Karttapalvelu

Palvelut ja nähtävyydet

Kaupungin karttapalvelusta löydät ajantasaiset tiedot Ylivieskan palveluista ja nähtävyyksistä, sekä liikuntapaikoista ja reiteistä.

Kaavat

Lainvoimaiset asema- ja yleiskaavakartat ovat olennainen osa karttapalvelua ja kaupunkikuvaa. Kaavamerkinnät ja rakentamistapaohjeet löydät valikon alaosasta, kohdasta ”Kaavarajat- ja määräykset”.

Tontit

Tonttipörssistä löydät kaupungin vapaana olevat tontit, niiden pinta-alatiedot, rakennusoikeudet sekä myynti- ja vuokraushinnat. Voit halutessasi jättää tontista varaushakemuksen täyttämällä sähköisen lomakkeen. Maankäyttöpalvelut ovat yhteydessä Sinuun onnistuneen varauksesi jälkeen.

Toiminnot

Palvelun ylälaidasta löydät hakuruudun osoitteiden tai palveluiden hakemiseen. Osoitetiedot löytyvät myös kaupungin opaskartasta ja Maanmittauslaitoksen taustakartan tarkimmalta tasolta. Palvelun ylälaidasta löydät myös tarvittavat työkalut matkan mittaukseen, tulostukseen sekä erilaisten karttalinkkien tekemiseen.

Sisältö ja aineistot

Aineistoina toimivat Ylivieskan kaupungin ja Maanmittauslaitoksen kartat, jotka tulevat ajantasaisina rajapintayhteyden avulla suoraan tiedon tuottajalta. Kohteiden päivittämisestä vastaa kaupungin Maankäyttöpalvelut yhteistyössä Karttatiimin kanssa.

Yhteystiedot

Puranen Maria
maanmittausinsinööri
044 4294 247
Tekniset palvelut

Taka-Eilola Esa
kaavoitusinsinööri
044 4294 370
Tekniset palvelut

Lehto Antto
Kaavasuunnittelija
044 4294 577
Tekniset palvelut

Lepistö Ari
vs. paikkatietoinsinööri
044 4294 412
Tekniset palvelut

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare