Etusivu Kulttuuritoimi Ylivieskan Kulttuurikeskus Akustiikka

YLIVIESKAN KULTTUURIKESKUS

AKUSTIIKAN

SYYSKAUDEN OHJELMISTO


7.12. KLO 19:00 ILOA JOULUKUUN ILTAAN

Ylivieskan seudun musiikkiopiston oppilaskonsertti


Vapaa pääsy!

TO 8.12. KLO 19:00 NAURUKULKUSET- PIENET JOULUT, SUURET NAURUT

Ilari Johansson & Niko Kivelä

Naurukulkuset - pienet joulut, suuret naurut
Työtahti kiristyy ja pikkujoulukausi lähestyy. Tämä tietää vain yhtä asiaa. Pian on aika löysätä kravattia tai nutturaa ja antautua juhlahumulle. Mikäpä sen parempi tapa rentoutua kuin nauraa kulkuset kilisten.
Naurukulkuset -pikkujoulukiertue tarjoilee pikkujoulukauden makeimmat naurut, sillä lavan valtaavat verbaalisen akrobatian taitavat stand up -konkarit Ilari Johansson ja Niko Kivelä. Tämän kaksikon hauskuutta voisi ylistää loputtomasti mutta se ei siltikään tekisi heille oikeutta. Parempi, että tulet sen itse paikan päälle toteamaan.
Saavu siis paikalle joko yksin tai yhdessä tai vaikka koko työporukalla!

K-15
Hedberg Entertainment OyPeruslippu 22,50 €
Opisk., Eläk., Varusm., Tyött. 19,50 €
Ryhmät (väh. 10 hlöä) 20,50 €
S-etu (1 lippu/kortti) 20,50 €

Kahvila- ja ravintolapalvelut palvelevat väliajalla

LA 10.12. KLO 19:00 PEPE AHLQVIST 60- VUOTISJUHLAKONSERTTI

Pepe Ahlqvist pohjoisen kiertueelle

Euroopan blueseliittiin kuuluva Pepe Ahlqvist tekee joulukuussa kuuden keikan Pohjois-Suomen kiertueen. Rundi käynnistyy 5.12. Oulusta ja etenee Äkäslompolon, Tornion, Rovaniemen ja Kemin kautta Ylivieskaan.

Heinäkuussa 60 ikävuotta täyteen saanutta Pepe Ahlqvistia on syystäkin kutsuttu suomalaisen bluesin leijonakuninkaaksi. Persoonallisella laulaja-lauluntekijällä, kitaristilla sekä erinomaisella huuliharpistilla on takanaan huikea neljän vuosikymmenen levytysura ja mieletön yli 6 000 keikan kokemus, jotka ovat olleet vakaan suosion takeena.

Pepe Ahlqvist aloitti uransa jo 60-70 lukujen vaihteessa keikkailemalla koulubileissä Lahti-Nastola akselilla. 1970 -luvulla alkoi yhteistyö Chicago Overcoatin kanssa legendaarisen Love Recordsin suojissa, josta tie johti hedelmälliseen yhteistyöhön Fazer/Warnerin kanssa. 80-luvun lopussa ja 90-luvun alussa Ahlqvist ja hänen tuolloinen H.A.R.P. -bändinsä levyttivät useita loisteliaita albumeja.

Pepe Ahlqvist H.A.R.P. perustettiin vuonna 1988. Bändin esikois- ja nimikkoalbumi H.A.R.P. julkaistiin keväällä 1989 ja se sisältää heidän suurimman hittinsä Back to the river. Tänä vuonna Ahlqvistin 60-vuotisjuhlan ja pitkän uran kunniaksi julkaistiin kesäkuussa kokoelmalevy One day less, one day more.

Pepe Ahlqvist on tehnyt vuosien varrella esiintymismatkoja mm. Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Hollantiin, Belgiaan, Itävaltaan, Saksaan, Luxemburgiin, Eestiin, Liettuaan, Puolaan, Slovakiaan, Unkariin, Venäjälle, Yhdysvaltoihin sekä Kanadaan. Hänet on myös kutsuttu esiintymään moniin suuriin konsertteihin erikoisvieraaksi, kuten B.B. Kingin keikoille Helsingin Jäähallissa vuosina 2004 ja 2006. Pepe Ahlqvist työskentelee nykyisin erilaisten kokoonpanojen kanssa soolokeikoista big band -konsertteihin.Liput 20€, ovelta 25€

Kahvila- ja ravintolapalvelut palvelevat väliajalla

SU 11.12. KLO 16:00 SUURI JOULUSIRKUS

Esiintyy Alavolin Sirkus Glide ja jonglööri Otto Lindqvist sekä tietysti Mallan sirkuskoululaisetLiput Akustiikan lipunmyynnistä (ma-pe 12-19, la 12-16)
Aikuiset 5 €, lapset 2 €, perhelippu (4hlö) 10 €

Esityksessä ei väliaikaa

TI 13.12. KLO 19:00 NYKYTANSSITEOS - MARIEL

- Kertomus tytöstä, joka ymmärsi veden kieltä

Mariel on lapsille suunnattu nykytanssiteos. Teos käsittelee luonnon ja ihmisen suhdetta sekä erilaisuuden sietämistä lapselle sopivin, mielikuvituksellisin keinoin. Teos on valittu vuoden 2014 ITU- esitykseksi. Tanssijoina Jonna Eiskonen ja Tanja Illukka sekä tanssija-koreografi Virva Talonen. Heidi Masalin on teoksen koreografi ja ohjaaja.

Teoksen päähenkilö on tyttö, Mariel, joka ymmärtää veden kieltä. Hän asuu Veden maassa, jota hallitsee salaperäinen Luonnotar. Teoksen kolmas hahmo on Kärpänen, jonka paikalle saapuminen aiheuttaa sekä iloa että Veden maan tasapainon järkkymisen. Teoksessa kertojan roolissa toimivat pienet paristolla toimivat kalat, jotka uivat näyttämöllä suurissa lasipullossa.
Mariel on kasvukertomus, jossa jokainen joutuu antamaan tilaa myös muiden olemiselle ja ominaisuuksille yhteisessä maailmassa. Hahmojen toisistaan poikkeavat tavat olla ja liikkua tekevät liikekielestä ja tapahtumista mielenkiintoisa. Katsojalle avautuu mahdollisuus kokea maailma toisen näkökulmasta. Luonnon, ja tässä tapauksessa vesiluonnon, haavoittuvuus käsitellään teoksessa konkreettisin ja nuorillekin katsojille ymmärrettävin keinoin. Mariel on vahvan visuaalinen ja juonellinen tanssiteos, jonka toivomme pian puhuttelevan ja tuovan iloa myös katsojille muualla Suomessa.Liput 10 € aikuiset, 5 € lapset

Esityksessä ei väliaikaa

KE 14.12. KLO 19:00 ILOA JOULUKUUN ILTAAN

Ylivieskan seudun musiikkiopiston oppilaskonsertti

Vapaa pääsy!

PE 16.12. KLO 19:00 JARKKO MARTIKAINEN

Jarkko Martikainen on monien kulttuurialojen mies, mutta tärkeimpänä maalina on aina ollut laulunteon, levytysten ja keikkailun kolmiyhteys. Vuosien varrella hän on ehtinyt moneen; tekemisten laajuus käy parhaiten ilmi hänen kotisivujensa CV:sta. (www.jarkkomartikainen.fi)

”Parin työvuoden, puolensadan keikan ja säännöllisen treenauksen myötä meistä on tullut sanan varsinaisessa mielessä bändi. Se tuntuu erinomaiselta. Kuten sekin, että levyn demotyö jaksaa innostaa jopa vielä näin studioon menon kynnyspuulla.” Tähänastisista töistään pitkäkestoisimman Martikainen teki YUP:n säveltävänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina. YUP julkaisi yhteensä 11 albumia. Vuosina 1987 – 2008 toimineen yhtyeen aikana Martikaista kuvailtiin usein absurdistiksi ja satiirikoksi. Kun singlelevyjenkin nimet olivat usein mallia Meitä odotellaan mullan alla, Jos helvetti on täynnä ja Tavaroiden taikamaailma, siihen löytyi hyvä syy. 2004 alkaneen soolouran (ja etenkin 2006 ilmestyneen Rakkaus –albumin) myötä määritelmät ovat laajentuneet, tekemisiin on tullut mukaan myös pohdiskelevampia sävyjä, ja seuraavalta levyltä sopii odottaa niin sellaisia kuin myös äänekkäämpää ja kiivailevaa bändisoittoa.

Liput 15 €, ovelta 20 €

Kahvila- ja ravintolapalvelut palvelevat väliajalla

TO 22.12. KLO 19:00 JP LEPPÄLUOTO: JOULURAUHAA

Suomen sympaattisimpiin ja karismaattisimpiin miessolisteihin lukeutuva JP Leppäluoto tekee muutaman oman joulukonserttinsa aattoviikolla. Luvassa on herkkää ja syvällistä tulkintaa tutuista joululauluista.

"Joululauluissa ja niiden esittämisessä on jokin aivan erityinen tunnelma ja lataus. Ollaan suuren juhlan ja eräänlaisen tilinpäätöksen äärellä. Tullaan sinuiksi ja tehdään rauha eletyn vuoden kanssa, pysähdytään saman juhlan äärelle. Sovittamissamme joululauluissa soi suomalainen kaiho ja ilojemme riehakkuus! " -JP-

Säestämässä:
Netta Skog - Haitari
Erik Valkama - Kitara
Jani Auvinen - Lyömäsoittimet


Liput 25 €

Konsertissa ei väliaikaa
Ravintolapalvelut palvelevat tuntia ennen konserttia

LA 31.12. KLO 20.00 UUDEN VUODEN VASTAANOTTAJAISET YLIVIESKAN KAUPPATORILLA

Mukana jääkuningatar seurueineen

Juhlapuhujana Kansanedustaja Juha Pylväs

Juhlavuoden suurkuoro esiintyy

Ohjelmassa myös tanssijoita, tulitaidetta sekä ilotulitus

Glögitarjoilu! Tervetuloa!YLIVIESKAN KULTTUURIKESKUS

AKUSTIIKAN

KEVÄTKAUDEN OHJELMISTO

TO 5.1. KLO 19:00 MESTARIKURSSIN LOPPIAISKONSERTTI

Raudaskylän Talven Mestarikurssin upeassa loppiaiskonsertissa esiintyy mm. Paavali Jumppanen, piano. Markus Hohti, sello ja Konstantin Bogino, piano

Liput: 10 €

Konsertissa ei väliaikaa

PE 6.1. KLO 19:00 JA ROKKI SOI!

Paha Lommo: Pekka Myllykangas (laulu), Jouko Kantola (koskettimet) Mika Salmela (kitara), Teuvo Ahola (basso) ja Marko Sorvisto (rummut)

Trio Goldsmith: Timo Kuki (laulu, kitara), Petri Hautamäki (basso) ja Vesa-Matti Savikko (rummut).

Pidä hatustasi kiinni, kun alueemme raudankovat muusikot nousevat lavalle! Illan aikana kuullaan huippusuosion saavuttaneen Trio Goldsmithin omaa tuotantoa sekä covereita, bluesia ja rokkia. Väliajan jälkeen yleisö pääsee villiintymään Pahan Lommon sävelten syleilyssä, jotka johdattavat kuulijansa Rauli Badding Somerjoen musiikin maailmaan. Maltatko istua penkissäsi hartaasti nautiskellen, vai pakottaako rokin mukaansatempaava rytmi sinutkin liikkeelle?

Konsertin järjestäjänä toimii YTY-teatteri


Liput 20 €

Ravintola- ja kahvilapalvelut palvelevat väliajalla.

SU 21.1. KLO 14:00 PUNAISELLA SULALLA TUKEA NUORILLE - Hyväntekeväisyyskonsertti

Vieska Sinfonietta - Johtaa Gabor Fodor
Viihdekuoro Leijat - Johtaa Susanna Hakala
Ylivieskan Seudun Musiikkiopiston oppilaat
Katriina Leppänen, mezzosopraano ja Kristiina Leskinen, piano

Tuotto leijonien Punainen Sulka –keräykseen
LC Ylivieska Savisilta
LC Ylivieska Huhmari
LC Ylivieska

Hyväntekeväisyyskonsertti, joilla kerätään varoja Lionsien Punainen Sulka -kampanjaan. Kampanjalla kerätyt varat käytetään nuorison hyväksi.Liput 15 €

KulttuuriHelmet 2017 2.2.-18.3.2017

TO 2.2. KLO 12:00 TOINEN TOISTA – AKUSTIIKAN TORSTAITUOKION SENIORIPÄIVÄ

Senioripäivän ohjelma koostuu ravitsemisalan lehtori, restonomi Sanna Eskolan ikäihmisen ruokavalio-esitelmästä sekä Kauneushoitola NorPink, Noora Östbergin luennosta, kuinka hoidan itseäni. Taukojumpaa Veikko Taka-Eilolan johdolla. Tuokiossa esiintyy myös Senioritanssiryhmä Rimpparalli sekä Lauluyhtye Ukkoset. Tunnelmapaloja vanhoista iskelmistä laulajatar Noora Östberg. Päiväkahvit ja päivätanssit. Tanssimusiikista vastaa Iltatähti-orkesteri Taimo Löfin johdolla. Tilaisuuden juontajana toimii Pauli "Poksi" Ylitalo.

Yhteistyössä Ylivieskan seudun kansalaiopiston kanssa.

Kahvimaksu 5€


LA 4.2. KLO 19:00 PAULI HANHINIEMI JA RETKUE

Sanoittaja ja säveltäjä jo legendaariseksi artistiksi noussut Pauli Hanhiniemi vierailee Ylivieskan Kulttuurikeskus Ylivieskatalo Akustiikassa ensimmäistä kertaa.
Elävä legenda Pauli Hanhiniemi julkaisi juuri uuden singlen “Suru teki lähtöään”. Uusi albumi on luvassa lokakuussa! Uuden levyn kunniaksi Pauli kiertää Suomen lokakuu 2016 – helmikuu 2017 uuden bändinsä kanssa.
Suru Teki Lähtöään voi kuunnella tästä:
https://play.spotify.com/track/3km9ufpbPUPDHraO8glzR3?play=true&utm_source=open.spotify.com&utm_medium=open

Liput 25€ ennakko ja 28€ ovelta


Liput 25€ ennakko ja 28€ ovelta

SU 5.2. KLO 15:00 LASTENJUHLAT

KLO 15:00-17:00 NIILO & NELLI PELLET
Vapaa pääsy!

KLO 17:00 ÖTÖKÄN ELÄMÄÄ LASTENMUSIKAALI
Liput 5€ aikuiset, 3 € lapset, perheliput 10 € (4henk.) Akustiikasta

Janne Hanhijärven säveltämä valloittava lastenmusikaali. Ohjaus Raimo Hentunen.
Ylivieskan seudun musiikkiopiston, Ylivieskan seudun kansalaisopiston, Päivärinnan lapsikuoron ja Ylivieskan kulttuuritoimen yhteisprojekti. Mukana projektissa Raahen tanssillinen kilpavoimisteluryhmä Diaanit.

Nelli ja Niilo pellet

LA 11.2. KLO 10:00-14:00 KIRJAMESSUT

Kirjamyyntiä, kirjaesittelyä ja musiikkia. Kirjakahvila palvelee tilaisuuden ajan.

Klo 10:00 Kirjailija Tapio Helander - haastattelijana Arja Nevanperä, Ylivieskan Kaupunginkirjasto Klo 11:00 Taiteilija Kari Holman esitelmä Pohjois-Suomalaisia kirkkoja http://www.kariholma.com/
Klo 12:00 Kirjailija Pekka Jaatinen - haastattelijana Marita Hietasaari, Ylivieskan Kaupunginkirjasto http://www.kirja.fi/kirjalija/pekka-jaatinen/
Klo 13:00 Näyttelijä Martti Suosalo - haastattelijana Karoliina Krook, YTY-teatteri http://www.marttisuosalo.fi/

Yhteistyössä Ylivieskan kirjastotoimen kanssa

Vapaa pääsy!
Kirjailija, Pekka Jaatinen

LA 11.2. KLO 18:00 NELJÄ PIENTÄ ANNOSTA

Martti Suosalo, Iiro Rantala ja Lotta Kuusisto.

Musiikkikomedia Neljä Pientä Annosta sisältää illallisen yhdelle ja kaksi muuta elämystä. Martti Suosalo eläytyy rooleihin hovimestarista nuotinkääntäjään ja Iiro Rantala pianopedagogista sankarisolistiin. Lotta Kuusisto huolehtii proseduureista. Suosalon taipuisa roolihahmo Arvo Savela on näyttelijän alter ego, jäyhä suomalainen perusmies, joka ei todellakaan ole mikään puheiden pitäjä. Yleisö pääsee mukaan myös Iiron pianokouluun, joka on roisilla huumorilla sävytettyä pikakoulutusta pianonsoiton saloihin. Illallinen yhdelle on televisiosta tuttu sketsi, jossa iäkäs Sofie-neiti juhlistaa syntymäpäiviään hovimestarinsa Jamesin avustuksella.

http://www.marttisuosalo.fi/
Liput 28€ ennakko, 30€ ovelta
Ryhmät 25€ väh. 20 henkilöä


SU 12.2. KLO 18:00 LARKSPUR - BRITTILÄISTÄ KANSANMUSIIKKIA

http://www.facebook.com/Larkspurfolkband/

GARY RODWELL - Guitar, Vocals, Accordion, Bodhran
RACHEL RODWELL - Guitar, Vocals, Recorder, Whistles
JAMES COOK - Violin, Viola, Vocals, Hurdy-Gurdy, Whistles
JAMIE GODFREY - PercussionLiput 10 €

KE 15.2. KLO 19:00 RUNOIN, SÄVELIN JA KUVIN

Poikkitaiteellinen hurmaava kokonaisuus runoista, sävelistä ja kuvista.
Selloduo Anna-Maaria & Olli Varonen yhdessä pianotaiteilija Antti Vahtolan kanssa vastaavat musiikista.
Konsertiin on yhdistetty Ylivieskan lukion kuvataideryhmän tuotantoa sekä runoja tulkitsevat lukion ilmaisutaidonryhmän oppilaat.


Liput 10 €

LA 18.2. KLO 19:00 ARJA KORISEVA - Lauluja ja ajatuksia elämästä

Säestys Minna Lintukangas, piano

http://arjakoriseva.fi/


Liput 25€ ennakko ja 28€ ovelta


SU 19.2. KLO 15:00 PIANOTAITEILIJA ANNE KAUPIN SOOLOKONSERTTI

Bach - Ligeti - Chopin

Anne Kauppi on opiskellut Espoon musiikkiopistossa vuosina 1970–73 ja vuosina 1973–80 Meri Louhoksen oppilaana Sibelius-Akatemiassa, jossa hän suoritti pianonsoiton III-kurssin maksimipistein. Ensikonserttinsa hän soitti vuonna 1980. Juilliardin musiikkikorkeakoulussa New Yorkissa hän opiskeli vuosina 1980–85 suorittaen ns. post-graduate-diplomin opettajinaan prof. Ania Dorfman, Adele Marcus ja György Sandor. Täydentävää pianonopetusta hän on saanut mm. vuosina 1991–92 Géza Anda -säätiön kustantamana prof. Egil Harderin ja vuosina 1998–99 Jerzy Gebertin johdolla. Vuonna 1999 levy-yhtiö Alba julkaisi Kaupin soittamana Frédéric Chopinin preludit ja scherzot, 2008 kaikki etydit ja 2010 kaikki balladit ja fantasiat. Levyt ovat saaneet hyviä arviointeja kansainvälisissä American Record Guide ja Fanfare -lehdissä sekä kansainvälisellä Allmusic-sivustolla. Anne Kauppi on esiintynyt useiden suomalaisten orkestereiden solistina ja hän on konsertoinut kotimaan lisäksi mm. Ruotsissa, Saksassa, Sveitsissä ja Yhdysvalloissa. Kansallisessa Maj Lind -pianokilpailussa hän saavutti 1979 jaetun 3. sijan, ja vuonna 1991 hänet valittiin kansainvälisessä Géza Anda -pianokilpailussa soittamaan kilpailun nimikkopianistin 70-vuotismuistokonsertti Zürichissä. Vuodesta 2005 hän on tuottanut konserttiäänityksistään omakustannettuja live-levyjä. Itsensä pianisti on elättänyt konsertoimalla keskimäärin 30 kertaa vuodessa. Anne Kaupin kotisivuilla internetissä www.saunalahti.fi/ankauppi on kuunneltavissa soittoa ja luettavissa konserttikalenteri sekä otteita arvosteluista vuodesta 1980 lähtien. Wihurin Säätiö, Musiikin Edistämissäätiö ja valtion säveltoimikunta ovat tukeneet Anne Kaupin Ligetin pianomusiikin esitys- ja levytysprojektia.


Liput 10€ ja 5€ opiskelijat 16-v. ja alle


TI 21.2. KLO 19:00 FLAMENCON HURMAA

Flamencokitaristi Toni Jokiniitty konsertoi. Mukana esiintymässä Ylivieskan seudun kansalaisopiston flamencotanssiryhmä Lucia Pavlovicsin johdolla.
Flamencokitaristi Toni Jokiniitty kuuluu alallaan Suomen ja Pohjois-Euroopan arvostetuimpiin. Julkiset esiintymisensä 1990-luvulla aloittanut muusikko ja säveltäjä on työskennellyt monien suomalaisten ja espanjalaisten huippunimien kanssa niin musiikin, tanssin, teatterin kuin elokuvankin saralla.

http://tonijokiniitty.fi/
Liput 10€ ja 5€ opiskelijat 16-v. ja alle


PE 24.2. KLO 19:00 THE GINGER SISTERS

Mariah Hortans, Carla Fri & Josefin Karlsson sekä bändi.
http://https://www.facebook.com/gingersistersvaasa/


Liput 15 €


LA 25.2. KLO 19:00 AFTERTASTE -TANSSITEOS

KATJA KOUKKULA & JUSSI VÄÄNÄNEN

Kehonkieli, tunteet, sielujen sympatia, symbioosi – Katja Koukkulan ja Jussi Väänäsen Aftertaste on tutkielma rakkaudesta ja parisuhteesta. Elokuvamusiikin rauhalliset sävyt vievät teosta levollisesti eteenpäin. Sovinto on vahvasti läsnä. Tanssiteoksen mielenjäävimmässä, kenties vaikuttavimmassa koskaan näkemässäni, hetkessä nainen kerii elämänsä valkoisen hunnun muodossa syliinsä, jättää miehelle repaleet, luopuu muistojen kuolinliinoista. Suunta on eteenpäin – yhteiseen seesteiseen arkeen, jossa jää mahdollisuus yksinäisyyteen. Jälkimaku on tuima ja loppu jähmettää, kun lentoon lähtö jää.

http://www.jussikatja.fi/

AFTERTASTE - BUFFETTARJOILU KLO 17:00 ALKAEN
Buffet-pöydästä herkullisia, kauniita, maukkaita suupaloja sekä suolaisia piirakoita ja erilaisia salaatteja.
A-oikeudet. Tarjoilut valmistaa Ravintola PikkuVELI.
AFTERTASTE VIP-PAKETTI -Illallinen ja esitys yhteensä 35€. Ostettavissa vain Akustiikan lipunmyynnistä.


Liput 20€ ennakko ja 22€ ovelta.
Ryhmät väh. 20 henkilöä, liput 15€PE 3.3. KLO 19:00 JOPET SOIKOON

Viihdyttävä ilta Jope Ruonansuun parissa

http://www.joperuonansuu.com/Liput 23€ ennakko ja 25€ ovelta


PE 10.3. KLO 19:00 SAMI SAARI & SONICS

Sami Saari ottaa yleisönsä unohtumattomalla tavalla esiintyessään. Ohjelmistoon kuuluu herran tunnetuimpien hittien lisäksi myös rakastetuimpia Aki Sirkessalon kappaleita.
Sami Saarella on oma bändi, joka koostuu valtakunnan omistautuneimmista ja tyylikkäimmistä Soul-muusikoista!

http://www.vibratosound.com/sami-saari-sonics/


Liput 22€ ennakko ja 24€ ovelta


LA 11.3. KLO 16:00 MUISTOJEN ILTA-JUHLAKIERTUE

JAAKKO RYHÄNEN - laulu
ANGELIKA KLAS - laulu
PENTTI LASANEN - a. sax, klar., huilu
SEPPO HOVI - piano, hanuri, tarinat

http://liljaproduction.fi/Liput 37 €


LA 18.3. KLO 19:00 VOITTAJAT - ON THE ROAD

Robert Pettersson, Iikka Kivi, Matti Patronen ja Jape Grönsroos.Liput 27€ ja 22€ opiskelijat, eläkeläiset


LA 25.3. KLO 18:00 SUOMALAISEN ISKELMÄMUSIIKIN HELMIÄ - Hyväntekeväisyyskonsertti

Ilkka Alasuutari, Simo-Pekka Kivioja, Arja Löytynoja, Janne Nietula, Leila Poutiainen, Pekka Roiko, Noora Östberg, Ylivieskan mieskuoro
Säestää YMK Band

Tuotto leijonien Punainen Sulka –keräykseen
LC Ylivieska Savisilta
LC Ylivieska Huhmari
LC YlivieskaLiput 20 €


TO 6.4. KLO 18:00 JA 21:00 SAMI HEDBERG & NIKO KIVELÄ - Wings of Comedy -kiertue

Stand upin superkaksikko, Sami Hedberg ja Niko Kivelä, yhdistää jälleen voimansa. Wings of Comedy -stand up -kiertueellaan Sami ja Niko esiintyvät sekä yksin että yhdessä. Aiemmin U.G.M.T.M.S.U.S.W.N.K.A.S.H-show’ssaan lavan jakaneet koomikot ovat timantinkovia ammattilaisia, joiden eläytyminen ja tilannetaju ovat omaa luokkaansa. Samin ja Nikon stand upia yhdistää hyväntuulisuus, hetkessä eläminen ja rakkaus lajia kohtaan. Niko Kivelä on tarinankerronnan mestari. Hän on yleisön edessä avoin, rehellinen ja sydäntä lämmittävän hauska. Lavalla Niko kertoo vangitsevaan tyyliinsä oman elämänsä tapahtumista – ja niitähän riittää. Sami Hedbergin ei tarvitse sanoa sanakaan, kun yleisöä naurattaa jo. Hahmokomiikan rakastettu kuningas saa juttujensa ahmat, Pasit ja lentokapteenit heräämään eloon. Samin oikean aivolohkon vuoksi jutut saattavat lähteä oudoille teille, mutta juurikin siksi Sami on niin maagisen hauska. Lennokkaiden juttujen siivittämät illat isännöi räiskyvästä tyylistään tuttu Zaani.

Valtakunnallinen 30 kaupungin kiertue 8.3.-13.5.2017.
Ikäraja 18 vuotta. Esitys sisältää voimakasta kielenkäyttöä.
Kesto väliaikoineen noin 1 h 50 min.

Järjestäjä: Hedberg Entertainment Oy. www.wingsofcomedy.com

Liput ennakkoon 27,50 €/ 24,50 €.
S-Etukortilla 24,50 €.
Ryhmät min. 20 ennakkoon 25,50 €.

Liput ovelta alk. 30 €, ellei tapahtuma ole ennakkoon loppuunmyyty. Lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Ravintola- ja kahvilapalvelut palvelevat väliajalla.

PE 7.4. KLO 19:00 PIENI ELÄIN - Seela Sella 80 vuotta

Rakastettu näyttelijä Seela Sella juhlii syntymäpäiviään monologiteoksella Pieni eläin, jossa maailmaa katsotaan pienen eläimen silmin. Eläimen esikuvana on Nasu, joka on aina ollut Seelan suosikki - ja onhan heissä paljon samaakin! Pienen eläimen kotimetsä on pienentynyt kovasti. Metsät vähenevät koko ajan, eivätkä kaikki eläimet ? etenkään isot ? enää tahdo mahtua niihin. Mahtuuko maailmaan ollenkaan metsiä, saati eläimiä? Pieni eläin pohtii elämän menoa, vanhenemista ja maailman muuttumista - ihmettelee ennen kaikkea ihmisen toimintaa.
Monologiteoksen tekstistä vastaa Leena Tamminen ja ohjauksesta Kari Paukkunen.


Kuva: Johnny Korkman, Jarkko Räsänen

Liput: ennakko 20€. 25 € ovelta
20 € opiskelijat, eläkeläiset, työttömät

LA 29.4. KLO 19:00 STAND UP!

STAND UP! – Mika Eirtovaara ja muut tv:stä tutut koomikot Suomen-kiertueella

Syksyllä 2016 nähdään Nelosella suomalaisittain historiallinen komiikkateko, kun yhdeksänosainen STAND UP! -sarja tuo viihteen kuninkuuslajin suomalaisiin olohuoneisiin Hangosta Utsjoelle! Tunnelmallisen Kulttuuriareena Glorian lavalle nousee yhteensä 28 suomalaista koomikkoa.

STAND UP! -ohjelmassa nähtäviä esiintyjiä voit yhyttää keväällä myös 34:n kaupungin konserttisaleista! Jokaisella kiertueen keikalla esiintyy ohjelman isäntä ja suomalaisen stand upin supersankari Mika Eirtovaara. Vierainaan hänellä on vaihtuvia, ohjelmasta tuttuja koomikoita, kuten Jaakko Saariluoma, Ilari Johansson, Niko Kivelä ja Krisse Salminen. Katso oman paikkakuntasi esiintyjät tapahtumalistauksesta.

Ylivieskassa esiintyjinä Mika Eirtovaara, Joni Koivuniemi ja Tomi Walamies.

Liput: Joulukampanja 19,90 € sis. toim.kulu
Normaalihinnat 27/22 €


KAIKILLE AVOIMIA LUENTOJA


TI 17.1.2017 KLO 18.00 JÄRKI VAI TUNTEET? MITEN ERI TEMPERAMENTTITYYPIT KOHTAAVAT RAKENTAVASTI. Päivi Kuuva, koomikko ja työhyvinvointivalmentaja.

Vapaa pääsy! Järjestää Kalajokilaakson Hengitysyhdistys ry

IKÄIHMISTEN YLIOPISTO (etäluennot)

Etäluennot Jyväskylän yliopistosta

KE 25.1. KLO 14.00-16.00 Sisäisen turvallisuuden tilanne ja tulevaisuus Suomessa . Ex-poliisylijohtaja Mikko Paatero

KE 15.2. KLO 14.00-16.00 Raihnaisen ruumiin kivut ja kolotukset luissa ja lihoissa. Maalaislääkäri Tapani Kiminkinen

KE 22.2. KLO 14.00-16.00 Lähikuvassa Urho Kekkonen 1975-1981. Toimittaja Maarit Tyrkkö

KE 15.3. KLO 14.00-16.00 Antakaa suklaata, älkää sitoko - miten varmistan hyvän vanhenemisen . Geriatrian professori Jaakko Valvanne. , Tampereen yliopisto.

KE 12.4. KLO 14.00-16.00 Sokeriko myrkkyä. Ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm

KE 26.4. KLO 14.00-16.00 Ruumis ja sielu - kaksi vai yksi? Body-mind ongelma nykylääketieteessä. Professro Hasse Karlsson, Turun yliopisto.

KE 10.5. KLO 14.00-16.00 Hajukoirat syövän ja muidenkin sairauksien havaitsijana. Luennoitsija ilmoitetaan myöhemmin.

Pohjois-Pohjanmaan Kesäyliopisto, Ylivieskan toimipaikka

Luennot toteutetaan etäluentona.

KAHVILA AVOINNA KLO 13.30 tai klo 17.30 ALKAEN. KAHVI, TEE JA LEIVONNAINEN 3€/HLÖ.KONSERTTIPAKETIT

Lähde kulttuurimatkalle Ylivieskaan! Yhdistä matkaasi konsertti tai tapahtuma Ylivieska-talossa sekä yöpyminen ja illallinen lähihotellissa.

HOTELLI KÄENPESÄ. 1hh 74€/vrk ja 2hh 98€/vrk. Varaukset 08 423 611. Voit kysyä lisätietoja ryhmäpaketeista yhteydenottolomakkeella. Illallinen RAVINTOLA PIKKUVELI.

KULTTUURITOIMI tarjoaa myös oheisohjelmapalveluita ryhmällenne - Kaupunkikierros, Puuhkalan museo - Ylivieskan kotiseutumuseo, maatilatutustumista jne. Tiedustelut Marita Öljymäki-Maarala 044 4294 543

Ylivieskan Kulttuurikeskus Akustiikka
Tapahtumien aarreaitta

Kulttuurikeskus Akustiikka
Koulukatu 2B
84100 Ylivieska
karttalinkki Akustiikkaan
Myyntipalvelu puh. 044 4294 543,
044 4294 546 (klo 8-16)

Lipunmyynti avoinna
ma-pe 12.00-19.00
la 12.00-16.00 puh. 044 4294 545. akustiikkainfo@ylivieska.fi
Osta liput täältä

Akustiikka on Ylivieskan
tapahtuma- ja kokouskeidas

Tapahtuma-, kokous- ja koulutustiloja sekä
tarjoilua 5 - 373 hengelle.
Pyydä tarjous!

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki