Tietoa nuorisopalveluista

Kesällä liikennepuistossa voi autoilun lisäksi tehdä monenlaista muuta kivaa

Ylivieskan kaupungin nuorisopalveluiden tavoitteena on, että nuorista kasvaa yhteiskuntakelpoisia lähimmäisistään välittäviä EU-kansalaisia. Säännöllisiä toimintoja löytyy laajalle ikäryhmälle, kolmasluokkalaisista täysi-ikäisiin nuoriin.

Nuorten omaa aktiivisuutta tukee nuorisotilatoiminta, nuorisoryhmien ja -järjestöjen yhteistyö. Kansainvälinen toiminta on laajentunut nuorisovierailujen sekä kansainvälisten European Solidarity Corps -vapaaehtoisten kautta. Nuorisojärjestöjen ja toimivien nuorisoryhmien kanssa tehdään yhteistyötä. Vuosittain myönnetään avustuksia nuorisotoiminnan tukemiseen sekä tarjotaan tiloja kokoontumispaikoiksi. Kouluilla on meneillään nuorisotyön hanke, nuorisonohjaaja työskentelee yläkoululla säännöllisesti.

Ohjaamo Ylivieska palvelee nuoria heitä askarruttavissa kysymyksissä, Jelppiverkon etsivät nuorisotyöntekijät ja startti- ja yksilövalmentajat löytyvät niin ikään Ohjaamon tiloista. Kesäisin lasten liikennepuisto, minigolf ja skeittiparkki toimivat eri-ikäisten harrastepaikkoina. Kekan maja on vuokrattavissa päihteettömään käyttöön läpi vuoden, kesäisin majalla on avointen ovien päiviä ja talvikaudella avantouintia sunnuntaisin.

Kaikessa toiminnassa noudatamme annettuja koronaohjeita, huolehdimme käsihygieniasta, turvaväleistä ja toimintaan tullaan vain terveinä.

Nuorisopalveluiden hallinnosta vastaa nuorisopalvelujohtaja.

Ota yhteyttä

Männistö Elisa
nuorisopalvelujohtaja
044 4294 355
Nuorisopalvelut

Lomalla 30.6.-2.8.2022.

Nuorisotoimisto:

Rautatiekatu 13 as. 2
84100 Ylivieska

Loma-aikana liikennepuisto palvelee mm. Kekan majan varaukset.

Seuraa meitä

Löydät meidät mm. Facebookista sekä Instagrammista.

Koronaohjeistus

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare