Muistojen Bulevardi – Jouni Somero & Anna-Claudia Somero

la 16.09.2023 • 18:00

Muistojen Bulevardi - Jouni Somero & Anna-Claudia Somero

Tapahtuman kuvaus:

Anna-Claudia Somero, laulu ja Jouni Somero, piano, laulu ja nostalgiset tarinat.

Tammikuussa 2012 alkoi Yle radio 1:n kanavalla ohjelma ”Muistojen bulevardi.” Siitä on tullut kymmenessä vuodessa kanavan suosituin ja kuunnelluin ohjelma. ”Kuuntelijat ovat pääasiassa yli viisikymppisiä, mutta nostalgia puree myös nuorempiin” ohjelman sivuilla todetaan. Laila Kinnunen, Olavi Virta, Carola, Seija Simola, Katri Helena, Reijo Taipale ja monet muut aikansa kotimaiset tähdet saivat laulettavikseen kansainvälisiä suuria hittejä suomeksi käännettyinä.

Nämä laulut kuuluvat myös Anna-Claudia ja Jouni Someron suosikkeihin. Isä-tytär-duo antoi ensimmäiset kokonaiset konserttinsa syksyllä 2021 ja ne olivat suuria menestyksiä. Jouni on tehnyt pitkän ja mittavan uran konserttipianistina (yli 3200 konserttia ympäri maailmaa, 104 julkaistua albumia).

Jouni itse kertoo uudesta aluevaltauksesta näin: ”Olen tehnyt yhteistyötä lukuisten laulajien kanssa, tunnettujen oopperalaulajien, mutta myös muutaman viihdetaiteilijan kanssa. Pianon ääressä olen monesti ajatellut, että tuon laulun haluaisin laulaa enkä vain soittaa. Opiskelin nuorena myös laulua, joten tiedän ajan olevan nyt kypsä kokeilla näitä siipiä,” Jouni kertoo. Hän on tullut tunnetuksi myös sanavalmiina ja hyvän huumorin omaavana juontajana, joten hän kertoilee konsertin ohjelmasta.

Anna-Claudia on opiskellut huilunsoittoa ihan pienestä tytöstä alkaen, mutta viime vuosina hän on keskittynyt laulamiseen. Anna-Claudia on hurmannut eläytyvällä ja puhuttelevalla esiintymisellään jo useissa konserteissa sekä yksityistilaisuuksissa. Myös hänen kaunisväristä ääntään ja synnynnäistä karismaansa on lehtiarvioissa kiitelty. Muistojen bulevardi-LIVE® on konsertti, jossa kuullaan näitä nostalgisia säveliä uusina intiimeinä sovituksina: Valoa ikkunassa, Käymme yhdessä ain, Kuinka paljon rakkautta, Aikuinen nainen, Kolmatta linjaa, Suudelmin suljetut kirjeet, Rakkaustarina.

Siinäpä nostalgian ystäville hienoa musiikkia ja upeita ikivihreitä!

Tapahtuman tiedot


Liput:
20 €.

Järjestäjä:

Linkit:
Osta liput
Tilaa väliaikatarjoilut

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare