Hae oppilaaksi

Haku taiteen perusopintoihin järjestetään vuosittain keväällä.

Hae musiikkiopistoon!

Ilmoittautuminen musiikkiopiston kevään 2024 pääsykokeisiin on päättynyt.

Pääsykokeet järjestetään 23.-24.4.2024. Oppilasvalinnat tehdään kesäkuun puoliväliin mennessä ja oppilaspaikan saaneille ilmoitetaan valinnasta sähköisesti Eepos-ohjelman kautta. Valituksi tulleet saavat sähköpostiin linkin paikan hyväksyntää varten.

Taiteen perusopetus on ensisijaisesti lapsille ja nuorille suunnattua opetusta, mutta myös aikuisia voidaan ottaa oppilaaksi. Aloitusikä on soittimesta riippuen noin kuusivuotiaasta ylöspäin.

Aiempi soittokokemus ei ole välttämätöntä musiikkiopistoon hakiessa. Pääsykokeisiin ei tarvitse varsinaisesti valmistautua, mutta toivomme, että hakija harjoittelee itse valitsemansa pienen laulun. Kokeissa testataan yleisesti musikaalisuutta ja valmiuksia aloittaa soitto-opinnot. Mikäli osaat jo soittaa jotakin instrumenttia, voit myös antaa soittonäytteen!

Musiikkiopistossa opetettaviin soittimiin voit tutustua kätevästi Ylen Orkesterikoneella https://yle.fi/aihe/orkesterikone/soitinesittelyt tai soitinoppaassamme:

Uudet oppilaat otetaan keväällä vapautuville oppilaspaikoille tai ryhmäopetukseen soitinvalmennuspaikalle. Valintoja täydennetään syyslukukauden alussa ja lukuvuoden mittaan, jos vapautuu lisää paikkoja.

Luvan antaneet oppilaspaikan saajien nimet näkyvät myös nettisivuillamme.

Lisätietoja toimistosta: p. 044 4294 323 tai 044 4294 324; rehtori 044 4294 322.

Musiikkileikkikoulu

Musiikkileikkikouluun otamme 0-6-vuotiaita lapsia ilmoittautumisjärjestyksessä.

Katso lisää Muskarin sivulta.

Ylivieskan seudun musiikkiopisto

  • Toimisto
  • puh. 044 4294 323
  • musiikkiopisto@ylivieska.fi
  • Kyöstintie 4
  • 84100 YLIVIESKA

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare