Akustiikka 20 vuotta -juhlakonsertti – Jyrki Anttila, Maija Anttila, Helena Plathan

la 06.05.2023 • 18:00

Akustiikka 20 vuotta -juhlakonsertti - Jyrki Anttila, Maija Anttila, Helena Plathan

Tapahtuman kuvaus:

Ylivieskan Kulttuurikeskus Akustiikka täyttää tänä vuonna 20 vuotta, jonka kunniaksi Kulttuurikeskuksen Kannatusyhdistys ry järjestää juhlakonsertin esiintyjänään Jyrki Anttila, häntä säestävät Maija Anttila (piano) ja Helena Plathan (sello).

Jyrki Anttila viettää tänä vuonna 35v taiteilijajuhlavuottaan ja vuoteen mahtuu paljon tapahtumia. ”On hienoa, että saimme tilauksen Ylivieskan Akustiikka saliin.”

Konsertissa esitämme mm. O. Merikannon rakkaimpia lauluja, kuten mm. Annina , Elämälle, Laatokka. Jyrki Anttila on tuottanut 10 vuoden ajan eri operetteja ympäri Suomen ja kokoamme tuohon konserttiin ihanan kattauksen operettien parhaimpia säveliä. Csardaskavaljeeri, Volkalaulu, Danilon laulu Iloisesta leskestä, potpuri Mustalaisruhtinattaresta. Esitämme myös italialaisia tenoreiden bravuurinumeroita, kuten Kertokaa se hänelle, O surdato namurato, Mamma.

Jyrki Anttilaa säestävät upeat soittajamme pianistina Maija Anttila ja selloa soittaa Helena Plathan. Jyrki ja Maija ovat konsertoineet jo 20 vuoden ajan kaikkialla Suomessa. Helena ja Jyrki ovat esiintyneet yhdessä Tuliset tenorit kokoonpanossa useiden vuosien ajan.

Anttilan sukujuuret ovat isän puolelta Ylivieskan läheltä Oulaisista, joten alueeseen liittyy hyvinkin paljon tunnesiteitä, Anttila kertoo.

Tapahtuman tiedot


Liput:
25 €. Ovelta 30 €. Lipun hinta sisältää väliajalla leivoskahvit.

Järjestäjä:

Linkit:
Osta liput
Tapahtumassa on väliaika. Lipun hinta sisältää leivoskahvit.

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare