Etusivu Kirjasto

Postin lakko vaikuttaa myös kirjaston palveluihin


Aineistokuljetukset Tiekkö-kirjastojen välillä eivät kulje lakon aikana eli varatun kirjan saaminen voi viivästyä.

Asiakkaat eivät saa paperikirjeitä kirjastosta eli muistathan seurata lainojesi eräpäiviä ja mahdollisia varausten saapumisia verkkokirjaston kautta. Paperikirjeiden jääminen lakon jalkoihin ei poista asiakkaan vastuuta lainoista tai varausten noudosta.

PIN-koodin verkkokirjastoon saat kirjastosta. Ota kirjastokortti mukaan. Voit myös pyytää vaihtamaan ilmoitusten lähetystavan paperisista sähköpostiksi esimerkiksi soittamalla kirjastoon.

Päiväpostin mukana jaettavat lehdet eivät välttämättä tule kirjastoon lakon aikana. Varhaisjakelussa oleviin lehtiin lakko ei vaikuta.

Useimmat lehdet ovat luettavissa kirjaston asiakaskoneilla tai omalla koneella kirjaston verkossa digitaalisina ePress- ja eMagz-palveluissa. Monet kustantajat antavat lakon ajaksi myös rajattomat lukuoikeudet lehtiensä nälköispainoksiin verkossa.

Veden äärellä –taidenäyttely 5.–29.11.

Elisa Viljamaan taidetta esillä Ylivieskan kaupunginkirjastossa

Kirjavinkkausta Tuokiotuvalla pe 22.11. klo 13.00

Esittelyssä uutuuskirjoja: runoja, romaaneja, taiteilijaelämäkertoja... Kirjastolta vinkkaamassa Marita Ja Niina. Tervetuloa!

Kirjavinkki-ilta ke 27.11. klo 18.30

Esittelyssä uutuuksia, kotimaista kerrontaa, jännitystä sekä ripaus joulua. Kirja-arvontaa! Tarjolla glögiä ja piparkakkuja. Vinkkaajina kirjastosta Marita, Elina ja Janne.Tervetuloa kuuntelemaan kirjavinkkejä!

Digiklinikka - tukea sähköisten palvelujen käyttöön

Digiklinkkka kirjastossa


Kirjallisuuspiiri to 12.12. klo 18–19.30

Joulukuun kirjana Cheryl Strayedin: Villi vaellus. Teosta saatavilla kirjastosta. Vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista! Lisätietoja Kirjallisuuspiirin sivuilla. Tervetuloa mukaan!

Lukulemmikki Fanni

Omatoimilehtisalin aukioloajat

maanantai-perjantai 8–20
lauantai-sunnuntai 8–18
pyhäpäivät ja aatot 8–18

Omatoimiaikoina kirjautuminen sisälle kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Käynti sisälle kirjaston takapihan kautta. Henkilökunta paikalla ja lehtisali käytettävissä ilman kirjautumista normaaleina aukioloaikoina ma, ti, to, pe klo 12-20, ke klo 10-18 ja la klo 10-15. Lue lisää omatoimilehtisalista

Varausten nouto sunnuntaisin ja pyhäpäivinä

Pääkirjasto on sunnuntaisin suljettu, mutta omatoimilehtisali palvelee normaalisti. Saapuneet varaukset voi noutaa kirjaston lehtisalista. Tarvitset kirjastokortin sekä PIN-koodin, jotta pääset lehtisaliin sisälle ja lainattua aineiston lainausautomaatilla. Varaukset voi noutaa lehtisalista myös lauantaisin klo 15.00–18.00 sekä pyhäpäivinä ja aattoina.

Kysely Tarinatoukan asiakkaille

Kirjastoauto Tarinatoukan asiakkaat, erityisesti kaikki lasten parissa työskentelevät.
Syksyn mittaan aloitellaan Tarinatoukka tehokäyttöön -hanketta, jonka tarkoituksena on laajentaa Tarinatoukan palvelutarjontaa ja kehittää muutenkin Tarinatoukan toimintaa palvelemaan kouluja ja päiväkoteja entistäkin paremmin.

Ennen hankkeen alkua keräämme asiakkailta palautetta tähän liittyen. Pyydämmekin siis vastaamaan alla olevasta linkistä löytyvään lyhyeen nettikyselyyn ja auttamaan meitä Tarinatoukan kehitystyössä. Kyselyä on myös paperiversiona jaossa kirjastoautossa.
https://fi.surveymonkey.com/r/BXYZMVS

Satutunnit joka tiistai klo 18.15

Satutätinä Paula Junttila. Tervetuloa askartelemaan ja kuuntelemaan tarinoita.

Kirjaston sivujen valokuvat: Elina Nurkkala
Musiikki-sivujen serigrafiat: Kirsi Yli-Olli
Muiden sivujen serigrafiat: Janne Koski

Ylivieskan kaupunginkirjasto

Kyöstintie 4
84100 Ylivieska
Puh. 044-4294271
Email: kirjasto@ylivieska.fi

Avoinna 12.8.–17.5.2020

ma, ti, to, pe 12–20
ke 10–18
la 10–15
su suljettu
arkipyhien aattona 10–15

Verkkokirjasto

Lainojen uusinta, varaukset, tiedonhaut

E-kirjat logo
Naxos musiikkikirjasto
KirjastoVirma
Pohjoispohjalaista kulttuuriperintöä
Varatuimmat
Katso varatuimmat Tiekön sivuilta
Enni Mustonen: Sotaleski
Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki