Harrastusmahdollisuudet – Yhdistykset ja järjestöt

Kaupungissamme on monipuoliset harrastus-mahdollisuudet!

Pikalinkit harrastuksiin ja neuvontaan

Lapset ja nuoret

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvontaa kaiken ikäisille. Löydä itsellesi uusi harrastus. Liikuntaneuvonta palvelee keskiviikkoisin klo 8.00-16.00, voit varata ajan etukäteen p. 044 4294 472 tai Timmi-varauskalenterista Liikuntaneuvontaa antaa Liikunnanohjaaja Hannu Hietanen. Liikuntaneuvonta on maksutonta!

Yhdistykset

  • Lisätkää tapahtumanne Ylivieskan tapahtumakalenteriin. Voitte ilmoittaa tapahtumastanne oheisesta linkistä Ilmoita tapahtuma

  • Kaupungissamme toimivat yhdistykset ylläpitävät omia tietojaan alueellisella lahella.fi -palvelimella. Internetsivu-uudistuksen jälkeen kaupunki ei enää ylläpidä listoja eri seuroista ja yhdistyksistä, vaan hakee tiedot suoraan lahella.fi -palvelusta. Tutustu järjestöihimme

Hyvä järjestön edustaja. Puuttuuko tietosi tältä listalta? Käy päivittämässä tietosi suoraan lähellä.fi -palveluun. Palvelu on täysin ilmainen.

Ylivieskassa on monipuoliset mahdollisuudet harrastaa!

Kaupungissamme on aktiivinen ja vireä järjestö- ja yhdistyskenttä. Järjestöt tarjoavat harrastus- mahdollisuuksia sekä tietoa, palveluja ja vertaistukea.

Tutustu palveluihin yhdistysten kotisivujen kautta.

https://www.lahella.fi/

Ota yhteyttä järjestöyhdyshenkilöön mikäli haluat lisätietoja

Öljymäki-Maarala Marita
markkinointipäällikkö, järjestöyhdyshenkilö, kesäyliopisto markkinointi, vanhusneuvoston sihteeri
040 1882 459
Liikuntapalvelut

Tiesitkö?

Ylivieskalaiset seurat, yhdistykset ja yhteisöt voivat lähettää Sanomalehti Kalajokilaaksoon tapahtumista kuvia ja lyhyen selostuksen, missä merkeissä väki on kokoontunut. Toimitus muokkaa niistä juttuja lehteen. Kuvien yhteyteen myös niissä näkyvien henkilöiden nimet.

Kuvat ja tekstit osoitteeseen toimitus@kalajokilaakso.fi

Yksittäisiä kuvia voi lähettää myös osoitteeseen lukijankuvat@kalajokilaakso.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare