Lala L’More ”Burleskia untuvikoille-kurssi” 22.4.-23.4

la 22.04.2023 - su 23.04.2023 • 17:00 - 15:00

Lala L'More "Burleskia untuvikoille-kurssi"  22.4.-23.4

Tapahtuman kuvaus:

”Tervetuloa kokeilemaan burleskia huippusuositulle Lala L’Moren ”Burleskia untuvikoille” -kurssille!

Mitä burleski on? Burleski on kehopositiivinen taiteen, viihteen ja kehollisen ilmaisun muoto, joka sisältää usein mm. tanssia, teatteria ja luovaa riisumista (esim. hanskat tai vaikkapa aamutakki). Monelle se on myös oman identiteetin, kehon ja sensuelliuden tutkimista turvallisessa ympäristössä. Burleski sopii kaikille täysi-ikäisille kokoon, sukupuoleen ja osaamistasoon katsomatta, ja tällä tiiviskurssilla lähdemme aivan alkeista.

Burleskin tiiviskurssilla tutustumme viikonlopun ajan burleskille tyypilliseen liikekieleen sekä mm. erilaisiin tapoihin kävellä keimailevasti ja itsevarmasti. Harjoittelemme myös luovaa riisumista aamutakin kera, joten ota mukaan kurssille joko aamutakki, kylpytakki tai muu vastaava vaate. Muutoin kurssille sopivat joustavat vaatteet ja polvien suojaksi kannattaa laittaa esim. säärystimet. Jalkoihin riittävät sukat. Perustekniikoiden lisäksi teemme kurssilla kaksi helppoa ja hauskaa koreografiaa.

Kurssin ohjaajana toimii burleskin ammattilainen Lala L’More, jonka käsialaa on suurin osa Oulun burleskitapahtumista, kuten burleskifestivaali Kaamos Kabaree ja Kinkkuklubit. Lala on toiminut Oulun ja koko Suomen burleskiskenessä yli seitsemän vuoden ajan ja hurmannut yleisöä niin juontajana, opettajana kuin esiintyjänäkin. Vuonna 2020 hän teki kansainvälisen debyyttinsä Englannissa ja kansainvälinen ura on saanut jatkoa useissa Euroopan suurimmissa burleskituotannoissa. Toukokuussa 2022 Lala voitti Kroatian burleskifestivaaleilla sarjan ”Best of Classic”.”

Tapahtuma järjestetään Pylvään kylätalolla
22.4.2023 la klo 17-20.30
23.4.2023 su klo 11-14

Kurssin sitoutuvat ilmoitukset 20.3 mennessä.
Hinta 120e sis. 6h opetusta sekä taukokahvit/teet ja kahvileivän

Kurssi järjestetään kun maksaneita paikan varanneita on vähintään 12 henkeä.
Maximi osallistujamäärä 20.

Maksutiedot, tiedustelut ja varaukset
Eija-Liisa Pokki 040 53 93 507

Tervetuloa

Tapahtuman tiedot


Liput:
120e

Järjestäjä:
Eija-Liisa Pokki / Ilomonex

Linkit:

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare