Jelppiverkko, etsivä nuorisotyö

Jelppiverkko kurvaili kesällä Wautolla

Jelppiverkko – nuorten aktivointipalvelu

Jelppiverkko on seutukunnallinen nuorten aktivointipalvelu, joka tarjoaa tukea ja ohjausta elämän solmukohtiin etsivän nuorisotyön, yksilövalmennuksen sekä ryhmätoimintojen kautta. Jelppiverkon toiminta on tarkoitettu 15-28-vuotiaille nuorille. Toiminta on luottamuksellista, vapaaehtoista ja maksutonta.

Etsivä nuorisotyö

Etsivän nuorisotyön ensisijaisena tehtävänä on auttaa alle 29-vuotiaita nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella tai jotka tarvitsevat tukea saavuttaakseen tarvitsemansa palvelut. Etsivän nuorisotyön tavoitteena on olla läsnä nuorten keskuudessa ja tarjota mahdollisuus luottamukselliseen apuun ja tukeen. Etsivä nuorisotyö etsii nuoren kanssa vastauksia nuoren mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja tarjoaa nuorelle varhaista tukea, mikäli nuori sitä itse haluaa.

Etsivän nuorisotyön yhdyshenkilö on nuorisopalvelujohtaja, Elisa Männistö p.044 429 4355.

Nettietsivä

Nettietsivä ja muita Jelppiverkon työntekijöitä tavattavissa verkossa! Nettietsivä päivystää discordissa Jelppiverkon kanavalla perjantaisin klo 8-16.

Jelppiverkko.fi- sivustolta löydät myös chat-palvelun, jonka avulla tavoitat helposti Jelpin väkeä. Chatissa on päivystys pe klo 8-16. Myös muina aikoina chatti on käytössä, mutta silloin ei ole jatkuvaa päivystystä. Pyrimme kuitenkin vastaamaan kysymyksiin mahdollisimman nopeasti.

Halutessasi liittyä Jelppiverkon discord-kanavalle, laita viestiä nettietsivälle (Nina Ala-Pöntiö) tai jollekin muulle Jelpin työntekijälle, niin hän lähettää sinulle linkin.

Jelppiverkon Discord-kanavalla voit jutella halutessasi nimettömänä, avoimessa ryhmässä tai yksityisviestillä.


Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Rättyä Kirsi
etsivä nuorisotyöntekijä
044 4294 283
Nuorisopalvelut

Ala-Pöntiö Nina
etsivä nuorisotyöntekijä
040 5786 979
Nuorisopalvelut

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@jelppiverkko.fi tai etunimi.sukunimi@ylivieska.fi

Käyntiosoite

Ohjaamo Ylivieska
Rautatiekatu 3 (2.kerros)
84100 Ylivieska

Linkit

Jelppiverkko

Facebook Jelppiverkko- nuorten aktivointipalvelu

Oppivelvollisten ohjaus

Oppivelvollisuuden laajenemisen myötä kuntien vastuulle tuli myös seurata ja ohjata alaikäisiä oppivelvollisia. Jos nuori alle 18-vuotias keskeyttää opintonsa tai ei siirry yläkoulun jälkeen toiselle asteelle, on nuoren asuinkunnan oppivelvollisuusohjaaja yhteydessä nuoreen sekä hänen huoltajaan, jonka jälkeen yhdessä mietitään nuorelle häntä mahdollisimman hyvin palveleva opintopolku. Myös etsivä nuorisotyö voi olla tässä yhteistyössä mukana, jos nuori niin haluaa. Oppivelvollisuus päättyy, kun nuori suorittaa toisen asteen tutkinnon tai täyttää 18 vuotta. Oppivelvollisuusohjaaja Hannele Aho p. 040 141 7593, hannele.aho@ylivieska.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare