Pate Mustajärvi – Tämä(kin) tarina on tosi

la 14.05.2022 • 19:00

Pate Mustajärvi - Tämä(kin) tarina on tosi

Tapahtuman kuvaus:

Pate Mustajärven 25.2.2022 esitys Ylivieskan Kulttuurikeskus Akustiikassa on siirretty vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Uusi esitysaika on 14.5.2022 klo 19.
Aiemman esityksen liput käyvät uudella päivämärällä ilman toimenpiteitä. Jos uusi päivämäärä ei sovi, lipuista voi vaatia hyvitystä 12.3.2022 mennessä.
Hyvitykseen liittyvät tiedot ja ohjeet löytyvät osoitteesta
https://www.ylivieska.fi/vapaa-ajan-palvelut/akustiikka/akustiikan-lipunmyynti/#peruuntuvat

Pate ruopii jo lähtökuopissa. Mustajärven 37 konserttia sisältävä Tämä(kin) tarina on tosi -teatteri- ja konserttisalikiertue saapuu Ylivieskaan 14.5. klo 19:00. Yleisölle on luvassa miehen soolomateriaalia koko 40-vuotisen uran varrelta kitaristi Ari Kankaanpään säestämänä.

”Sapluuna on sama kuin koronaa edeltävillä soolokiertueilla, paitsi että settilistaa on päivitetty ja sen myötä tarinatkin menevät tietysti uusiksi”, lupaa Mustajärvi. Konserttiesitysten musiikillista antia täydentää Mustajärven väkevä tarinankerronta, joka kuljettaa kuulijan laulujen syntyyn, niiden humoristisiin, historiallisiin ja koskettaviinkin taustoihin.

”Vanhanajan kerronta on kovasti aliarvostettu viihdemuoto, jota ainakin itse myönnän ajoittain kaipaavani. On mahtavaa päästä taas jakamaan tarinoita yleisön edessä”, toteaa Mustajärvi.

Tapahtuman tiedot


Liput:
35,50 €

Järjestäjä:

Linkit:
Osta liput
Tilaa väliaikatarjoilut

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare