Lasten liikennepuisto

LASTEN LIIKENNEPUISTO ON SULJETTU. NÄHDÄÄN TAAS KESÄLLÄ 2024!

KOULU- JA PÄIVÄKOTIRYHMIEN VARAUKSEN SYKSYLLÄ JA KEVÄÄLLÄ SEVERI JALOSELTA 044 4294352

Tervetuloa ajamaan 4-10-vuotiaat (2 euroa). Nuoremmille oma ilmainen mutkittelurata pikkupyörillä. Lisäksi alueella on pelivälineitä, leikkialueita ja 4Hn vohvelikahvila.

TIETOA LIIKENNEPUISTOSTA:

Lasten liikennepuisto on avoinna kesäisin koulujen loma-aikana. Liikennepuistossa 4-10-vuotiaat saavat mahdollisuuden opetella liikennekäyttäytymistä. Liikenneopetustuokion jälkeen saa opittuja asioita harjoitella käytännössä polkuautolla ajamalla. Pienemmille lapsille on omat pienet potkupyörät ja mutkittelurata. Liikennepuistossa ei ole ohjattua leikkikenttätoimintaa, joten lapset ovat puistossa vanhempien vastuulla. Liikennepuistossa pyrimme noudattamaan ajankohtaista koronaohjeistusta, turvavälit, käsidesi ja välineiden desinfiointi kuuluu näihin.

Liikennepuiston alueella on eri-ikäisille lapsille leikkialueita. Alueella on 4 maassa olevaa minitrampoliinia ja pieni parkouralue. Muistathan pomppia yksi kerrallaan ja muutenkin noudattaa turvallisuusohjeita. Puiston leikkivälineiden ja -alueiden käyttö omalla vastuulla.

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN LASTEN LIIKENNEPUISTOON!

Sijainti ja yhteystiedot

Torikatu 4
84100 Ylivieska

LIIKENNEPUISTO SULJETTU. NÄHDÄÄN TAAS KESÄLLÄ 2024!

Facebook

Instagram

Lisätietoja

Nuorisonohjaaja Severi Jalonen

044 4294 352.

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare