SIIRTYY 9.12.! Divet Is Back! Divet show by Marko Vainio

la 29.10.2022 • 19:00

SIIRTYY 9.12.! Divet Is Back! Divet show by Marko Vainio

Tapahtuman kuvaus:

Hyvät asiakkaat, 29.10.2022 Divet Is Back! esitys Ylivieskan Kulttuurikeskus Akustiikassa on siirretty äkillisen tapaturman vuoksi. Uusi esitysaika on pe 9.12.2022 klo 19. Aikaisempaan tapahtumaan ostetut liput käyvät uudella esitysajalla ilman toimenpiteitä.

Jos uusi esitysaika ei sovi, lipuista voi hakea hyvitystä 23.11. mennessä. Hyvitykseen liittyvät tiedot ja ohjeet löytyvät  Lipunmyynti-sivultamme.

DIVET IS BACK!

Suomen valovoimaisin drag queen Marko Vainio (Divet) palaa lavoille uudella upealla showlla. Koe yhden illan aikana kaikki rakastamasi koti- ja ulkomaiset tähdet, Adelesta Freddie Mercuryyn ja Erika Wikmanista ikisuosikki Virve Rostiin. Huikea show, jollaista et muualla koe!

Marko Vainio on kansainvälisestikin palkittu esiintyjä, joka on esiintynyt lähes 20 vuoden ajan sekä Suomessa, että ulkomailla. Hän on urallaan tehnyt satoja hahmoja ja vauhdikkaista asuvaihdoista ovat saaneet nauttia Suomen suurimmat teatterisalit sekä lähes kaikki Suomesta lähtevät risteilyalukset. Marko on tullut tunnetuksi myös Suomen rajojen ulkopuolella, hän mm. avasi Kööpenhaminassa järjestetyn World Pride 2022 -tapahtuman.

Tapahtuman tiedot


Liput:

Järjestäjä:

Linkit:
Uuteen tapahtumaan

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare