Kulkukoirat Laulunäytelmä

su 10.04.2022 • 15:00

Kulkukoirat Laulunäytelmä

Tapahtuman kuvaus:

Kulkukoirat -laulunäytelmän 27.2.2022 esitys Ylivieskan Kulttuurikeskus Akustiikassa on siirretty vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Uusi esitysaika on 10.4.2022 klo 15.

Aiemman esityksen liput käyvät uudella päivämärällä ilman toimenpiteitä. Jos uusi päivämäärä ei sovi, lipuista voi vaatia hyvitystä 13.3.2022 mennessä.
Hyvitykseen liittyvät tiedot ja ohjeet löytyvät osoitteesta

https://www.ylivieska.fi/vapaa-ajan-palvelut/akustiikka/akustiikan-lipunmyynti/#peruuntuvat

Laatuviihdettä iskelmän ystäville tässä musiikkinäytelmässä kuljetaan Reijo Taipaleen, Kari Tapion ja Topi Sorsakosken matkassa elämän värikkyyttä jakaen. Juse Venäläisen käsikirjoittama hittipotpuri informatiivisin draamaepisodein kertoo kolmen suosikkilaulajan Topin, Reiskan ja Klabbin urasta ja yhteisestä seikkailusta.

Biiseissä kuullaan kunkin maestron esittämiä hittejä palasina sikermänä ja kokonaan laulettuina. Tangokuningattaret Marita Taavitsainen ja Tiina Räsänen täydentävät kollaasia monin muin biisibläjäyksin esittäen myös kolmikon elämään vaikuttaneita naisia.

HITTIVOITTOINEN ESITYS puri ensi-iltayleisöön täydestä: väliajalla aistittavissa oli suorastaan yllättyneisyyttä esityksen viihdyttävyydestä ja musiikillisesta monipuolisuudesta. Kilvan kehuttiin biisivalintoja rokista tangoon ja esittäjien taituruutta niiden tulkitsijoina! Tämä tunteita ilmentävän taidokkaan ohjauksen vauhdikkaaseen lomaan löytyy myös herkkyyttä ja elämän arvojen pohdintaa. Rauhallisten hetkien annetaan kaivaa katsojasta vastakaikua. Erityisesti kolmikon elämänkertaa tunteville nämä tunnepalat tarjoavat ajateltavaa.

Esittäjät ovat ammattilaisia ,mikä näkyy esitysvarmuutena.

Juse Venäläisen esittämä Kari Tapio lyö milteipä ällikällä: eleet, olemus liikekieli, jopa ääni tuovat elävästi mieleen suosikkilaulajan parhaimmillaan!

Myös Jarkko Järvenpään imitointi Sorsakosken mikkityöskentelystä on tarkkuudessaan ja koomisuudessaan osuvaa.

Tommi Soidinmäen laulutaidot ovat hänen roolinsa parasta antia: hopeinen kuu, Satumaa, niittykukkia jne.

Tiina Räsänen heittäytyy energisesti osuuksiinsa täyttäen lavan karismallaan!

Marita Taavitsaisen taipuisa ja sointuisa ääni ei jätä ketään kylmäksi!

Tapahtuman tiedot


Liput:
31 €. Ovelta 35 €.

Järjestäjä:

Linkit:
Osta liput
Tapahtumassa on väliaika

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare