ONEVIOLIN – Christmas 2023

pe 01.12.2023 • 19:00

ONEVIOLIN - Christmas 2023

Tapahtuman kuvaus:

Vain yhdestä viulusta saatavilla äänillä taitavia cover-versioita tekevä ONEVIOLIN tuo joulun Ylivieskan Akustiikkaan! Christmas 2023 -joulukonsertissa kuullaan lumoavia versioita Last Christmasin ja Walking in the Airin tyylisistä moderneista hiteistä, mutta myös perinteisemmistä klassikoista vaikuttavien visuaalien tukemana.

ONEVIOLIN-aliaksen takaa löytyy Lontoon arvostetussa Royal College of Musicissa viulunsoittoa opiskellut Pekka Niemi. Hän on noussut viime vuosina kansainväliseksi some-hitiksi, jonka videot ovat keränneet kymmeniä miljoonia katselukertoja. Niillä hän versioi tunnettuja kappaleita niin meiltä kuin maailmalta tekemällä kaikki äänet rummuista melodiaan yhtä ainoaa viulua käyttämällä. Yksittäisellä kappaleella voi täten soida samanaikaisesti jopa satoja eri viuluraitoja.

Suosio on vienyt hänet esiintymään kotimaan tapahtumien lisäksi mm. Meksikoon, Ranskaan ja Singaporeen. Hän nousi yhdeksi yleisön suosikeista Suomen Talentissa, yltäen kuudennen tuotantokauden finaaliin keväällä 2020. ONEVIOLIN on myös julkaissut ”ONE”-nimisen pitkäsoiton ja vieraillut Uniikin singlellä Karuselli, joka on striimannut kultaa. ”Christmas 2023” -rundi on artistin uran ensimmäinen joulukiertue.

Tapahtuman tiedot


Liput:
32 €.

Järjestäjä:

Linkit:
Osta liput
Ei väliaikaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare