Saavutettavuusseloste

Meille on tärkeää, että palvelumme ovat kaikkien ulottuvilla ja siksi uusien verkkosivujemme suunnittelussa ja toteutuksessa on huomioitu ihmisten erilaisuus.

logo

Tämä saavutettavuusseloste koskee Ylivieskan kaupungin verkkosivuja (www.ylivieska.fi), jotka julkaistiin 8.10.2020.

Joki ICT Oy on toteuttanut sivut saavutettavuusvaatimusten mukaisiksi ja arvioinut saavutettavuuden käyttäen apuna testaukseen tarkoitettuja teknisiä työkaluja.

Vaatimustenmukaisuus

Ylivieskan kaupungin verkkosivusto vastaa suurilta osin Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA.

Ei-saavutettava sisältö

Verkkosivusto sisältää liitetiedostoja (pdf), joista kaikki eivät ole saavutettavia. Vanhat ennen 23.9.2019 toteutetut liitetiedostot pyritään tekemään saavutettaviksi vuosien 2020-2021 aikana. Voit tarvittaessa pyytää tiedostoja saavutettavassa muodossa saavutettavuuspalautteen kautta.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkosivuillamme?

Kerro meille havaitsemasi saavutettavuuspuutteet ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Palautteen voit antaa palautekanavalla valitsemalla kohteeksi saavutettavuus.

Valvontaviranomainen

Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä saavutettavuuskantelun tai saavutettavuusselvityspyynnön Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (ESAVI). ESAVIn Saavutettavuusvaatimukset.fi -sivustolta löydät ohjeet valituksen tekemiseen ja asian hoitamiseen.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puh. 0295 016 000 (vaihde)

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare