Pete Parkkonen

la 19.11.2022 • 19:00

Pete Parkkonen

Tapahtuman kuvaus:

Pete Parkkosen 26.2.2022 esitys Ylivieskan Kulttuurikeskus Akustiikassa on siirretty vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Uusi esitysaika on 19.11.2022 klo 19. 

Aiemman esityksen liput käyvät uudella päivämärällä ilman toimenpiteitä. Jos uusi päivämäärä ei sovi, lipuista voi vaatia hyvitystä 13.3.2022 mennessä.

Hyvitykseen liittyvät tiedot ja ohjeet löytyvät osoitteestahttps://www.ylivieska.fi/vapaa-ajan-palvelut/akustiikka/akustiikan-lipunmyynti/#peruuntuvat 

Suomalaisten rakastama Pete Parkkonen julkaisi vuonna 2020 radiohitiksi kasvaneen Voimaa ja valoa -singlen sekä herkän Portaat -singlen. Tuorein Täysikuu-sinkku sopii täydellisesti pimeneviin syysiltoihin.

Artisti valmistelee tulevaa neljättä albumiaan. Marraskuussa 2018 julkaistu neljäs studio albumi PETE nivoo hienosti yhteen karismaattisen laulajan uran viime vuodet. Platinarajan ylittäneeltä albumilta löytyvät muun muassa kultaa ja platinaa striimanneet singlet Mitä mä teen feat. JVG, Kohta sataa, Ei nyt ja Myyty. Muun muassa supersuositut tv-ohjelmat Tanssii Tähtien Kanssa sekä Tähdet, tähdet voittanut Pete Parkkonen tunnetaan monipuolisena ja energisenä esiintyjänä, jolla on erityistaito villitä yleisönsä.

Tapahtuman tiedot


Liput:
25 €. Koululaiset ja opiskelijat 20 €.

Järjestäjä:

Linkit:
Osta liput

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare