Vonkka

to 08.02.2024 • 16:45

Vonkka

Tapahtuman kuvaus:

”Vonkka” perustuu Roald Dahlin ikonisen ja huippusuositun lastenkirjan Jali ja suklaatehdas hämmästyttäviin hahmoihin. Elokuva kertoo siitä, miten maailman suurimmasta keksijästä, taikurista ja suklaatehtailijasta tuli tuntemamme, rakastettu Villi Vonkka.

Paul King, joka kirjoitti ja ohjasi Paddington-elokuvat ja David Heyman, joka tuotti Harry Potter -elokuvat, ”Gravityn”, ”Ihmeotukset” ja ”Paddingtonin” sekä tuottajat Alexandra Derbyshire (”Paddington”-elokuvat, ”Jurassic World: Dominion”) ja Luke Kelly (”Roald Dahl’s The White Witches”) tarjoavat huumaavan sekoituksen taikaa ja musiikkia, kaaosta ja tunnetta, joka kerrotaan suurella sydämellä ja huumorilla. Timothée Chalamet esittää pääosaa tässä vastustamattoman vauhdikkaassa ja kekseliäässä laajakangasspektaakkelissa, joka kertoo Villi Vonkasta. Hänellä on loputtomasti ideoita ja hän on päättänyt muuttaa maailmaa herkullinen suupala kerrallaan ja samalla todistaa, että parhaat asiat elämässä alkavat unelmasta – ja että joka onnekseen tapaa Villi Vonkan huomaa, että mikä tahansa on mahdollista.

Ikäraja: 7
Pituus: 1 tunti ja 56 minuuttia

⭐️⭐️⭐️⭐️ – episodi.fi
Viehättävä fantasiamusikaali on vähällä saada katsojan unohtamaan, ettei se onnistu vastaamaan omaan kysymykseensä siitä, miten sen nimihahmosta tuli aikaisemmista teoksista tuttu erakko.

Tapahtuman tiedot


Liput:
10 €, vain Akustiikasta

Järjestäjä:

Linkit:
Ikäraja: 7. Pituus: 1 tunti ja 56 minuuttia

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare