Tietoa nuorisopalveluista

Kesällä liikennepuistossa voi autoilun lisäksi tehdä monenlaista muuta kivaa

Ylivieskan kaupungin nuorisopalveluiden tavoitteena on, että nuorista kasvaa yhteiskuntakelpoisia lähimmäisistään välittäviä EU-kansalaisia. Säännöllisiä toimintoja löytyy laajalle ikäryhmälle, kolmasluokkalaisista täysi-ikäisiin nuoriin.

Nuorten omaa aktiivisuutta tukee nuorisotilatoiminta, nuorisoryhmien ja -järjestöjen yhteistyö. Kansainvälinen toiminta on laajentunut nuorisovierailujen sekä kansainvälisten European Solidarity Corps -vapaaehtoisten kautta. Nuorisojärjestöjen ja toimivien nuorisoryhmien kanssa tehdään yhteistyötä. Vuosittain myönnetään avustuksia nuorisotoiminnan tukemiseen sekä tarjotaan tiloja kokoontumispaikoiksi. Kouluilla työskentelee kaksi nuorisonohjaajaa säännöllisesti.

Ohjaamo Ylivieska palvelee nuoria heitä askarruttavissa kysymyksissä, Jelppiverkon etsivät nuorisotyöntekijät ja startti- ja yksilövalmentajat löytyvät niin ikään Ohjaamosta. Kesäisin lasten liikennepuisto, minigolf ja skeittiparkki toimivat eri-ikäisten harrastepaikkoina. Kekan maja on vuokrattavissa päihteettömään käyttöön läpi vuoden, kesäisin majalla on avointen ovien päiviä ja talvikaudella avantouintia sunnuntaisin.

Uusi nuorisotila Holvi osoitteessa Rautatiekatu 3 avattiin loppuvuodesta 2022. Holvista löydät nuorisotilan lisäksi Ohjaamon palvelut, Jelppiverkon Ylivieskan työntekijät ja nuorisotoimiston.

Nuorisopalveluiden hallinnosta vastaa nuorisopalvelujohtaja.

Ota yhteyttä

Männistö Elisa
nuorisopalvelujohtaja
044 4294 355
Nuorisopalvelut

Seuraa meitä

Löydät meidät mm. Facebookista sekä Instagrammista.

Koronaohjeistus

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare