Avoin opetus

Avoin opetus

Avoimeen opetukseen voidaan ottaa opiskelijoita ilman valintakoetta, jos ko.instrumentin opettajilla on mahdollisuutta ottaa lisää oppilaita. Opiskelija määrittelee itse oppimistavoitteensa.

Avoimelle osastolle voi hakeutua oppilaaksi myös toimialueen ulkopuolelta. Linkki hakulomakkeeseen alapuolella. Lisätietoja hakemisesta toimistosta 044 4294 323 tai rehtorilta 044 4294 322.

Haku avoimeen opetukseen.

Opetuksen hinta määräytyy todellisista kustannuksista.

Avoimen opetuksen hinta

45 min opetustunti 50 €
30 min opetustunti 35 €

Opiskelija sitoutuu käymään opettajan kanssa sovituilla opetustunneilla. Opetustunnin ajankohtaa voi tarvittaessa muuttaa mahdollisuuksien mukaan. Tunnin peruminen on tehtävä ajoissa (viimeistään edellisenä päivänä lukuun ottamatta äkillistä sairastumista tai muuta siihen verrattavaa syytä) muutoin se laskutetaan pidettynä tuntina.

Avoin opetus laskutetaan lukukauden päätyttyä toteutuneiden opetuskertojen mukaan. Syyslukukausi laskutetaan joulu-tammikuussa ja kevätlukukausi touko-kesäkuussa. Avoimen opetuksen opiskelija saa samalla maksulla osallistua passiivioppilaana musiikin perusteiden ryhmäopetukseen, jonka taso valitaan yhdessä instrumenttiopettajan kanssa. Orkesteriin tai bändiin osallistuminen on mahdollista, jos niissä on tilaa. Opiskelija voi myös esiintyä musiikkiopiston konserteissa ja saada konserttiesityksen vaatiman säestyksen ilman erilliskorvausta. Taidonnäytteisiin opiskelija hankkii lähtökohtaisesti säestäjän omalla kustannuksellaan. Talon säestäjien käytöstä sovitaan erikseen rehtorin kanssa.

Muut maksut kuten opiston ulkopuolisilta (esim. tasosuoritusten arviointi).

Ylivieskan seudun musiikkiopisto

  • Toimisto
  • puh. 044 4294 323
  • musiikkiopisto@ylivieska.fi
  • Kyöstintie 4
  • 84100 YLIVIESKA