliskolla soitamme akustisesti omia, suomenkielisiä kappaleitamme, ja loppupuoliskolla 1960–1970 -lukujen brittiläistä ja kotimaista rock´n´rollia, kuten Creamin, Royalsin ja Rock’n’Roll Bandin kappaleita. Sekä tietysti bluesia, Heikkihän on yksi merkittävimmistä suomalaisista blueskitaristeista”, Maijanen kertoo.

Silvennoinen & Maijanen Bandissa soittavat myös Jani Auvinen rummuissa ja Janne Rajala bassossa, molemmat mukana SMB-kokoonpanossa alusta lähtien. ”-On hienoa soittaa yhdessä, kun homma toimii vuosi toisensa jälkeen vaikka keikkoja ei koko ajan tahkotakaan”, Maijanen ja Silvennoinen toteavat.

Dex Viihde Oy

Liput 28 € ennakko, 30 € ovelta
Ryhmät väh. 10 henk. liput 25 €, Akustiikka

TO 8.12. KLO 19:00 NAURUKULKUSET- PIENET JOULUT, SUURET NAURUT

Ilari Johansson & Niko Kivelä

Naurukulkuset - pienet joulut, suuret naurut

Työtahti kiristyy ja pikkujoulukausi lähestyy. Tämä tietää vain yhtä asiaa. Pian on aika löysätä kravattia tai nutturaa ja antautua juhlahumulle. Mikäpä sen parempi tapa rentoutua kuin nauraa kulkuset kilisten.

Naurukulkuset -pikkujoulukiertue tarjoilee pikkujoulukauden makeimmat naurut, sillä lavan valtaavat verbaalisen akrobatian taitavat stand up -konkarit Ilari Johansson ja Niko Kivelä. Tämän kaksikon hauskuutta voisi ylistää loputtomasti mutta se ei siltikään tekisi heille oikeutta. Parempi, että tulet sen itse paikan päälle toteamaan.

Saavu siis paikalle joko yksin tai yhdessä tai vaikka koko työporukalla!

K-15

Hedberg Entertainment OyPeruslippu 22,50 €
Opisk., Eläk., Varusm., Tyött. 19,50 €
Ryhmät (väh. 10 hlöä) 20,50 €
S-etu (1 lippu/kortti) 20,50 €

PE 16.12. KLO 19:00 JARKKO MARTIKAINEN

Jarkko Martikainen on monien kulttuurialojen mies, mutta tärkeimpänä maalina on aina ollut laulunteon, levytysten ja keikkailun kolmiyhteys. Vuosien varrella hän on ehtinyt moneen; tekemisten laajuus käy parhaiten ilmi hänen kotisivujensa CV:sta. (www.jarkkomartikainen.fi)

”Parin työvuoden, puolensadan keikan ja säännöllisen treenauksen myötä meistä on tullut sanan varsinaisessa mielessä bändi. Se tuntuu erinomaiselta. Kuten sekin, että levyn demotyö jaksaa innostaa jopa vielä näin studioon menon kynnyspuulla.”

Tähänastisista töistään pitkäkestoisimman Martikainen teki YUP:n säveltävänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina. YUP julkaisi yhteensä 11 albumia. Vuosina 1987 – 2008 toimineen yhtyeen aikana Martikaista kuvailtiin usein absurdistiksi ja satiirikoksi. Kun singlelevyjenkin nimet olivat usein mallia Meitä odotellaan mullan alla, Jos helvetti on täynnä ja Tavaroiden taikamaailma, siihen löytyi hyvä syy.

2004 alkaneen soolouran (ja etenkin 2006 ilmestyneen Rakkaus –albumin) myötä määritelmät ovat laajentuneet, tekemisiin on tullut mukaan myös pohdiskelevampia sävyjä, ja seuraavalta levyltä sopii odottaa niin sellaisia kuin myös äänekkäämpää ja kiivailevaa bändisoittoa.

Liput 15 €, ovelta 20 €

Ylivieskatalo Akustiikka - Tapahtumien aarreaitta

Ylivieskatalo Akustiikka
Koulukatu 2B
84100 Ylivieska
karttalinkki Akustiikkaan
Myyntipalvelu puh. 044 4294 543, 044 4294 546 (klo 8-16)

Lipunmyynti avoinna
ma-pe 12.00-19.00
la 12.00-16.00 puh. 044 4294 545

www.lipputoimisto.fi

Akustiikka on Ylivieskan kokouskeidas
Kokous- ja koulutustiloja sekä tarjoilua 5 - 373 hengelle.
Pyydä tarjous!

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki