Jelppiverkko, yksilö- ja starttivalmennus

Jelppiverkko- nuorten aktivointipalvelu

Jelppiverkko on seutukunnallinen nuorten aktivointipalvelu, joka tarjoaa tukea ja ohjausta elämän solmukohtiin etsivän nuorisotyön, yksilövalmennuksen sekä ryhmätoimintojen kautta. Jelppiverkon toiminta on tarkoitettu 15-28-vuotiaille nuorille. Toiminta on luottamuksellista, vapaaehtoista ja maksutonta.

Yksilö- ja starttivalmennus

Yksilö- ja starttivalmentaja tukee nuorta oman polun löytämisessä mm. opiskelu- ja työasioissa. Nuorta voidaan tavata esimerkiksi ulkoilun merkeissä, toimistolla tai nuoren kotona. Yksilö- ja starttivalmentaja käy nuoren kanssa läpi nuoren elämää kokonaisvaltaisesti auttaen ja tukien mahdollisissa haasteissa. Yksilövalmentaja ohjaa nuorta tarpeen mukaan ja voi olla mukana niin virastoissa, verkostotapaamisissa kuin yksilö- ja ryhmätapaamisissa. Yksilövalmentajan kanssa voi käydä kokeilemassa eri harrastuksia ja osallistua eri toimintoihin, kuten tapahtumiin sekä erilaisiin tutustumispäiviin.

Ryhmätoiminta

Jelppiverkko järjestää ryhmätoimintoja sekä erilaisia alueellisia ryhmäpäiviä. Näihin toimintoihin voi tulla mukaan ilman erillisiä sopimuksia.

Jelppistartti

Starttiryhmät ovat kerran viikossa kokoontuvia, neljä tuntia kerrallaan kestäviä ryhmiä. Jelppistartti kestää kolme kuukautta kerrallaan ja siihen osallistutaan pääsääntöisesti kuntouttavan työtoiminnan sopimuksella. Starttiryhmien tavoitteena on arjenhallinnan edistäminen, sosiaalinen vahvistuminen ja oman polun löytäminen. Jelppistartissa käydään läpi arkeen liittyviä asioita, tehdään ruokaa, liikutaan, keskustellaan hyvinvointiin, terveyteen, talouteen ja itsetuntoon liittyvistä asioista sekä tehdään tutustumiskäyntejä.

Lisätietoa Jelppistartista ja muusta ryhmätoiminnasta yksilö- ja starttivalmentajilta.

Yhteystiedot

Junno Anu
jelppiverkko
044 4294 284
Nuorisopalvelut

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@jelppiverkko.fi tai etunimi.sukunimi@ylivieska.fi

Käyntiosoite

Ohjaamo

Rautatiekatu 3 (2.kerros)

84100 Ylivieska

Linkit

https://jelppiverkko.fi/

https://www.facebook.com/jelppiverkkoaktivointipalvelu/

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare