Omatoimilehtisali

Asiakas kirjautuu omatoimilehtisaliin kirjastokortilla ja näppäilemällä PIN-koodinsa ulko-oven vieressä olevaan sisäänkirjautumisyksikköön.

Laajennetut aukioloajat

Omatoimilehtisaliin kirjaudutaan sisään Tiekkö-kirjastokortilla ja PIN-koodilla

Kirjastokortti avaa ulko-oven

Omatoimilehtisali tarkoittaa laajennettuja aukioloaikoja ilman henkilökuntaa. Henkilökunnan ollessa paikalle, sisälle ei tarvitse kirjautua.

Omatoimiaikoina asiakas pääsee lehtisaliin kirjautumalla sisään omalla Tiekkö-kirjastokortilla ja PIN-koodilla (sama kuin verkkokirjastoa käytettäessä). Sisäänkäynti lehtisalin ulko-ovesta kirjaston takapihan kautta. Ulko-oven vieressä on kirjautumisyksikkö. Asiakkaiden tulee huolehtia, että ovi menee lukkoon sisään tultaessa ja tilasta poistuttaessa. Asiakas on vastuussa samalla oven avauksella kirjastoon tulevista henkilöistä.

Lainausautomaatti palvelee

Lehtilukusalissa voi lukea, lainata esillä olevaa aineistoa, uusia lainoja sekä noutaa viikonloppuisin varatun aineiston. Lainausautomaatti toimii kirjastokortilla ja PIN-koodilla.

Lehtisaliin ei voi jättää palautuksia. Aineisto palautetaan normaaliin tapaan pääoven vieressä olevaan palautusluukkuun. Tilassa voi käyttää kirjaston langatonta verkkoa omalla laitteella, työskennellä ja opiskella. Lehtilukusalissa on e-lehtien lukemiseen tarkoitettu tietokone. Aamun lehdet voi noutaa postilaatikosta, jos henkilökunta ei ole paikalla. Luetut lehdet jätetään niille osoitettuun paikkaan.

Asiakaspysäköinti

Jos tule autolla lehtisaliin, jätäthän autosi kirjaston asiakaspysäköintiin tarkoitetulle alueelle kaupungintalon viereen. Liikuntaesteisillä, inva-pysäköintiin oikeutetuilla asiakkailla, on oikeus pysäköidä myös lähelle lehtisalin ovea. Lehtisalin ovesta tulee kirjastoon muun muassa kirjakuljetuksia, joten oven edusta on pidettävä kulkuvapaana.

Verkkopalvelut

Tiekkö-kirjastojen logo
ekirjasto logo

Aukioloajat

Omatoimilehtisali suljettu 25.4. saakka koronatilanteen pahenemisen vuoksi.

mape 8–20
la–su 8–18
pyhäpäivät ja aatot 8–18

Henkilökunta käytettävissä
mati, tope 1220, ke 1018,
la 1015.

Ohjeet

Omatoimitilassa pätevät kirjaston yleiset käyttäytymissäännöt ja järjestylaki. Tilassa on tallentava kameravalvonta.

Lehtisalin hyllyt ja pokkariteline

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare