Tilojen varaaminen

logo

Liikuntapalveluilla on vuokrattavissa monipuolisia tiloja erilaisiin tilatarpeisiin

Tilavarausjärjestelmä Timmi

Liikuntapalveluilla on käytössä Timmi-tilavarausjärjestelmä. Voit varata tilan sähköisesti Timmin-varauspalvelun kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Timmi on internetissä toimiva tilavarausjärjestelmä, jonka kautta voit varata Liikuntapalveluiden kokoustiloja ja liikuntapaikkoja. Tilavarausjärjestelmä on kaikkien kuntalaisten käytössä.

Käyttövuoroja voit hakea joko yksittäisinä tai vakiovuoroina tilasta riippuen, yksityishenkilönä tai yrityksen, yhdistyksen tai yhteisön edustajana.

Rekisteröityminen

Rekisteröitymällä varausjärjestelmään voit selata varaustilanteita, tehdä varaushakemuksia ja muokata niitä sekä perua tekemiäsi varauksia sähköisesti. Rekisteröityjän tulee olla täysi-ikäinen. Kausivuorot haetaan hakuohjeiden mukaisesti. Näet varaustilanteen aina reaaliaikaisesti.

Tulevaisuudessa osaan tiloista voit hakea myös ns. suoravarauksia, jolloin varaus maksetaan Suomi.fi-palvelun kautta varausta tehdessä. Varaus astuu voimaan, kun varaus on maksettu. Saat maksusta vahvistusviestin ja ovikoodin tai ohjeet avaimen noutoa vartan.

Varaustilanne

Varattavissa olevien tilojen varaustilanne on nähtävissä myös ilman rekisteröitymistä järjestelmään.

Peruminen

Vuoron maksuton peruutus tulee tehdä viimeistään 1vrk ennen vuoron alkua. Myöhemmin perutuista vuoroista peritään hinnaston mukainen maksu.

Liikuntatoimi pidättää oikeuden vuorojen tilapäiseen peruuttamiseen. Käyttäjän vastuulla on seurata TIMMI-kalenterista salien varaustilannetta. Esimerkiksi tapahtumat, turnaukset ja sarjaottelut voivat olla peruste vuoron perumiseen.

Vakiovuorojen haku
Kausikohtaisia vakiovuoroja haetaan hakuohjeiden mukaisesti. Vakiovuorojen hakemiselle on määritelty hakuajat. Kesän ja talven vakiovuorot haetaan edeltävänä keväänä. Tarkemmat hakuajat ilmoitetaan myöhemmin. Vuoroja voi hakea myös hakuaikojen ulkopuolella. Hakuaikana tulleet hakemukset käsitellään ensin, ja sen jälkeen tulleet käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Varaustiedustelut

Asiakaspalvelu
tilavaraukset ja tiedustelut
044 4294 472
Liikuntapalvelut

Hinnasto

Käyttövuorohakemus

Käytä Google Chrome – selainta, kun täytät käyttövuorohakemuksen

Tutustu ja varaa tila Timmi-kalenterin kautta

Sähköinen asiointi

Rekisteröidy yksityishenkilönä

Kun rekisteröidyt yksityishenkilönä ja vahvistat tunnuksen sähköpostiin saamallasi vahvistuslinkillä, pääset tekemään varauksia ja/tai varaushakemuksia tiloihin.

Rekisteröidy yhteyshenkilönä

Kun rekisteröidyt yhteyshenkilönä tunnukset vahvistaa Ylivieskan Liikuntapalvelujen henkilökunta arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Kun olet saanut vahvistusviestin sähköpostiisi, pääset tekemään yhteyshenkilönä varauksia ja varaushakemuksia.

Tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot

Tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare