Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen järjestöavustukset

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen järjestöavustus

Pohteen ensimmäinen järjestöavustushaku avautuu 15.11.2022

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen järjestöavustushaku vuodelle 2023 avautuu 15.11.2022.

Pohde tukee järjestöavustuksilla yleishyödyllistä toimintaa, joka edistää pohjoispohjalaisten ihmisten hyvinvointia, terveyttä ja/tai turvallisuutta.

Kuntia ja kuntayhtymiä pyydetään tiedottamaan avustushaun avautumisesta alueellaan toimiville yleishyödyllisille yhteisöille.

Avustusperiaatteiden mukaisesti toiminta-avustuksia haetaan vuosittain määriteltynä hakuaikana syksyisin. Kumppanuus- ja kerta-avustuksia voi hakea ympäri vuoden. Hyvinvointialueen järjestöavustusten haku vuodelle 2023 toteutuu seuraavasti:

  • Toiminta-avustusten hakuaika on 15.11.-14.12.2022
  • Kumppanuusavustusten jatkuva haku on auki 15.11.2022 alkaen
  • Kerta-avustusten jatkuva haku on auki 15.11.2022 alkaen

Avustusperiaatteiden mukaisesti hyvinvointialue pyrkii siihen, että avustuksia haetaan ensisijaisesti sähköisen avustusjärjestelmän kautta. Koska sähköistä avustusjärjestelmää ei ehditä hankkia tämän vuoden puolella, vuoden 2023 avustushaussa käytetään Webropolia.

Avustuksilla tuettavan toiminnan tulee toteuttaa hyvinvointialuestrategian painopisteitä, strategisia periaatteita ja toimenpiteitä. Toiminnan tulee tukea ja täydentää hyvinvointialueen järjestämisvastuulla olevia sosiaali- ja terveyspalveluja tai pelastuspalveluja ja toimia yhteistyössä näiden palvelujen kanssa.

Lisätietoja: https://pohjois-pohjanmaanhyvinvointialue.fi/ajankohtaista/pohjois-pohjanmaan-hyvinvointialueen-jarjestoavustushaku-alkaa-15-11-2022/

Lisätietoja


Projektisuunnittelija, järjestöyhteistyö

Helena Liimatainen

050 520 1081

helena.liimatainen@ppshp.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare