Harmonikan HELMIÄ – Järviradion suuri viihdekonsertti

la 24.02.2024 • 18:00

Harmonikan HELMIÄ - Järviradion suuri viihdekonsertti

Tapahtuman kuvaus:

Harmonikan HELMIÄ on ainutlaatuinen harmonikkamusiikin viihdekonsertti; poikkeuksellisen ison ja laadukkaan solistikaartin taakse asettuu 18-henkinen viihdeorkesteri SELVÄT SÄVELET. Niinpä suomalaisille tutut harmonikkamusiikin sävelet saavat uusia ilmeitä ison taustaorkesterin hienoilla sovituksilla.

Konsertissa on useita todellisia tähtisolisteja:

Anne-Mari Kanniainen on Suomen tämän hetken valovoimaisimpia harmonikkataiteilijoita. Hän on harmonikan soiton seitsenkertainen Suomen mestari ja Kultaisen Harmonikan voittaja vuodelta 2005. Anne-Mari on esiintynyt kutsuttuna myös kansainvälisillä harmonikkafestivaaleilla.

Johannes Vatjus on Suomen vuoden 2019 tangokuningas. Hän taitonsa ovat yltäneet oopperalavoille saakka, mutta kansan miehenä hän esittää suomalaisille myös tuttuja ralleja, hienoista tangotulkinnoista puhumattakaan.

Saana Kastelli edustaa nuorta harmonikan soiton sukupolvea. Hän oli myös vuoden 2023 Kultaisen Harmonikan finalisti ja on osallistunut lukuisiin harmonikansoiton kilpailuihin, mm. Suomen Pelimannimestaruuskisoihin.

Noora Repo on nuori harmonikan soittaja, joka on osallistunut menestyksellisesti useisiin harmonikansoitto kilpailuihin, muun muassa Pelimannimestaruuskisoihin. Hän toimii myös harmonikansoiton opettajana.

Lotta Juurikka-Haapakoski on harmonikan soiton täsmällinen ja upea tulkitsija. Hän on soittanut pitkään mm. Harmonikka- ja lauluyhtye Raahessa ja tehnyt sen puitteissa useita hienoja tulkintoja harmonikan klassikkokappaleista.

Pauliina Sormunen on monipuolinen iskelmä- ja gospelmusiikin tulkitsija ja konsertissa saamme kuulla myös Pauliinan ja Johanneksen duettoesityksen.

Simo-Pekka Kivioja tuo konserttiin insinöörin ilmeen ja tuttuun tapaansa saa taatusti yleisön svengiin mukaansa.

Harmonikan HELMIÄ – viihdekonsertti tarjoaa todella mittavan harmonikkamusiikin kattauksen, jossa kuullaan hienoja harmonikkatulkintoja ja upeita laulusooloja tutuista ja tunnelmallisista harmonikkakappaleista. Konsertin kesto väliajan kanssa on noin 2,5 tuntia.

Konsertin yhteistyökumppanina on Järviradio, joka lähettää konsertin kanavallaan laajalle kuulijakunnalle eri puolille Suomea.

Tapahtuman tiedot


Liput:
33,50 €.

Järjestäjä:

Linkit:
Osta liput
Väliajalla tarjoushintaiset leivoskahvit. Ei ennakkotilauksia.

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare