Niemelän kesäteatteri – TAHDOTKO NAIMISIIN

pe 01.07.2022 - su 17.07.2022 • Koko päivä

Tapahtuman kuvaus:

Niemelän kesäteatterissa esitetään kesällä 2022 Ilkka Malmin ja Rami Saarijärven kirjoittama hulvaton komedia TAHDOTKO NAIMISIIN.

Suomen kesä, tuo lukuisien yleisötapahtumien, talkoiden ja häiden ajankohta.

Myötämäellä, jossakin päin Kalajokilaaksoa, nuo kolme asiaa on niputettu yhteen ja katsojat pääsevät seuraamaan Tahdotko naimisiin –tapahtumaa, jonka kyläyhdistys on järjestänyt talkoilla jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Tapahtumaan valittu salainen hääpari paljastetaan vihkitilaisuudessa ja pari voittaa itselleen julkiset häät tarjoiluineen ja häämatkoineen. Lipputulot on tarkoitus käyttää kylätalon remonttiin.

Ihanaa, kaikki on viimeistelyä vaille valmista illan tapahtumaan. Vai onko? Kuten juhlapaikan koristeet? Tai talkoolaiset? Tai…hääpari?

Kohtalo puuttuu peliin ja on löydettävä uusi pari vihittäväksi.
Mistä? Aikaa on enää 12 tuntia jäljellä!

Mikä on M.M.S.L.? Miksi kylätalolla haisee?
Tapahtuman onnistuminen on vaakalaudalla: riittääkö järjestelyihin talkoohenkeä, saadaanko remonttirahat kasaan, pystytäänkö kaikki pitämään salassa tiedotusvälineiltä ja sanooko kukaan lopulta toisilleen: ”Tahdon”?

Rooleissa Jouni Pahkala, Marleena Takanen, Timo Takalo, Jonna Säily, Marja-Liisa Vierimaa, Eila Kääriälä ja Emma Heikkilä.
Näytelmän ohjaa Matti Juntunen.

Esitykset 1.-17.7.2022 Niemelän kesäteatterissa.

Tarkemmat esitysajat www.niemelankyla.fi

Tapahtuman tiedot


Liput:
20€/15€

Järjestäjä:
Niemelän kylänäyttelijät ry

Linkit:

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare